kurcze, właśnie też to słyszałam, ale ja myślę, że on na to nie przystanie (mam nadzieje). Gumowy Johnny.... dziwne troszkę....
Wątpie, by się sprzedał. Nigdy tego nie robił, więc teraz to tymbardziej mu nie zależy...tzn. 10 mln w te, czy wewte.
Właśnie też się o tym dowiedziałam i myślę,że odrzuci tą propozycję.Uwielbiam Johnnego i nie chcę żeby wystąpił w tego typu reklamie, bo to faktycznie mogłoby zepsuć jego wizerunek.Wiem, że to mądry facet i na pewno podejmie słuszną decyzję.
To znaczy zepsuć wizerunek?
Mnie chodzi głównie o to, i podejrzewam, że Johnny-emu ostatecznie też to zaważy na jego odmowie- by nie sprzedać sie w byle gównie. I nie chodzi tu o to, że to beda prezerwatywy; mogłyby być też nie wiem coca cola czy laysy czy inna pierdoła i tak samo gdyby to zrobił, to sprzedałby się. Akurat, ze sa to prezerwatywy to nie widze w tym nic aż tak strasznego, normalna rzecz. Chodzi raczej o sam fakt, wystąpienia w jakiejś reklamówce za szczerze mówiąc jak dla niego śmieszną kase. Wątpię, by to zrobił.
Oj Anastazjo, czytać nie umiesz?:
"kto by się na to zgodził porządny?"
Chodzi o człowieka.
mam nadzieję, że się nie zgodzi,
jeśli się zgodzi będzie mi przykro, że sprzedał się dla prezerwatyw
prędzej przełknęłabym coca colę
o nie coli to bym już nie przeżyła te wszystkie Spearsy i innne Lochany to reklamują. To było by juz straszne z dwojga złego wole że by się dla prezerwatyw sprzedał :P
TY mnie będziesz uczyć czytać ze zrozumieniem? Kpisz sobie?
Co za różnica? Pytanie stawiam takie same. Co jest nieporządnego w prezerwatywach, że porządny człowiek nie mógłby ich reklamować?
Z taką gębą to jedynie mogłaby wystąpić jako "część ciała" na którą nakłada się prezerwatywę;)
Pozdrawiam
ALE wy macie po prostu źródła.
Pudelek, plotek, kozaczek i pomponik.
Ja tam wolę czytać http://johnnydepp-zone.com i udawać, że coś rozumiem