Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 244 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.pudelek.pl/artykul/9242/gumowy_johnny/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
lawa_3

kurcze, właśnie też to słyszałam, ale ja myślę, że on na to nie przystanie (mam nadzieje). Gumowy Johnny.... dziwne troszkę....

NonaT

oby tylko Johnny sie nie zgodził. wierze w niego i mam nadziej, że podejmie właściwą decyzje.

lawa_3

noo to by sie prezerwtywy sprzedawały xDD
Ale myśle że sie nie zgodzi. miejmy nadzieje xD

lawa_3

Wątpie, by się sprzedał. Nigdy tego nie robił, więc teraz to tymbardziej mu nie zależy...tzn. 10 mln w te, czy wewte.

lawa_3

Właśnie też się o tym dowiedziałam i myślę,że odrzuci tą propozycję.Uwielbiam Johnnego i nie chcę żeby wystąpił w tego typu reklamie, bo to faktycznie mogłoby zepsuć jego wizerunek.Wiem, że to mądry facet i na pewno podejmie słuszną decyzję.

Mia_Rose

To znaczy zepsuć wizerunek?

Mnie chodzi głównie o to, i podejrzewam, że Johnny-emu ostatecznie też to zaważy na jego odmowie- by nie sprzedać sie w byle gównie. I nie chodzi tu o to, że to beda prezerwatywy; mogłyby być też nie wiem coca cola czy laysy czy inna pierdoła i tak samo gdyby to zrobił, to sprzedałby się. Akurat, ze sa to prezerwatywy to nie widze w tym nic aż tak strasznego, normalna rzecz. Chodzi raczej o sam fakt, wystąpienia w jakiejś reklamówce za szczerze mówiąc jak dla niego śmieszną kase. Wątpię, by to zrobił.

użytkownik usunięty
lawa_3

Raczej sie nie zgodzi... Nie znacie Johnnego? (wiem że nie :P)

xD dobre
na pewno się nie zgodzi... kto by się na to zgodził porządny?

ana89

Co jest nieporządnego w prezerwatywach?

użytkownik usunięty
Anastazja_2

Oj Anastazjo, czytać nie umiesz?:
"kto by się na to zgodził porządny?"
Chodzi o człowieka.

mam nadzieję, że się nie zgodzi,
jeśli się zgodzi będzie mi przykro, że sprzedał się dla prezerwatyw
prędzej przełknęłabym coca colę

adria15

Chryste!!!! mam nadzieję, że się nie zgodzi!!!!!

adria15

o nie coli to bym już nie przeżyła te wszystkie Spearsy i innne Lochany to reklamują. To było by juz straszne z dwojga złego wole że by się dla prezerwatyw sprzedał :P

NonaT

nie sprzeda sie, spokojna głowa.

TY mnie będziesz uczyć czytać ze zrozumieniem? Kpisz sobie?

Co za różnica? Pytanie stawiam takie same. Co jest nieporządnego w prezerwatywach, że porządny człowiek nie mógłby ich reklamować?

użytkownik usunięty
Anastazja_2

A co? Chciałabyś reklamować prezerwatywy?

Z taką gębą to jedynie mogłaby wystąpić jako "część ciała" na którą nakłada się prezerwatywę;)

Pozdrawiam

lawa_3

ALE wy macie po prostu źródła.
Pudelek, plotek, kozaczek i pomponik.
Ja tam wolę czytać http://johnnydepp-zone.com i udawać, że coś rozumiem

Gehenn

a ja tu
www.johny-depp.org

Alles tam jest

zDEPPrawowana

przepraszam, mialo byc johnny-depp.org :DDDD
wybaczcie ^^