Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

pasuje do roli Jokera w najnowszym batmanie, gdyż ponieważ swietnie umie wcielić sie w dziwaków,(edward nożycoręki, willy wonka) wiec jako Joker w 100% pasuje, a wy jak uwazacie?

MichaelCorleone

Fajnie byłoby zobaczyc Go w takiej roli. Na pewno byłby zupełnie inny niż Joker Heatha :)
Ale i tak moim królem Jokerów zawsze bedzie Jack Nicholson :).

Mada_gringo

johnny + zielone włosy + fioletowy garnitur + socjopatyczna psychika = niebo. może piekło jak kto woli.

co do religii. Mada piszesz "Go" myśląc o osobie Johnny'ego dużą literą. czy Depp jest dla ciebie bogiem? (pytanie jest NIE złośliwe i poważne-na miarę filmwebu).

ulterior_dreamer

ulterior_dreamer zapomniałes dodac ze + makabryczny makijaż :P widze ze depp świetnie by pasował do Jokera

MichaelCorleone

no tak i znowu wszyscy uważają, że jestem facetem. chociaż z jednej strony...

...(to się robi chore). czy ktoś ma jakieś nowe ploteczki (^^) na temat pana zagadki i johnny'ego?

ulterior_dreamer

sra a nie pasuje do roli jokera

<br/>

ulterior_dreamer

Tak!! On jest moim bogiem! Mam w pokoju ołtarzyk z jego zdjęciami i
zniczami zapalonymi na jego cześć!! :DD

Na serio to..po prostu przypadek.:) Komu choć raz w życiu nieoczekiwanie
wcisnął się shift?

Mada_gringo

mi! mi! mi!

gosia2326

mi cały czas wpadają okruszki przeróżnych ciasteczek i czekolad w "szpary" klawiatury...jeżeli to ma jakiś związek

ulterior_dreamer

A ja właśnie nie chcę. Wystarczy na razie tych Jokerów, to po pierwsze, niech Depp zagra kogoś normalnego, to po drugie <i bez pieprzenia mi tu, że nie umie, bo umie>.

MichaelCorleone

Wolałbym, żeby zamiast Jokera zagrał Zagadkę w trzeciej części... Też mocno pokręcona postać, a do tego mógłby ją pokazać w ciekawszy i inny sposób niż zrobił to Carrey... Tak jak Ledger odmienił Jokera.

ptr_89

Moim Jokerowym faworytem jest Nicholson, miałam dreszcze jak na niego patrzyłam po raz pierwszy, Heath był inny, ale ja wolę Jacka. Co do Johnny'ego to chciałabym go zobaczyć w roli Jokera albo Zagadki. Depp cudowny aktor i wzór dla wielu aktorów i aktorek.

MichaelCorleone

Gdyż ponieważ...
Matko kochan! Kto uczy cię składni?

needle999

Jak dla mnie jeśli ma grać w Batmanie to Zagdkę.. Joker już był i był świetny, już nie chce kolejnego;p

MichaelCorleone

a ja czytałam o tym, że ma to być Johnny Depp
Ja jestem przeciwna temu pomysłowi, gdyż każdy z nas wie, że mimo iż Depp to wspaniały aktor to chcąc nie chcąc dodaje do swojej postaci nieco komizmu a Joker nie może być komiczny. Ma być straszny, dziwny, a jego humor ma budzić strach a nie śmiech.
Więc Depp też odpada

Depp już ma zwyczajnie taką osobowość, że budzi raczej zadowolenie na twarzy.
On nie umie zagrać kogoś tragicznego, dramatycznego.
Dziwak (Edward Nożycoręki) ? Nawet nie porównuj. To był groteskowy klimat i nie miał nic wspólnego z klimatem Mrocznego Rycerza. I tam Depp potrafił rozbawić.
On się nie nadaje. Ten aktor nie umie zagrać wszystkiego. Taki ma już wyraz twarzy i tyle.

MichaelCorleone

moje typy( co do wyglądu, bo nie wiem czy aktorsko podołają):
http://josh.lucas.filmweb.pl/
http://www.filmweb.pl/o3069/Sean+Pertwee