No to już jest chyba 6 kontynuacja tego tematu :D:D Zapraszam serdecznie jeśli ktoś ma ochote o Johnny'm pogadać :D:D I nie tylko :D:D Rozmowa o wszystkim :D:D Jak ktoś był na poprzednich kontynuacjach to wie jak tu jest :D:D Ekipa tej kontynuacji jest ale może się ktoś jeszcze rzyłączy :D:D Pozdrawiam :)
Heej :D:D
Mam nadzieje że tu któraś z was wpadnie a najlepiej wszystkie :D:D
Założyłam kontynuacje bo się bałam że żadna już nie założy :P:P
Pozdrawiam :*
o widze ze ontynuacja jest to super ja niedawno wróciłam z budy o boziu cos okropnego dzisaj kolezanka podstawila mi chaka i sie wyperdoliłam a juz nic nie mówie o wf zwichnełam nadgarstek japierdole wstałam dzis lewa noga co za pech !! :(
uuu Molly to to kiepsko...;/ Ja dzisiaj byłam z kumpelami podstawówke odwiedzić :D:D:D Ale było wyjebiście :D:D:D Te korytarze takie szerokie :D:D A nie to co u nas w gim sie tylko rece rozsunie i sie czuje sciany po obu stronach doslownie...;/ No ale kit :D:D Wiem przynajmniej że sie cieszą że mój rocznik odszedł bo mają spokój w szkole :D:D Ale ja im się nie dam wymigać :D:D Oj nie :D Ja z gim mam po drodze podstawówke więc wpadam tam często :D:D Mają przesrane :D:D
Moje "Sekretne okno" Do jutra powinno się ściągnąć :D:D:D Z lektorem :D:D Ijee :D:D No i jeszcze jedna nowina mam gg najpiękniejszego chłopaka z mojego zadupia :D:D:D:D On jest piękny :D:D Oczywiście bez porównania z Depp'em ale jest Sweet :D:D:D Ijee :D:D 4 lata starszy ale kit :D:D:D 'Radocha'
a ja 15 min temuw rocilam z budy dopiero. dostalam 5 z religii z kartkowy, 3+ z wypracowania (to juz jest przegiecie!!!) i 2- z francuskiego ze spr...xD (tu to jestem ASEM bo tylko 8 osob z mojej klasy mialo pozytywne oceny xD).
zajeeebisciee...i sie leecii..
Jestem!!!Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo]:->
Łał Anuś, uczysz się najpiękniejszego języka, francuskiego;) zazdroszcze;p Ktos pisał o Sekretnym oknie;p to świetny film=] zawsze to powtarzam. A ja ściągam właśnie Wyznania Gejszy;p i słucham fajnej piosenki Within Temptation - Final Destination;)
Pozdrawiam
nie przepadam za tym jezykiem.;/ w 1 kl mialam 4 na koniec dzieki sciagom. teraz mam inna nauczycielke i nie wiem czy moge u niej sciagac.. ;P
oglądałam wyznania gejszy ale nie wypowiadam sie na ten temat :p musisz sama obejrzec a propo szkoły kuzwa ze sprawdzianu z historii dostałam 2 :D dla mnie to super ocena jak dla mnie xD ale z polaka dostałam 5 xD za zadanie domowe xD nie wiem co dalej pisac naraska potem się odezwa xD
a propo francuskiego to mój ulubiony język tak samo jak angielski ale nie chce mi sie ich uczyć no cóz juz tak bywa ze mną moze kiedyś zaczne sie uczyc po studiach a moze nie nie wiem xD
Pozdro słodziutkie :):):**
Foxi to ja mówiłam o Sekretnym oknie :D:D:D Widziałam już ten film chyba z 3 razy ale go uwielbiam :D:D:D:D
a ja dostałam 3 z bioli xDxD Rewela xD A kompletnie się nie uczyłam :P:P:P no i z maty 5 :D:D Mata i wf mój ulubiony przedmiot :D:D Wiem wiem rąbnięta jestem :P:P kto teraz wogóle mate lubi :P:P No ale cóż :P:P
O widzę, że kolejna kontynuacja:D Ciesze się bardzo, bo ja bym siechyba za wam stęskniła:( Tak to sobie jeszcze pogadam z wami:) Bez sensu jak zawsze:) Ale wy to jesteście nienagadane!! Już 11 komentarzy a ja każdy czytam, nawet i z tamtej kontynuacji:D Jestem już, jak byście tak tęskniły czasem hahaha:D
