Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No to już jest chyba 6 kontynuacja tego tematu :D:D Zapraszam serdecznie jeśli ktoś ma ochote o Johnny'm pogadać :D:D I nie tylko :D:D Rozmowa o wszystkim :D:D Jak ktoś był na poprzednich kontynuacjach to wie jak tu jest :D:D Ekipa tej kontynuacji jest ale może się ktoś jeszcze rzyłączy :D:D Pozdrawiam :)

candyyy

Wróciłam :D:D I wszystko przeczytałam :D:D:D Kurcze na sks-ach było wyjebiście!! :D:D:D:D 3 osoby tylko sfaulowałam :D:D a reszta happy :D:D:D 30.10. zawody z kosza :D:D:D:D Ale będą jaja :D:D Rozruba na całego :D:D:D Wszystko mnie boli :P:P:P

Anusiu ja Johnny'ego w życiu nie przestane ubustwiać :D:D:D:D A takie pytanko...
Czy ktoś już wie kiedy będzie dokładnie premiera Sweeney Todd? Już się doczekać nie mogę :D:D:D

P.S. lubie te urocze posty które mają miliony przekleństw i się nas czepiają :P:P przynajmniej pośmiać się moge :D:D:D

Pozdrawiam :)

candyyy

Ciągle mnie to nurtujące pytanie męczy: Dlaczego po prostu nie podacie sobie numerów gg?? Przecież tak byłoby chyba lepiej, tam też można w pare osób gadać XD

Sztywny_Pal_Azji

sory,ale ja zadko przeklinam.ale zbyt dlugo juz znosilam jej obecnosc i to ze atakowala nas bez powodu!! jesli sie nie podoba nie zagladajcie tutaj! proste!

bylam dzisiaj na Katyniu..piekny film..ale to jak zachowywala moja szkola-szkoda gadac...:/

PajotynQ

Kurcze pech pechem macie pecha, że trafiliście na taką grupke:D:D:D:D Bo raczej się nie wyniesiemy]:->:D

Iza powiedz mi jaką masz jakość filmu piraci z Karaibów: Na krańcu świata:)

I czy masz z napisami:D:D:D

Dziewczyny wejdźcie do mnie i poczytajcie o NIGHTWISHU !!! właśnie widze jak mnie tutaj wszyscy lubią:(:(:( a siedzę sobie w szkole na lekcji informatyki:/

_Anusia_

Anusiu piraty są z napisami :D:D No i jak odtwarzam film to jest na cały ekran ale nie wiem jak będzie u ciebie bo np. u mojej przyjaciółki jest mały obraz... dziwne ;|

PajotynQ

Ale chodzi mi o jakość, czyli czy to jest wersja kinówka czy lepsza od kinówki? Czy wydanie już DVD czy jaka jakość?

_Anusia_

yyy... nie wiem tak szczerze :P:P nie znam się :P:P ale ten film jest na dwóch płytach CD :P:P

PajotynQ

jakość kinowa to jest coś takiego jak nagrywanie kamerą w kinie filmu
lepsza jakość od kinówki, to jest troszke lepszy obraz filmu niż od wersji kinowej
Eh... To się chyba nie wymienie:/ Pozdrawiam:)

http://pl.youtube.com/watch?v=obDUEzarecM&mode=related&search=

a to coś na poprawieniu humoru każdej z nas:D hahaha:D Zaraże was tym Nightwishem!!:D

_Anusia_

Wyjebista piosenka xDxD <pierd***ny krótki tekst>

PajotynQ

Bo Nightwish jest w ogóle wyjebany w kosmos(w pozytywnym znaczeniu):D:D:D No to kto jedzie na koncert?:D hahaha:D

_Anusia_

Ja się wbiję na ten koncert :D:D:D Hahahahah xDxD Już to widzę :D:D:D

PajotynQ

Ale co Izuś? Czemu nie:D Ja na koncert idę, choćby Nightwish grał w Gdańsku KURWA !! Pojde:D Bo pajam do nich taką miłością, że sobie nie wyobrażacie!! A teraz pochwale się jaki podkoszulek sobie wczoraj kupiłam:)

http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-27415-bluzeczka-NIGHTWISH-AMARANTH-DSZP5 23-cz.html

Piękny?:D

PajotynQ

PRZEPRASZAM BARDZO
Ale czemu zaśmiecacie forum BEZSENSOWNYMI tematami, BEZSENSOWNYMI I BZDURNYMI postami, które nikogo nie interesują????????? Ten topic powinno się zgłosić do usunięcia bo to lekka paranoja.

P.S. Nowy Nightwish ssie pałkę EMOSY.

