Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Choć na Johnnyego Deppa głosowało najwięcej osób, bo aż ponad 30000, [xD] jest [na razie] na szóstym miejscu. Według mnie Johnny zasługuje na pierwsze miejsce, a jeżeli już to wyższe. :-)

Miley27

Więc załóż kolejne 30000 kont i daj mu 10.
Koniec tematu.

Miley27

Widać że twoja wiedza na temat filmów jest...niska bo jeżeli uważasz że Johnny Depp powinien być na pierwszym miejscu to się mylisz.Al Pacino czy Robert De Niro są o wiele lepszymi aktorami od niego.Myśle że 7-6 miejsce jest odpowiednie.

glass_onion

Moze i sa lepszymi aktorami, ale kazdy ma swoj gust i to usprawiedliwione ze autor watku moze uwazac Johnnego Deppa za ulubionego aktora i dopingowac aby znalazl sie na 1 miejscu. Wiec chyba nie musisz naskakiwac, ze zalozyciel tematu nie zna sie na filmach...

użytkownik usunięty
Miley27

Cóż... lubię Depp'a, naprawdę, jako aktora i człowieka, ale 1 miejsce to jak na mój gust trochę za wysokie progi dla Johnnego - Tak jak jest (ok.6 miejsca) jest OK :)

No wiecie. Ja nie powiem, ze jestem filmomanem, ale po prostu mu dopinguje i tyle. Nigdy nie myślę zanim coś napiszę, ale 6 miejsce też jest Ok. Uważam, że filmy z Johnnym według mnie są chyba jedne z bardziej popularniejszych.
Al Pacino zasługuje na swoje miejsce, bo trochę filmów z nim obejrzałam, ale co do Roberta De Niro... pamiętam go tylko z "Ojca Chrzestnego". :-P

A może zmienimy tematykę tego tematu i powiemy sobie za co lubimy Johnny'ego Depp'a? [tu starałam się myśleć, mam nadzieję, że dobrze :-)]

Miley27

no tak lepiej :) przynajmniej nikt sie nie czepi ze nie znasz sie na filmach :)

ja lubie Johnnego za to ze w kazdym filmie swietnie [moj gust - nie krytykowac :p] sie wciela w kazda role, umie zagrac pirata, mafioze... kazdego... i jakos przyjemnie mi sie oglada filmy z Johnnym, sa jakby przyjemne dla oka

użytkownik usunięty
emperex

Popieram Emperex ;)