Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jestem pewna że Johnny Depp w tym roku otrzyma Oscara. Należy mu sie. Wszyscy fani tego aktora- połączmy siły, 24 lutego b.r. trzymamy kciuki za naszego kochanego Johnniego!!!!!!!

aga938

Zmówię dziś zdrowaśkę w tej intencji. xD

blumenkohl

Ej no ja myślę...
Szczerze powiedziawszy ten Oscar należy mu się naprawdę.Ciężko na niego pracował i tak dalej bla bla bla...

aga938

jestem optymistką. jestem dobrej myśli.
jasne że dostanie.. już dawno miał dostać, ja nie rozumiem dlaczego on jeszcze nie ma Oscara. skandal!
myśle że dostanie.
już widze moją reakcje xDDDDD
<gdyby tvp wyemitowało gale rozdania -.-*>

aga938

Należy mu się? A za co? Zapomniałaś dodać jeszcze kilku wykrzykników.

użytkownik usunięty
aga938

Pewnie ze sie mu nalezy! A co ...ciezko pracowal i uwazam oraz mam nadzieje, ze jego trud zostanie doceniony.

aga938

mała poprawka.
niestety nie widze mojej reakcji ponieważ w polskiej publicznej televizji nie bedzie transmisji.
ot co.

Kadanada_Hadness

"ciezko pracował"???
Tak bardzo ciężko, nosił na plecach głazy ważące 100 ton. Są od niego dużo lepsi aktorzy, którzy na tą nagrodę naprawdę zasługują. Oscara nie dostaje się za to, że parę niewyżytych trzynastolatek chciałoby się z nim przespać.

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

tomektr1, chyba troche przesadziłes... Oscar dla Johnny;ego byłby jak najbardziej uzasadniony i jak najbardziej mu się należy... aczkolwiek wydaje mi się, że w tym roku statuetkę zdobędzie Daniel Day Lewis - jak najbardziej zasłużenie. Ale jesli jednak dostanie go Johnny to będę niezmiernie szczęsliwy.

aga938

No chyba żartujesz dziewczyno... Oglądałaś film "Aż poleje się krew"? Obejrzyj to porozmawiamy. Oscara musi w tym roku dostać Daniel Day-Lewis. On jest po prostu świetny.

aga938

Bardzo chciałabym,żeby w końcu dostał tego Oscara.Oczywiście,że mu się należy, w końcu to jeden z najlepszych aktorów na świecie. Tylko,żeby Akademia też go doceniła...Tzymam kciuki:)

Constantiza

Ja też uważam, że Day-Lewis jest lepszym kandydatem.

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

Nawet nie tyle, co lepszym kandydatem, ale tegorocznym pewniakiem. Jeśli dodamy do tego fakt, iż Akademia w większości przypadków jest przewidywalna... Stawiam na Day-Lewisa.

karaiby

A ja twierdzę, że to 3 razy sztuka:) A tak w ogóle: widziałeś już film Sweeney Tood, że oceniasz kto jest lepszy?

Wampiratka

A Ty oglądałaś "Aż poleje się krew", że oceniasz kto jest lepszy?

DzAnita

przyznam: nie oglądałam tego filmu, ale nie oceniałam tutaj kto jest lepszy:) Lubię Depp'a po prostu i może Day-Lewis jest pewniakiem, ale zawsze małą nadzieję trzeba mieć:)

Wampiratka

Ja żałuję, że nie mogę obejżeć Sweeney'go przed Oscarami (to znaczy mogę , ale w necie z bardzo kiepską jakością)! Mimo wszystko mam nadzieję że Depp dostanie Oscara. Osobiście uważam że za piratów 2 poiwiniem dostać Oscara, bo Sparrow w jego wykonaniu był fenomenalny!!!

Majus_5

Jak ktoś uważa, że popularsość Depp'a nie ma nic wspólnego z pociągiem seksualnym, to niech spojrzy na avatar majus 5. A Day-Lewis'owi ta statuetka należy się jak psu buda.

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

A trzynastolatki już czują jakikolwiek pociąg seksualny? Mi się wydaję, że one są jeszcze za młode na takie rzeczy [chociaż kto je tam wie...] Te wszystkie fanki Deppa ekscytują się Johnnym jak nowo narodzonym kotkiem - taki słodki, można przytulić itp. I to chyba nie ma związku z seksualnością. Wątpię aby takie młode dziewczyny wyobrażały sobie możliwość robienia z Deppem czegoś innego niż rozmawiania...

DzAnita

Trudno byc obiektywnym , bo ani Sweeney Todd, ani There will be blood nie ma jeszcze w kinach. A szkoda, ze nie racza nam dac OBEJRZEC tych filmow przed Oscarami.
Nie rozumiem skad tu taka agresja DOJRZALYCH KOBIET w strone "fanek Deppa" <niedlugo zasluza sobie na miano nowej subkultury>.

Cyanide

Że niby ja jestem agresywna? No cóż - pisz jak Ci serce podpowiada;-)

DzAnita

he he dobre :) świetny komentarzyk :)

aga938

Czytam sobie Wasze opinie i czytam i boję się, że nie napiszę nic oryginalnego, skoro wszystko zostało już powiedziane. Obejrzałam właśnie x-nasty (nie liczę)film z Deppem (tym razem "Don Juan..."). Oglądam i oglądam i, jak zapewne wiecie, myślę, że z Depp'a aktor, o jakim nie śniło się filozofom. Stworzył mnóstwo barwnych, wyrazistych postaci i, co najważniejsze, nie są one podobne do siebie. Proszę, dajcie mu wreszcie Oskara, czy tego chce czy nie! A ponieważ jestem kobietą, muszę dodać, że jak się ma takie oczy, co się w nich można utopić, to bardzo dobrze, gdy na dnie znajduje się zaraźliwa pasja. Dzięki temu wpatrywanie się w owe oczy nie jest wyłącznie estetycznym doznaniem, które potem śni się po nocach - po każdym filmie, zarażona ową pasją, mam mocną wolę zmienić coś w swoim życiu.

aga938

Nadzieja matką głupich xD
łącze się z wami w wierze - Johnny dostanie Oscara!

Gehenn

Nooo moze dostac tego Oscara choc ma trudnych rywali i chyba jednak wieksze szanse ma Daniel Day Lewis ale według mnie Johnny taka jak i Burton sraja na takie coś jak Oscar

aga938

Depp nie lubi gali rozdania Oscarów, bo to strasznie nudne. ^^
co nie znaczy że miałby go nie dostać xD

użytkownik usunięty
aga938

Ja tez uwarzam ze sie mu nalezy ciezko przcóje w wielu filmach zagrał a tu takie zaskoczenie jakis matol dostal nagrode :(((((((((((((((((((((

Jakim atol dziewczyno!! Day-Lewis to świetny aktor! I Oskar jak najbardziej mu się należał. Nie przeczę,że Johnyy jest dobrym aktorem ale byli lepsi.

Joasia16

Uważm że lekkim bezsensem jest zaczynać znowu temat o Oscarach. Teraz to już Deppowi raczej nic nie pomoże. Mówi się trudno dostał kto inny. O gustach się ponoć nie rozmawia.

aga938

Nigdy nie dostanie Oscara. Chyba że za całokształt twórczości. Johnny ma pecha.