Wróciłam z Wieliczki zmęczona i mam już dość szkoły:( Ale nie o tym cche gadać:) Co tam u was dziewuszki?:D
Ciesze sie, ze wczesniej tutaj zagadalam, bo panuje tu super atmosfera :) Kadzy sobie pomaga i wspiera, a to mi jest wyjatkowo potrzebne i zawsze moge wam sie ze wszystkiego wyzalic. Kocham was za wszystko dziewczyny :) Zawsze sobie pomagamy i to jest najważniejsze =) Niezapomne nigdy tego Johnnemu, ze to dzieki niemu was poznalam :)
Pozdawiam ;*
:) kto ogląda jutro you can dance poprostu tańcz uwielbiam ten show zajebiscie tam tańczą
a co do sekretnego okna nie powiem bo brak mi słow film jest zajebisty widzałam go milion razy i dalej obejrze kolejne milion xD
Pozdro :*
No ja pamiętam jak się Polusi pytałam co z tym autografem a potem Anuś mi to tłumaczyła :D:D Kurde tu jest wyjebiście :D:D Wole tutaj z wami pisać niż na gg siedzieć :P:P Bo tu jest ciekawsze towarzystwo :D:D Nie bierzcie sobie tego do serca :P:P Nie no żart :P:P
A ja pamiętam jeszcze dawniejsze czasy tego tematu o autografie. Na początku był to temat założony przez Polusie i tam tylko o autografie była gadka i ja kiedys napisałam, że wysłałam list , byłam pierwszą osoba po Polusi co wysłała i dostała;p. I jak to napisałam, że wysłałam to mnie pytaniami zarzucili. Potem się pochwaliłam, że dostałam to i inni chętniej wysyłali.(zczaili sie ludzie, że każdy dostanie) Potem zalogowała się Patusia depp i a jeszcze potem Anuisa Dymek i wpisałam im się na blogi;) I pomału coraz więcej przybywało takich maniaczek jak my;p
Tez bardzo się cieszę, że Was poznałam(tak wirtualnie;p) Pozdrawiam gorąco
:D:D:D:D:D:D:D:D :*:*:*:*:*:* :P:P:P:P:P:P XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Zaczne dość pospolicie, ale chciałam wyrobić normę na jednego posta. Mam nadzieję, że nie będe odstawała od towarzystwa z ilością wyrażanych emocji.
Mam tylko krótkie pytanko: czemu nie używacie komunikatorów internetowych?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D
(myślicie, że mogę samych tych użyć :/?)
Po co komunikatory do takich rozmów? Przecie jest forum Johnnego Deppa na filmwebie. A właściwie, to też jest komunikator już :*
pozdro. sok z krokodyla
No ja też pamiętam ten temat Polusi:D O lo, pamiętam jak wszystko czytałam wszystko rozumiałam oprócz tego kuponu międzynarodowego.. I Polusia w koncu się tak wkurwiła razem z Foxi, że coś napieprzałyście na ludzi, że jak tego nei można rozumieć, a ja po tym napisałam komentarz, Witam jestem tu nowa... Ja pierdziele, Polusia mi wszystko wytłumaczyła:* Dziękuje:D:D
Karolina ładnie to napisałaś o nas:) Aż mi głupio:) Bo wiecie, jesteści takie jedyne koleżanki takie mega co poznałam was tutaj na necie:) I tak gadamy o wszystkim i o niczym, i rozstać się nie możemy:) Na gg jeszcze gadamy nałogowo:) Fajnie:) i jak mam problem to do was też żale się, zawsze doradzicie i pocieszycie:) Pośmiejemy się, a nawet i filmami się wymieniamy:D Takiej innej zgranej grupki na necie to chyba nie ma:):):) Pozdrawiam gorąco:*
Moje wstąpienie pamiętacie tekst w stylu "moge do was przyłączyć xd" Mimo tego, ze bylo to niedawno to mam niezły polew ;)
a ja jestem wyrzutkiem bo ja nie pisałam od samego początku tylko od niedawna :( ale kit ciesze sie berdzo ze was poznałam :**
spoko.tez Was lubie.hahhahaha. jakie uprzejmosci tutaj wymieniacie. a mnie lubicie? :P zartuje z tym pytaniem. ide spajac bo jutro trzeba wczesnie wstac.
