Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
sweet_paradise1990

http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article151709/Johnny_Depp_wezmie_slub_latem. html
„Jej nazwisko - Paradis - jest doskonałe. Gdyby musiała się nazywać Paradis - Depp, to już nie byłoby to" - tłumaczy aktor. Jednak, gdy partnerka gwiazdy zaczęła go namawiać, by wreszcie wziąć ślub i zalegalizować ich związek, Depp nie miał wyjścia i musiał się zgodzić.”
:D

sweet_paradise1990

I dla tych, którzy się dziwią, że w Stanach:
" Wesele ma być w stanie Georgia, by rodzina Deppa z Florydy miała łatwy dojazd na ceremonię. A co na plan rodziców mówią dzieci pary? Jak twierdzą przyjaciele Vanessy, dzieciaki wprost nie mogą się doczekać."

sweet_paradise1990

o fajnie. to sie wybiore. ^^

Kadanada_Hadness

na pewno wiele "szalonych nastek" będzie załamana tym faktem, ostatnio czytałam komentarze na różnych portalach o Vanessie laski pisały
"omg ona jest okropna taka chuda i w ogóle brzydka Johnny powinien ja rzucić" śmiać mi się chce jak to czytam niech sobie nie robią nadziei ze boski Johnnasek przyjedzie do polski i weźmie z któraś z lasek ślub.

Ja uważam że Vanessa jest ładną i dojrzałą kobietą
(gdyby była brzydka by nie była modelka)
jest dobrą aktorką i uzdolnioną piosenkarką
(pomyślcie "szalone nastki" gdyby Vanessa była beztalenciem by wytwórnia ją wypierdzieliła na zbity pysk,
gdyby była brzydka żadna agencja modelek by na nią nie spojrzała a ty bardziej nie była by twarzą Chanel-
gdyby nie umiała grac reżyserzy by ją olali ciepłym moczem)

A więc w podsumowaniu życzę im wszystkiego najlepszego, aby spełniły się ich wspólne marzenia i aby pozostali tak zgodną parą jaką są teraz.

Lady_Diana

to, że jest modelką nie znaczy od razu, że jest ładna tylko to, że jest wysoka i szczupła;p ale fakt faktem Vanessa brzydka na pewno nie jest;)a co się tyczy modelek to jak dla mnie większość z nich jest po prostu ohydna...;p
co do ślubu (jeśli to prawda)to życzę im wszystkiego najlepszego;) i mam nadzieję, że nie będzie to wesele jakie większość robi w Hollywood, nie pasuje mi to jakoś do nich ;) pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

Jade z tobą :)

krwisty zielony pasztecik i cara wybieram sie z wami xD ;)

sweet_paradise1990

A czy ktoś tu pisze że Vanessa jest 'blleeee'
Nic do niej nie mam.
To że jest zwiazana z aktorem którego lubie, nie znaczy że mam ją źle oceniać.

No tak. też im życze wszystkiego najlepszego.
Byle nie poddali sie Hollywood'kiemu stereotypowi: "Ozeniłeś się? Czas sie rozwieść"

sweet_paradise1990

Mi się Vanessa nie podoba z wyglądu... Ale Johnny z nią jest i ją kocha, mają dzieci... ;) Bardzo dobrze. Niech się pobiorą i będą ze sobą do końca... ;)

UneFille

Duzo zrodel o tym donosi, wiec prawdopodobnie to zrobia i ja im zycze wszystkiego najlepszego! To znak, ze po tych osmiu latach nadal sie kochaja i chca ze soba byc. Inna para po takim czasie nie moglaby juz na siebie patrzec ;P No, przynajmniej w Hollywood... Ale nie wyobrazam sobie tego jak wiekszosc hollywoodzkich slubow, caly ten rozglos, kupczenie informacjami i te intercyzy...
To jest paranoja, ustalanie ze w razie rozwodu partnetrka dostaje 20mln, 10 mln w bizuterii, od kazdego dziecka 25 a stan konta jej sie podwyzszy o tyle samo za kazde kolejne, ktore urodzi, dodatkowe 20 przy zdradzie, w tym przy jej zdradzie odejmie sie jej 10mln, dostanie dodatkowo 5 mln jak partner olysieje i 5 mln od kazdego roku malzenstwa + jedna willa na odchodne ;/
To do nich nie pasuje, takie cos to zalozenie z gory, ze malzenstwo sie rozleci :/ Moze oni sobie daruja cos takiego :/

sweet_paradise1990

Oby sie nie rozwiedli po pół roku :) Życzę wszystkiego najlepszego ! ;]

Tora_Tora

Patrząc z perspektywy innych małżeństw w Hollywood, tym bardziej wtedy, gdy oboje są sławni i robią karierę ślub nie jest najlepszym pomysłem.
Patrząc z perspektywy tego, że są razem już 8 lat i mają dwoje dzieci powinni sie w końcu pobrać.
Mi to właściwie obojętne co zrobią, ważne, żeby byli szczęśliwi ;).
Ale niech tylko spróbują się potem rozstać, to chyba stracę do nich, jako pary, szacunek :/.
Mam nadzieję, że nie zrobią jakiegoś hucznego wesela na pół Hollywood? Bo w przeciwnym razie to nie będzie ślub, tylko za przeproszeniem "gwiezdny cyrk" ;).
Cóż, zobaczymy. Jednego jestem pewna- Tim i Helena zawitają na tym ślubie na sto procent ;).
Też bym się chętnie wybrała ;)

Lady_From_Burton_World

Poprawię Cię:Są razem już 10 lat=D

strawberryfield

A tak z czystej ciekawości - co z tego, że jakiś zajebisty aktor - nawet Depp- bierze ślub?
Zawsze się zastanawiam co kogo interesuje prywatne życia aktorów, piosenkarek itd...

anjali__

Ciesze się :D:D:D mam nadzieję, że dalej będą się tak kochać jak do tej pory, a nie rozwiodą się za pół roku jak to bywa w zwyczajach Hollywoodu :/