Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No to już jest chyba 6 kontynuacja tego tematu :D:D Zapraszam serdecznie jeśli ktoś ma ochote o Johnny'm pogadać :D:D I nie tylko :D:D Rozmowa o wszystkim :D:D Jak ktoś był na poprzednich kontynuacjach to wie jak tu jest :D:D Ekipa tej kontynuacji jest ale może się ktoś jeszcze rzyłączy :D:D Pozdrawiam :)

wiedzma_Vixen

Ależ czy nikt nie raczył zauważyć, że nasza ingerencja przyniosła oczekiwany i zamierzony efekt, mianowicie: ZAKOŃCZYŁY SIĘ BZDURNE ROZMOWY NASTEK, które opuściły to forum?!
Czekam na oklaski.

Caroten- teraz widzisz jak się czuję, wchodząc na to forum i widząc takich użytkowników :}

Cyanide

uff.

<oklaski> :)

madzia06

Ja ci za chwile Caroten dam XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oklaski? Hah, jesli koniecznie checie to mozemu tu wrócić...

candyyy

Aha- to do całokształtu tematu.

No dawaj- do Carotena.

PajotynQ

MAM!!!
Mam autograf!!!!!!!!!!
N i e s a m o w i t e !
:-)

Szkocka

Gratuluję :)

I zazdroszcze, bo ja jeszcze czekam ;)

candyyy

WItajcie znowu koleszanki. Zapraszam do mnie na licytacje mogego obrasu nowego. Jest swietny naprawde warto.

Szkocka

jak zdobyłas autograf johnnego ? ;> ;D oczywiscie tez bym go bardzo chciala ;D a ze dopiero zalozylam tu profil nie wiem co powinnam zrobic.buzka ;*

PajotynQ

:(, jakos tak dalyscie sie opieprzyc i nie piszecie. Kurcze, dawajcie! Czytanie wypocin wprost z waszych ograniczonych umyslow bylo jednym z moich ulubionych zajec na skrajna nude. Napiszcie np. cos wiecej o Nightwishu... prawdziwym TRU metalu :)

ps. ja sie nie smieje, jakies 5 lat temu sam go sluchalem. Pozdro kochane :* (nastepne buzki, zebycie zrozumialy przekaz) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D etc.

PajotynQ

ja jestem nowicjuszem...obiły mi sie o oczy jakieś fotki:)...prosze jesli to fotki z johnnym ...prosze o wysłanie... kieszi@wp.pl...z góry dziękuję:)

kieszi

No to wtedy ja też... lucia.mauve@gmail.com :)

L_M

Ile kurzu! Dawno tutaj nie wchodziłam... Opisywałam wszystko dokładnie na tym forum: http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego.html

Polusia

JUTRO WYSYŁAM LIST!!!!!!! tak się cieszę!!!

Chciałabym bardzo podziękować Polisu, bo gdyby nie ona, nie dowiedziałabym się jak dostać autograf Depp'a!!!!!!!!!!!

THANK YOU ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majus_5

Cała przyjemność po mojej stronie ;)
Zabawne uczucie, jak dzięki temu pomysłowi jednoczą się wszystkie fanki Johnny'ego... ;P

Polusia

zabawne to jest dopiero to że ten autograf który otrzymujecie jest jedynie marną kopią... i mówi to osoba która widziała ponad 100 autografów z tego adresu... jest kilka wersji identycznych grafów, które nakreśla maszyna a nie Johnny, dajcie sobie spokój, wywołajcie sobie fotkę z jego grafem za kilkadziesiąt groszy i będziecie mieli taki sam efekt...

pbrzeczek

No niekoniecznie. Widziałam ten autograf i tam są z tyłu takie wygięcia od długopisu. Ich chyba nie robi maszyna, nie?

pbrzeczek

Zabawne jest to dopiero, że mój przedmówca uważa, że satysfakcja ze zdjęcia wydrukowanego w domu jest taka sama, jak ze zdjęcia, które się dostało ze USA. Bo wiesz, jest zasadnicza różnica: jak wysyłasz prośbę i dostajesz odpowiedź to masz po prostu miłą niespodziankę i pamiątkę ;]
Robiłam już wykład na temat autentyczności autografu i satysfakcji jaka płynie z wydrukowanego zdjęcia w domu, a otrzymanego z agencji. Nie będę się powtarzać...

PajotynQ

A ja zapraszam wszystkich na forum o Dżonym, gdzie posty pojawiają się z minuty na minutę nowe! ha!

I mamy też ciekawe tematy...

http://www.filmweb.pl/topic/777332/mam+dziecko+z+Johnnym%21%21%21.html#1854735
http://www.filmweb.pl/topic/777346/Zapro%C5%9Bmy+go+na+nasze+forum.html#1854747

Pozdrawiam! córka Dżonego!