Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy ktoś z Was wie, czemu Johnny rozstał się z Winoną Ryder? Może pisze o tym w jego biografii? Swoją drogą szkoda takiej pięknej pary...

_Marilyn_

Gdzieś czytałam (tylko nie pamiętam gdzie) że ojciec Winony zabronił jej być z Deppem (ponoć bał się o nią, że jest za młoda na małżeństwo, czy coś w tym stylu) :( żal....

femles_CS

Kiedy Ryder zwróciła ojcu uwagę, że zabronił jej poślubić ukochanego, ten odparł:

- Kochaliśmy Johnny'ego, ale miałaś tylko siedemnaście lat. :(

femles_CS

O lol i z tego powodu oni się rozstali ? myślałem że jakieś inne okoliczności to musiały być

_Marilyn_

Dzięki takim jak wy paparazzi zawsze będą uprzykrzać znanym ludziom życie...

GodFella

Tak sie składa, że to ich praca i bez względu na to czy założę taki temat czy nie to paparazzi będą to robić. Za to im płacą. To tak jakby lekarze przestali leczyć, bo ludziom przestałoby zależeć na zdrowiu...

Lady_From_Burton_World

http://www.kinomaniak.pl/plotki/plotki/plotka.php?p=5547

femles_CS

W tej wiadomości jest napisane, że Johnny Depp zagrał w filmie "Jestem legendą". Chyba raczej miał zagrać, bo finalnie nie zagrał??

karaiby

"Tak sie składa, że to ich praca i bez względu na to czy założę taki temat czy nie to paparazzi będą to robić."

I właśnie tu się mylisz. Zepsułaś przyszłość Johnnemu i pogódź się z tym.

sperma

już się pogodziłam :)

Lady_From_Burton_World

Pozwólcie, że zacytuję trzy fragmenty z biografii napisanej przez Briana J. Robb'a "Johnny Depp. Współczesny buntownik".

"Johnny Depp uważa, że jego związek z Winoną Ryder rozpadł sie powoli ze względu na nawał zajęć zawodowych obojga. W czerwcu 1993 roku powiedział publicznie: -Rozstaliśmy się przed miesiącem (...). Wydawało sie nam, że to naturalne, że taka jest kolej rzeczy i że to musiało się w końcu stać".

"Uważał, że jego i Winonę zniszczył znajomy już demon: prasa".

"Depp i Ryder rozpoczęli wspólne życie, podejmując błędną decyzję o zaspokojeniu wilczego apetytu mediów na ploteczki o gwiazdach i otwierając się na kontakty z dziennikarzami w nadziei, że kiedy już się nasycą, odejdą i pozostawią ich w spokoju. Niestety tak sie nie stało. -W Hollywood bardzo trudno o prywatność. Popełniliśmy z Winoną błąd (...). Moje życie stało się sprawą publiczną. Wszyscy uważali, że są jego częścią (...), że z jakiś powodów mają prawo wypytywać mnie o Winonę. Nie mogłem tego ścierpieć".

Mam nadzieję, że pomogłam ;D.
Pozdrawiam,
Lucia ??

L_M

pieprzeni paparazzi że sie tak wyrażę.