No to już jest chyba 6 kontynuacja tego tematu :D:D Zapraszam serdecznie jeśli ktoś ma ochote o Johnny'm pogadać :D:D I nie tylko :D:D Rozmowa o wszystkim :D:D Jak ktoś był na poprzednich kontynuacjach to wie jak tu jest :D:D Ekipa tej kontynuacji jest ale może się ktoś jeszcze rzyłączy :D:D Pozdrawiam :)
Ależ czy nikt nie raczył zauważyć, że nasza ingerencja przyniosła oczekiwany i zamierzony efekt, mianowicie: ZAKOŃCZYŁY SIĘ BZDURNE ROZMOWY NASTEK, które opuściły to forum?!
Czekam na oklaski.
Caroten- teraz widzisz jak się czuję, wchodząc na to forum i widząc takich użytkowników :}
Ja ci za chwile Caroten dam XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oklaski? Hah, jesli koniecznie checie to mozemu tu wrócić...
WItajcie znowu koleszanki. Zapraszam do mnie na licytacje mogego obrasu nowego. Jest swietny naprawde warto.
jak zdobyłas autograf johnnego ? ;> ;D oczywiscie tez bym go bardzo chciala ;D a ze dopiero zalozylam tu profil nie wiem co powinnam zrobic.buzka ;*
:(, jakos tak dalyscie sie opieprzyc i nie piszecie. Kurcze, dawajcie! Czytanie wypocin wprost z waszych ograniczonych umyslow bylo jednym z moich ulubionych zajec na skrajna nude. Napiszcie np. cos wiecej o Nightwishu... prawdziwym TRU metalu :)
ps. ja sie nie smieje, jakies 5 lat temu sam go sluchalem. Pozdro kochane :* (nastepne buzki, zebycie zrozumialy przekaz) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D etc.
ja jestem nowicjuszem...obiły mi sie o oczy jakieś fotki:)...prosze jesli to fotki z johnnym ...prosze o wysłanie... kieszi@wp.pl...z góry dziękuję:)
Ile kurzu! Dawno tutaj nie wchodziłam... Opisywałam wszystko dokładnie na tym forum: http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego.html
JUTRO WYSYŁAM LIST!!!!!!! tak się cieszę!!!
Chciałabym bardzo podziękować Polisu, bo gdyby nie ona, nie dowiedziałabym się jak dostać autograf Depp'a!!!!!!!!!!!
THANK YOU ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cała przyjemność po mojej stronie ;)
Zabawne uczucie, jak dzięki temu pomysłowi jednoczą się wszystkie fanki Johnny'ego... ;P
zabawne to jest dopiero to że ten autograf który otrzymujecie jest jedynie marną kopią... i mówi to osoba która widziała ponad 100 autografów z tego adresu... jest kilka wersji identycznych grafów, które nakreśla maszyna a nie Johnny, dajcie sobie spokój, wywołajcie sobie fotkę z jego grafem za kilkadziesiąt groszy i będziecie mieli taki sam efekt...
No niekoniecznie. Widziałam ten autograf i tam są z tyłu takie wygięcia od długopisu. Ich chyba nie robi maszyna, nie?
Zabawne jest to dopiero, że mój przedmówca uważa, że satysfakcja ze zdjęcia wydrukowanego w domu jest taka sama, jak ze zdjęcia, które się dostało ze USA. Bo wiesz, jest zasadnicza różnica: jak wysyłasz prośbę i dostajesz odpowiedź to masz po prostu miłą niespodziankę i pamiątkę ;]
Robiłam już wykład na temat autentyczności autografu i satysfakcji jaka płynie z wydrukowanego zdjęcia w domu, a otrzymanego z agencji. Nie będę się powtarzać...
A ja zapraszam wszystkich na forum o Dżonym, gdzie posty pojawiają się z minuty na minutę nowe! ha!
I mamy też ciekawe tematy...
http://www.filmweb.pl/topic/777332/mam+dziecko+z+Johnnym%21%21%21.html#1854735
http://www.filmweb.pl/topic/777346/Zapro%C5%9Bmy+go+na+nasze+forum.html#1854747
Pozdrawiam! córka Dżonego!