Cyanide

Do mojej koleżanki na górze (Cya-nide, dla jasności :*):

normalnie słuchaj jaka odjebana akcja mi się wczoraj przytrafiła (:D:D:D:D:D:D), kurwa, kupiłam se kubek z napisem "DUPA" ahahaha :D:D :P:P:P :D:D:D zajebiście, nie hehehe, jakbym miała linka do zdjęcia tobym wkleiła, ale nie mam, więc normalnie spróbuj sobie to wyobrazić :D:D:D:D

ahahaha, fajny topik, normalnie, zrezygnuję z komunikatorów, gaduszonka, msnka i innych takich :D:D:D ahahaha, i chyba nikt mnei z tego nie wygoni, BUEHEHEHE :D:D:D=D=D=D=D =P=P

sperma

z tego tematu*

BUAHAHAHAHAHA :D:D:D SORYY ZA BŁĄD :D:D:D:D:D :P:P:P:P:P

sperma

Zajebiste baby jesteście, jak takich nie kochac XDD

sperma

A ja kupiłam sobie nowy termometr, rzecz jasna do mierzenia temperatury (nieźle nie?). Nie był drogi, ale i tak winogrona musiały być gotowane w jakimś olejku z dzikiej rózy, bo mam nadmiar cukru w paznokciu.

:D:D::D:D::D:D:D XDXDXDXDDXDXDXDX :P:P:P:P:P :*:*:*:* <daje tyle do wyboru, kolejność i dowolność we wstawianiu po poszczególnych zdaniach albo nawet w środku! Taki bajer>

Cyanide

ŻAR-TU-JESZ!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O:O:O:O:O!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Termometr do mierzenia temperatury, ja pierdolę, totalny odjeb! :D:D:D:D:D:D:D:D xDxDxD skąd Ty bierzesz takie opcje???????? :D:D:D:D:D BUAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:d;d;d;D:D:D

sperma

Z marchewkowego pola, oczywiście. Nie jesteś na czasie.

XD:*;(ihfudgfug XDXDXDXDXD::D:D:D:D::DD:D:D:D::D:D:D::D::D:::::::::::::D <ostatni z 13 parami oczu, specjalnie stworzony dla słowa "nie">

PajotynQ

Ty szmato!! Idz Ty się kurwa stuknij w caban Ty jebańcu!! Emo to Ty jesteś dziecko czatu:D:D:D I kurwa nie mów o Nightwishu bo nawet nie wiesz co to za zespół jebnięta kurwo!! Ty kurwa Emo!! Jak bym kurwa spotkała Cię na żywo to bym Ci kurwa tak najebała, że byś się nie pozbierała skurwysyński matole!!!!! A teraz wydupcaj!!

_Anusia_

Proszę państwa! Mamy tutaj nową MISS PRZEKLEŃSTW! Gratuluję! Absolutnie wygrywasz, zdobywając diadem z napisem "Przeklinam kurewsko jak nikt inny!"

BUAHAHAHA :D:D:D:D:D

_Anusia_

WOW, co za kultura osobista wysokich lotów.
WYBACZ, o droga Dymusiu wszechwiedząca, widzę, że wiesz na mój temat więcej niż ja sama :O
Ale muszę Cię zaskoczyć, Nightwish to ja słuchałam, jeszcze jak Ty ziemniaki w polu orałaś. Chyba się wybiore na koncert bo nie mogę się doczekać CZOŁOWEGO spotkania :} <dam Ci tę satysfakcję- dobrze, że masz foteczki na blogasiku, będzie mi łatwiej poznać>.

_Anusia_

Anusiu nie przejmuj się... nie wszyscy ludzie zostali obdarowani rozumem... niektórzy są niepełno sprawni... nad tobą są takie przypadki np.

PajotynQ

A jak Ty się, Cyanide, czujesz w gronie osób, które zamiast mózgów mają płyty cd z nagraniem "sraka"? Bo ja całkiem fajnie, przyznaję :) dreszczyk emocji mną targa i podniecenia. Rzadko widujemy w przyrodzie tak duże stada.

sperma

i kto tu teraz "zaśmieca" forum.... sraka, sperma bardzo podobne rzeczy.... bardzo stosowny nick
\

PajotynQ

No co Ty, podobne? :/ chyba sobie zmienię... aż wstyd pomyśleć.

sperma

Kto zaśmieca? Chyba ja, racja :D:D:D:D:D Ależ ja się teraz czuję be! Be lama!

PajotynQ

Laski, może jednak rozmawiajcie o tym wszystkim na Gadu, bo widzicie że jednak Wam nie dadzą spokoju... ;) Nie wiem czy tym ludziom się nudzi, albo może zazdroszczą... Bo twierdzą, że zaśmiecacie forum Deppa, a kiedy oni dają jakieś durne posty, które mają nas sparodiować, to to wcale nie jest zaśmiecanie, czyż nie? Haha...

happysad_owa

Ja szczerze powiedziawszy uważam, że mogłybyśmy rzeczywiście trochę o Johnnym porozmawiać... Niech to forum będzie wyluzowane, ale do pewnych granic. Uważam, że wolne dyskusje na temat jego filmów, jego gry, osoby prywatnej itp. mogłyby się częściej pojawiać...

happysad_owa

z pewnoscią zazdroszczą, szczegolnie tobie rozumu w znajdywaniu tak dobranych argumentów

ps. to jak nie wiesz to po co piszesz? EH WY

happysad_owa

KOCHANIEŃKA.
Ci ludzie chcą normalnie korzystać z forum na temat filmu w miejscu do tego przeznaczonym.
Widzę, że dość ciężko jest wam to pojąć, no cóż, jeszcze kilka lat systematycznej nauki i może zrozumiesz WSTĘP.
PajotynQ- porozmawiamy za kilka lat, życzę powodzenia na drodze życia i zmienienia kierunku myślowego. Nie idź na łatwizne, taka moja rada.