pozdro!;*
Ja pierdziu:P jakie wyznania:):):) Pamiętam jak Carotka do nas dołączyła:) A chwile potem dołączyła do nas Molly:):):) Anuś co to za pytanie?:D Tutaj wszyscy Cię lubią:D Chyba padne ze śmiechu:D Jakie wspomnienia i wyznania:D hahaha:D
A ja dziś mam tylko jedną godzine:D:D:D:D Bo jakiś gość do nas przyjeżdża, co przeżył II wojne światową i będzie nam o tym opowiadać, jak to na wojnie było:) No i nam lekcje przepadną, i tylko jedną będziemy mieć:) I do domu:D:D:D Czyli wychodze o 12:35 i jadę do Krakowa do sklepu metalowego i kupuje sobie naszywke Nightwisha, jakąś bluzke czarną z napisem lub samym zespołem Nightwish i pieszczoszke:):):):) Chyba wiecie co to jest pieszczoszka?:) Tylko ja sobie nie kupuje taką z kolcami(nigdy w życiu!!) tylko z piramidami takimi fajnymi:D:D:D
no to pozdrawiam:*
Ahhh...wreście sobie poczytałam książke wczoraj w nocy(bo źle się czuje;/to zostałam w domu)Ja to zawsze tą książke czytam w nocy]:->(taki klimacik;p) i przy jakiejś muzie, wczoraj to najlepiej mi pasiło Within Temptation - Final Destination. Już trzeci raz tą książke przedłużałam;p bo ona ma ponad tysiąc dwieście stron a ja jestem na 970;). Nie obeszło się bez krwawej bójki i dziwnych przypadków;p.
Ale horror to ja mam w łazience. Stoje i patrze w lustro i zauważam, że nie jestem sama...mam towarzystwo...niechciane...na suficie...dwa wielkie...korsarze;/ Ja tego nie tkne. Poczekam aż ktoś przyjdzie i mi to dziadostwo wywali bo ja się przydzę;/
Będziecie miały co poczytać=]Pozdrawiam.
Nie żalujecie tej kontynuacji :P:P Piszecie chyba do połamania klawiatury no i dobrze :D:D:D:D Anusia też mam pieszczoche :D:D:D:D Z piramidkami :D:D:D Wyrąbista jest :D:D:D Uwielbiam takie rzeczy :P:P:P
A ja dopiero teraz przyszłam ze sql :P:P Jaja były jak berety bo odpisywałam zad z histy i jeszcze pare osób i babka nam wzięła zeszyty bo coś tam coś tam i że kamery to mają nagrane kto odpisywał :P:P A w klasie rzeź normalnie :P pół godzinne kazanie a nawet na odpowiedniej oceny nie wstawiła :D:D:D i bardzo dobrze :D:D A dzisiaj jeszcze wywiadówka :P:P
Moje Sekretne okno się ściągnęło :D:D Jeśli ktoś nie ma a chce mieć to chętnie się wymienie :P:P Ale chyba już wszyscy mają ten film :P:P
Pozdrawiam :):)
ja nie mam tego filmu.;p a jak sie chcesz wymienic??? ;>
ja wrocilam godzine temu ze sql ale o 16:30 mam angielski. nie chce mi sie isc bo musze "cierpienia mlodego wertera" przeczytac.:) a jutro ide na katyn..:) ciesze sie max! ale ide dopiero na przedostatniej lekcji. :\
Jezu! Taką ładną wypowiedź ułożyłam i szlag wziął!!! Grrr...
