czy ktos wie gdzie mozna kupic kalendarz z Johnnym Deppem na 2008r? chodzi mi raczej o zakupy przez internet bo w księgarniach nigdzie nie widzialam a fajnie by bylo taki mieć ;D
w Poznaniu są tylko z Olsenkami ;/ a jakos mi sie nie usmiecha oglądac je przez 12 miesiecy na scianie xdD
haha w krakowskiej. dzieki mam do krakowa jakies 500km. zachecające.
a na stronie empiku faktycznie ich nie ma tez patrzyłam.
Dla chcącego nic trudnego:P Dla Deppa się nie poświęcisz?!...nie wierze;o
Jak możesz w ogóle...buuuu...niedobra fanka!
buahahahah :)
A gdzie Ty w Pnaniu szukałeś?
W Browarze jeszcze nie dawno były!
Chociaż jak byłam wczoraj to nie było, chociaż i tak zdjęcia nie były jakiś super świetne.
tylko nie łEś prosze ;P. mieszkam pod poznaniem, a poatrzyłam na stronie empiku chociaz jak ostatnio byłam w empiku w king crossie to nie było ich. moze dowiezli? ;P
Mam ten kalendarz z Empiku, ale nie jestem jakoś zachwycona, na 2007 miałam lepszy z allegro, miał większe i lepsze zdjęcia;p Ten jest strasznie mały... no ale nie umiałam już dłużej czekać aż się w końcu na allegro pojawi i kupiłam ten z Empiku ;)ale jak zobaczę, że na allegro jest teraz lepszy to się chyba pochlastam;p
zachlastam się!!! Dzisiaj kupiłam ten kalendarz, a teraz patrze na allegro jest większy i lepszy!!! Litości! czemu ja mam takiego pecha?! jak się wkurzę to jeszcze jeden kupię!;p
uuuu! ja mam taki mały i wąski z Jackiem Sparrow na pierwszej stronie! Cholera, że też wcześniej nie pytałam się o te kalendarze, ale byłam pewna, że nie będzie ich w Empiku! U mnie (sprawdzałam w 2) były tylko te małe, jakiś wybrakowany ten mój empik;p może wcisnę ten co mam mamie, a dla siebie kupię większy;p