Jutro, czyli 8 października o 20.05 na kanale TVN7 ma być film "Blow" z J. Deppem. Nie wiem dlaczego stronka nie pokazuje tego w bocznym okienku...
TVP znowu spieprzy tłumaczenie, jeszcze szkoda, że tam dubbingu nie dali ;p. Blow na TVN7 a mi się satelita popsuła...ale już to kiedyś oglądałam na szczęście ;). Mogliby np.: na Polsacie dać Ed Wooda tak jak w tamtym roku, chyba bym ich za to złotem obsypała ;)). Albo na Święta jakiś film z Johnnym...takie moje małe życzenie ;)...
a nawet nie wiecie jaka ja bylam zla:/ na jakies 10 min przed filmem zasiadam przed TV, kanapeczki narobione, kawka itd, właczam kablówe a tu pisze BRAK SYGNAŁU. nożżż myslalam ze sie rozplacze:/ i poszlam sie uczyc:/ bleeeh:D
Ja tak kiedyś miałam z 9 wrotami. Siadam przed telewizorem, coś "na przegryzienie" przygotowane tak samo film się zaczyna...trwa 10-15 minut i nagle obraz ginie! Na szczęście oddali wtedy po około 10 minutach z czego połowę zajęły reklamy ;p.
Współczuję :(
Ja obejrzałam i przyznaję, że mimo, iż TV zaśmieca film reklamami, to i tak ogląda się bardzo przyjemnie.
Świadomość, że wraz ze mną ogląda ten film kilka tysięcy osób, daje wyjątkowe wrażenia. :)