Choć na Johnnyego Deppa głosowało najwięcej osób, bo aż ponad 30000, [xD] jest [na razie] na szóstym miejscu. Według mnie Johnny zasługuje na pierwsze miejsce, a jeżeli już to wyższe. :-)
Widać że twoja wiedza na temat filmów jest...niska bo jeżeli uważasz że Johnny Depp powinien być na pierwszym miejscu to się mylisz.Al Pacino czy Robert De Niro są o wiele lepszymi aktorami od niego.Myśle że 7-6 miejsce jest odpowiednie.
Moze i sa lepszymi aktorami, ale kazdy ma swoj gust i to usprawiedliwione ze autor watku moze uwazac Johnnego Deppa za ulubionego aktora i dopingowac aby znalazl sie na 1 miejscu. Wiec chyba nie musisz naskakiwac, ze zalozyciel tematu nie zna sie na filmach...
Cóż... lubię Depp'a, naprawdę, jako aktora i człowieka, ale 1 miejsce to jak na mój gust trochę za wysokie progi dla Johnnego - Tak jak jest (ok.6 miejsca) jest OK :)
No wiecie. Ja nie powiem, ze jestem filmomanem, ale po prostu mu dopinguje i tyle. Nigdy nie myślę zanim coś napiszę, ale 6 miejsce też jest Ok. Uważam, że filmy z Johnnym według mnie są chyba jedne z bardziej popularniejszych.
Al Pacino zasługuje na swoje miejsce, bo trochę filmów z nim obejrzałam, ale co do Roberta De Niro... pamiętam go tylko z "Ojca Chrzestnego". :-P
A może zmienimy tematykę tego tematu i powiemy sobie za co lubimy Johnny'ego Depp'a? [tu starałam się myśleć, mam nadzieję, że dobrze :-)]
no tak lepiej :) przynajmniej nikt sie nie czepi ze nie znasz sie na filmach :)
ja lubie Johnnego za to ze w kazdym filmie swietnie [moj gust - nie krytykowac :p] sie wciela w kazda role, umie zagrac pirata, mafioze... kazdego... i jakos przyjemnie mi sie oglada filmy z Johnnym, sa jakby przyjemne dla oka