Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

według mnie Johnny Depp był: najsłodszy jako Sam (Benny i Joon), najładniejszy jako Gilbert (Co gryzie Gilberta...), najprzystojniejszy jako Roux (Czekolada), uroczy jako Ichabod (Jeździec bez głowy), wzruszający jako Raphael (Odważny) i Edward (Edward Nożycoręki), seksowny jako Don Juan DeMarco, fascynujący jako kap. Jack Sparrow...

adria15

Ja bym dodała, że był tajemniczy jako Mort(Skretne Okno) i bardzo wiarygodny jako Ed Wood :)

Lady_From_Burton_World

Czym się różni "najładniejszy" od "najprzystojniejszego"??

adria15

Ja nie bede oryginalna i przyznam ze majfajniejszy byl Roux i Jack Sparrow.
A o Edwardzie nie bede wspominac bo ta rola nie miesci sie z zadnym z kryteriów jakie mozna przyznac postaci xd

adria15

Współczuje małego zasobu słów.

isehgiuheihgiurhguhrg

Cyanide

dziewczyno po co wprowadzasz zamęt i nieprzyjemną atmosferę? Cyanide odpuść sobie.

adria15

"najładniejszy" - chodziło mi o to, że był jako Gilbert "chłopięcy" natomiast jako Roux był "męski" - co nie jest dziwne, bo w końcu lat mu przybywa (w każdym wieku jest naj...)

adria15

A znasz jakies inne słowa, niż tylko takie, które opisują jego walory fizyczne?

Dayah--> A CO TOBIE DO TEGO? Misiu pysiu, odpuszcze, jak przyjdzie na to CZASSS <apokalipsy>. Lepiej zajmij sie innymi pysiami w swoich SWIETNYCH, wiele WNOSZACYCH i niesamowitych tematach!

Cyanide

ja chociaz takowe posiadam nie to co ty słoneczko. czy twoim jedynym zajeciem jest wpier dalanie sie do kogos w tematy?

kamilakamila

No, posiadasz, gratuluje. Bądź dumna ze swoich filmwebowych poczynan bo jest z czego, naprawde, PLUTONIKU ;)
Nie jedynym, lubie jeszcze przelewać wywar z dzikiej róży z kubka do szklanki <i na odwrót> a także rysować płyty kompaktowe obcinarką do paznokci i jeszcze nie zapomnijmy o próbach dziurawienia termometru specjalnym narzędziem zwanym łyżką- kiedyś dojdę do perfekcji i spróbuje rtęci.
A CO? Nie pasują Ci moje zajęcia? NIETOLERANCYJNA użytkowniczko? Jeśli tak to się od nich odstosunkuj, ja się Twoich nie czepiam MOŻE CO? eee?

Cyanide

Nie kłudzcie sie! :D
fsdghdfasgdgsdgdfhdv

xXWronQaXx

A co to znaczy "kłudzić" :D:D

Joasia16

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, sorka ;) nie mogłam sie powstrzymać.

adria15

Jezuuu ! NA tym forum to nik nie może niczego napisać bo góra po 5 odpowiedziach ktoś się przyczepi. :/ Nie dziwie się ze co chwile ktoś pisze że na FW dzieje się coraz gorzej...

Gosiak_91

Ehh ja uważam, że jako osoby lubiące twórczość Deppa powinniśmy się w jakiś sposób łączyć, szanować itp. Po co wprowadzać tą nieprzyjemną atmosferą i czepiać się każdego słowa? Może dla niej rola Johnnego jako Edwarda był tak fascynująca, że nie umie tego opisać słowami, jak niektórzy. Więc po co się czepiać, jeśli wystarczy to zaakceptować...