Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Deep

użytkownik usunięty

Bardzo podoba mi się ten aktor i film, w którym grał.

a mi nie

szklanka_muchy

a ja nie mam zdania

_bateman

a ja mam zdanie

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

a ja mam czajnik

szklanka_muchy

Do Christopher_Moltisanti...

...czy ty masz coś w głową? Odgrzebujesz stare, beznadziejne temat, żeby tylko obrazić założycielkę (która dawno przestała tu zaglądać i której przeszła cała namiętność do Deppa). Nie widzisz, że przez odnawianie takich topików sama się stajesz ich założycielką? Zastanów się.

ulterior_dreamer

Christopher - założycielka tematu, lubi tak wyuzdane zabawy z tematami z przeszłości... zupełnie jakby lubił uprawiać seks z nieboszczykiem

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

HA! nekrofil!!!

wydało się

szklanka_muchy

1 listopada obchodzi tak jak 14 lutego :D

Mada_gringo

14 lutego się nie obchodzi

szklanka_muchy

no to swietuje

Mada_gringo

Christopher usilnie próbuje zwrócić na siebie uwagę, ale wybrał złe forum, bo tu było już wszystko.

Ludzie są dziwni.

Gehenn

Nekrofile są normalni

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

normalni inaczej, owszem, nie przeczę

Z tym nekrofilem to taka niewinna hipoteza
gdzie się on podziewa? (tylko nie piszcie, że na cmetarzu, bo taką wersję już zakładałam)

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

a tam cmentarz, on nie jest na pewno taki staromodny... pewnie woli kostnicę ;p

zimno się zrobiło i jakże przyjemnie (biorąc pod uwagę, że jem)

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

zima i deszcz są piękne... zza okna, spod kołdry i znad kubka ciepłej herbaty :)

rzygać mi się chce...

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

zjebie, droga wolna <od tej pory mówię do Ciebie zjeb, co Ty na to?>

ekhem

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

no przesz nie do Ciebie mówię ;p do ulterior_dreamera

ale 28 ma być ciepło i nie uznaję sprzeciwu
dobry jest deszcz jesienią lub wiosną. otwiera się okno, bierze się książkę i (jak masz takie dobre warunki jak ja i mini las koło domu) to elegancko, nastrojowa atmosfera lasów tropikalnych z efektami dźwiękowymi w postaci boskiego odgłosu deszczu wśród drzew , zapach prze boski i żyć, nie umierać
tak to się robi

szklanka_muchy

uwierz tego, wolę żebyś tak na mnie mówiła niż była miła!! Mój ty kwiatuszku kwitnący pośród róż...(nie jestem dobrą "poetką").

ulterior_dreamer

I proszę Cię szklanko_muchy, nie mów mi o lesie. Moi "rodzice" (trzymam się wersji,że jest z domu dziecka, bo nasze geny nie mogą być spokrewnione! Nie z takimi debilami) kupili domek letni i przez całe wakacje (pomijając obozy) muszę tam siedzieć! W jakimś totalnym lesie! Na odludziu! Bez komputera, bez internetu bez filmwebu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulterior_dreamer

Mój ty kwiatuszku kwitnący pośród róż... nie możesz odnaleźć w tym swoistego piękna??? ja szukam wyjątkowości we wszystkim i przez to nie mam takich problemów

I uwielbiam poezję ;>

szklanka_muchy

o tak same pozytywy...

ulterior_dreamer

Mój ty kwiatuszku kwitnący pośród róż... ślepaś i głuchaś

szklanka_muchy

może, ale nie zostanę "człowiekiem lasu" (z jakiego filmu to wzięłam? "Człowiek lasu"? Chyba za dużo ich oglądam...)

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

kwiatuszku, jesteś oazą spokoju, kwiatem lotosu... jesteś:

http://personal.ikari.pl/files/oaza_spokoju.jpg

dobre ;)
ale czy ja Ci kwiatuszku każę zostać buszmanem?

szklanka_muchy

Nie, ale sugerujesz ;p

T.K skąd ty zawsze bierzesz te motywujące "obrazki". I kiedy będzie kazanie?! No chyba, że przegapiłam je...

ulterior_dreamer

oj kwiatuszku, kwiatuszku...
ślepaś, gluchaś i nierozumnaś

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

byyyyyło już kazanie... takie wizualno-walentynkowe ;] <tam też był motywujący obrazek ;p>

"ślepaś, gluchaś i nierozumnaś", no tak moja mama mi też to powtarza (może nie dosłownie) i mówi, że docenię uroki lasu jak będę po czterdziestce (tak jak ona, ty też?), ale nie dożyje czterdziestki, nawet trzydziestki, bo za 3 lata koniec świata. Przynajmniej według majów...

ulterior_dreamer

dla Ciebie kwiatuszku mogę mieć i nawet 40 ;P

Mi nie chodzi o las, tylko o piękno świata, piękno objawia się pod różnymi postaciami, ma różne oblicza...
ale co ja Ci będę tłumaczyć... lepiej pobawię się w Twoją mamę: ślepaś, głuchaś i nierozumnaś

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

To jest Forum Dżonego Dipa... nie wymagaj za wiele/daj spokój...

a no tak, nie da się ukryć.
a taki dobry artysta... ten Dip, że myślałam, że ludzie tutaj też są...
nieważne, pomylić się można.
i daję spokój kwiatuszkowi

szklanka_muchy

O k...Co tu się dzieje niema mnie chwil kilka ..... Ten to odgrzebuje wszystkie tematy jak leci.

O, T.K, dzięki za "porównanie". Teraz chyba powinnam założyć temat o tym jak bardzo kocham Jack Deepa.

Christopher_Moltisanti

A wiesz chociaż o jakim filmie mowa/ tak wyciągasz wszystkie tematy bo chyba tych punktów ci ciągle z mało.

MorganaBlackcat

chodzi o ten film, w którym grał ten aktor
no nie?

użytkownik usunięty
szklanka_muchy

no ten tamten film, gdzie ten.... no ten wiesz który z tamtym drugim ten tego i oni tam wiesz no i było pamiętasz co no i właśnie o ten film nam chodzi :)

obawiam się że nasz archeolog grzebolog odpowiada tendencyjnie o każdym filmie .

szklanka_muchy

No ty wiesz jak sadze ale odkrywca nie koniecznie

MorganaBlackcat

No ale już wiesz, że to ten?
Nekrofile maja tendencje do grzebania w umarłych tematach i ma tendencję do robienia z nimi tylko jednej rzeczy

szklanka_muchy

mówisz o grzebologu?

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

nie... pieprzą w nich (głupoty)

Achaaaaa teraz rozumiem ...............................................

Pisze że za krótki