W każdym razie chciałam Was pounformować, że mam teraz full roboty w budzie i nie będę w związku z tym tak często raczyć Was moimi inteligentnymi wypowiedziami ;]
A poza tym, to byłam u psycho dzisiaj... Trochę mam teraz w główce nasrane, więc lepiej nic już o tym nie będę gadać, zresztą nie za bardzo chcę :/
Ja nie mam Sekretnego okna i nie widziałam go:( Izuś wymieniłabym się z Tobą złotko:) ale już Kasia nasza mnie ostrzegła i już się z nią wymieniam:) Jesteśmy w trakcie mówienia co chcemy:) A znaczy się nawet Kasia dziś mi chyba wysłała paczuszke:) Ja dla niej jednak szykuje niespodzianke i musze czekać troche na tą niespodzianke, bo sama do mnie przyjdzie:) I zaraz wyśle jej filmy co chciała:) Warioty mówie wam jesteśmy:D:D:D
Wróciłam z Krakowa:D:D:D:D:D:D Kupiłam piękny podkoszulek z napisem NIGHTWISH jakiś tam kwiatek jest chyba nawet narcyz i napis pod spodem Amaranth:) Zajebisty podkoszulek!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i kupiłam naszywki i jeszcze sobie pieszczoche:D:D:D:D Zajebiście taka jestem szczęśliwa:D Aaaa W sobote jadę po plakat za darmo dostane od nich:) Bo ludzie tam pracujący jak mi tam słodzili "Patrz jakie ładne dziewczyny z Wieliczki nas odwiedziły" normalnie:D I nam powiedział jeden, żebyśmy w sobote przyszły po plakat za darmo Nightwisha:D:D:D:D
Ale happy jestem:D Pozdrawiam:*:*:*:*:*:*
Agatko te zakupy są już powoli na koncert kupowane:D Jeszcze bluze musze sobie kupić Nightwisha:D:D:D Pozdrawiam:*:*:*
Spoko Anuś :D:D Ja sobie jeszcze znajde jakąś ofiare :P:P Nie no żart :P:P Ofiar nie będzie :D:D Chyba że jutro bo sks-y :D:D:D Ale będę szaleć :D:D Połowa drużyny sfaulowana :D:D:D
Mi się już piraty 3 ściągły :D:D Szaleje normalnie :D:D A teraz to wkówam z niemca bo jutro sprawdzian :P:P Kumpela mi dzisiaj 2 pięknusie plakaciki przyniosła Johnny'ego!!!! :D:D:D:D:D:D Ale mam radoche :D:D:D Piękne są :D:D:D
Pozdrawiam :)
Izuś:D:D:D Ciągle ten Depp:D Ja tam już za nim nie szaleje:D Chyba mnie rozumiecie, ja Nightwish kocham:D Napisałam to już Kasi na gg:D:D:D Że Nightwish to moja jedyna miłość:) Na zawsze na zawsze:D Dziewczyny ja chyba oszalałam normalnie takiego peirdlca dostałam, że ja peirdziele:| Nigdy tak za muzyką nie szalałam:( Nightwish normalnie to moja miłość jedyna niepowtarzalna:) Kocham ich z całego serducha:) I jak nie słysze ich w ciągu dnia to pierdolca dostaje, teraz to biegałam po pokojach(przed chwilą bo nie słuchałam Nightwish) i nie mogłam się doczekać kiedy usłysze piękny głos Tarji lub Aneete:( Boże to mój nałóg:( NIGHTWISH to mój nałóg;(:D:D:D:D:D
Iza a jaką masz jakość piratów 3? I z napisami czy z lektorem? Bo wiesz poluje na Piratów 3 tylko, żeby jakość była full wypas i żeby była z napisami, z lektorem w ostateczności, ale jakość full wypas:) Pozdrawiam:*:*:*
no i jestem rany ale się juz rozpisałyście dziewczyny :) a ja właśnie skonczyłam odrabiać lekcje ale i tak nie wiem po co bo jutro i pojutrze nie ide do school xD
W ogóle dziśaj se z moimi kumpelkami zajarałyśmy na terenie szkoły miętówki mniami dobre jak cholera c(: i co tu jeszcze dodać chyba nic reszta to totalna nuda tylko religia była nawet niezła bo modliliśmy sie a ksiąc za kogo chcecie się pomodlić a ja krzykiem z Johnny'ego Depp'a zeby szło mu jak najlepiej w zyciu a wszyscy sie na mnie spojrzeli jak na głupią i zaczeli sie brechtać ale co tam zlałam na nich