Sperma- jeśli jest to inna grupa, niż owe dziewoje tu reprezentują to może się nawet nazywać NDŻWRIKWOWSMPJC czyli: "nieprzystosowani do życia z nożyczkami w ręku i krową w oku, walimy się młotami po jelicie cienkim"

PajotynQ

Cy.... coś tam mam nadzieje, że znajdziesz mnie w tym tłumie:D Pomijając wyjątki...]:->:D

ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL;|

_Anusia_

Już to widze Anuś <lol2> jakaś barbie na szpilkach i cię nawet nie dotknie bo się będzie bała że paznokieć złamie <hahahahahahahaahhaahhaah> Strzeż się Anuś <lol2> Już to chce widzieć :D:D:D

PajotynQ

to szkoda, bo nie zobaczysz

PajotynQ

Polusiu może i masz racje ale co z tego jak sperma i spółka będą dalej pokazywać swoją inteligenjcę na forum.... wątpie że się odczepią...

PajotynQ

i słusznie .

PajotynQ

No tak, jak zwykle niezauważona :)

<za króóóóóótki>

happysad_owa

NA BOGA, patusia ja tez, zawsze czytam!!!!!!!!!!! jestem fanka, napiszesz cos jeszcze??

PajotynQ

Czy Ty wiesz, MALEŃSTWO co znaczy słowo INTELIGENCJA?

ps. lubie zaskakiwać, oh yeah.

Cyanide

Patusia ja zawsze czytam Twoje notki!!:D:D:D:D Kończe:D Żegnam:)

PajotynQ

<hahahahahahahahahahahahahah> <lol2> normalnie!

Ja stawiam, że zgniecie Anusię dotknięciem paznokcia.
Własciwie to lepiej nawet, że uważacie nas za puste lale i barbie. Gdybyście próbowały zrozumieć jakiś ułamek naszych wypowiedzi, Wasze cd zacięłyby się, a raczej zarysowały lub wybuchły, więc polecam pójście na łatwiznę. A także zgadzam się z patusią depp :)

sperma

sperma - tzn? :)

Anusia, chodzi mi o to, że nie zauważyłyście mojego powrotu... Znaczy "prawie" powrotu, bo napisałam tylko, żeby dać znak życia. Ale żeście się ucieszyły...

happysad_owa

"Laski, może jednak rozmawiajcie o tym wszystkim na Gadu, bo widzicie że jednak Wam nie dadzą spokoju" - z tym ja zgadzam się. Nie sprostowałam. My zaśmiecamy? My robimy to, co Wy. Piszemy w temacie absolutnie niezwiązanym z Johnnym Deppem, na absolutnie niezwiązany temat. A raczej rozliczamy się [niepokojowo] z Wami, tak jak Wy [pokojowo] między sobą. Nie grzeszymy bardziej od Was, dziewuszki :*

sperma

Spoko. Tylko musicie się tak czepiać? Jesteście okropnie złośliwe. Ale no cóż, skoro takie jesteście... Parę miesięcy temu pewnie bym was zbeształa, ale teraz nie widzę w tym żadnego sensu, bo Was po prostu to cieszy. Więc zostawię to bez komentarza.

sosna_radosna

sosna jak to robisz, że ty możesz pisać takie krótkie posty? Nie pojawia Ci się "za krótki"?

happysad_owa

trzeba przytrzymac spację

happysad_owa

wytłumaczę Ci jak robię takie czarodziejskie sztuczki, ale trzeba sie skupic, bo nie kazdy tak umie. tak więc piszesz to co chcesz i jak skonczysz juz to robic (pisac jakby co) a post jest NADAL za krotki (:/) to naciskasz parenascie razy samą spacje az Ci przejedzie kawałeczek i naciskasz przycisk ENTER (no jest mniej wiecej z prawej strony klawiaturki) i voila, gotowe! masz krociotkiego posta !

happysad_owa

NIE MA TAKIEJ OPCJI, żebyś w jakikolwiek sposób nas zbeształa, czy teraz czy pare miesięcy temu.
Jesteśmy złośliwe na cyrk który się tu odbywa, ponieważ to co reprezentują sobią Ci użytkownicy dowodzi, iż młodzież <generalizuje!> cofa się w rozwoju.

Cyanide

Ehh, Ale to ich sprawa, nie? Po co się w to czepiać, skoro i tak będą robić co będą chciały? :) Po prostu dajcie z tym spokój, nie umiecie odpuścić? To jest ich sprawa...