kto dziś o 21:30 ogląda you can danse poprostu tancz uwielbiam ten program a zaraz ponim 22:30 leci oszukać przeznaczenie 2 tez se obejrze fakt widzałam to raz ale kit film tak nawet nawet w sobote chyba o 21:30 leci na Tvn Caste way (nie wiem czy dobrze napisałam) po za swiatem z tomem henksem (tez nie wiem czy dobrze napisałam) xD film fajowy jest ja se obejrze no cóz
Pozdrawiam dziewuszki kochane bede moze o 22:30 xD Albo napewno c(:
A ja musze jutro wczesniej wstac niz na 7.00 XDDD Bo mojej kochany przyjaciolce biednej co teraz ma zly okres w zyciu zyczonka zlozyc prezemcik przez internet podarowac itp, ze jak wjedzie gdzies o 16 czy 17 to zeby juz widziala i wiedziala ze ja kocham i o niej nie zapomnialam ;D;D;D
A teraz słucham soundtarcku z Desperate Housewives "[..]And something like Wisteria Lane.." wymiata xd Kocham te zwariowane desperatki, ale sa na drugim miejscu w moim kochaniu bo pierwsze miejsce ma jak najbardziej nadal JOHNNY DEPP XD
Carotka,ja cos tam rozumiem.;P
dopiero teraz mam czas naszkrobac do Was..:/ ,mialam dzisiaj full,doslownie FULL rzeczy do zrobienia.:/ jeszcze mam az do pzyszlego tygodnia.:/ ide spac,pierdole.glowa mnie juz 2 dzien boli..;( wogole do dupy jest wszystko...;(;(;(
a tak propo ktos czyta moje posty tak tylko pytam dobra ja ide ogladac you can dance poprostu tancz! pózniej wpadne
pozdro laski :***
Mila ja wszystkie komentarze czytam:) ale zaraz siędowiem kto pozostawi ślad u mnie jak ja dam reklame?:D
Dziewczynki serdecznie was zapraszam do siebie na bloga:) Jest piękny temat(niestety galerii jeszcze nie ma:( Ale zaraz będę dawać foty) Więc zapraszam was do siebie:D:D:D:D I tak wie , że tego nie przeczytacie jak was ostatnio zapraszałam:D Ale może ktoś się natrafi?:) Pozdrawiam:)
T^o nie jest kontynuacja tylko forum zjebanych do szpiku kości gówniar, leczcie się to jest CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rzygać sie chce, jestem pewna że nie tylko mnie. Tak kochacie Johnnego, a nie stać was na założenie jakiegoś tematu dotyczącego jego twórczości niech zgadnę dlaczego, już wiem bo gówno sie znacie na filmie. Nie mam do was siły, głupie pizdy:(
Jejejeje:D Są głupie pizdy:D:D:D:D hahahaha:D:D:D Odezwała się:D Cholera już chciałam jej szukać by tak do nas napisała:D:D:D:D Lol
jestes tak zalosna ze az dziw bierze ze tacy ludzie sie rodza...xD normalnie nic tylko sie smiac z takich jak ty.. HA HA HA..
czy ja juz przypadkiem nie prosilam cIEBIE abys "wypierdalala" stad?? oj,przepraszam,musze napisac w tWOIM jezyku: "spierdalaj glupia szmato". rozumiesz prostaczko?????
No ale jak widać parę przekleństw to jedyny sposób, żebyście zwróciły na kogoś w ogóle uwagę - tylko co zrobić, abyście wyniosły się z tego forum??
Niah niah niah! :) nie ma to jak poczytać co piszą wulgarne kretynki a co póżniej odpisują ich wulgarne przeciwniczki i przeciwnicy... Hah! Niechaj każdy zrozumie o co mi chodzi: zapalcie coś lub włóżcie pod język i będziecie mieli prawdziwe fear and loathing filmweb forum. Na początku śmieszne ale z czasem zaczyna przerażać... Pozdrawiam.