No to już jest chyba 6 kontynuacja tego tematu :D:D Zapraszam serdecznie jeśli ktoś ma ochote o Johnny'm pogadać :D:D I nie tylko :D:D Rozmowa o wszystkim :D:D Jak ktoś był na poprzednich kontynuacjach to wie jak tu jest :D:D Ekipa tej kontynuacji jest ale może się ktoś jeszcze rzyłączy :D:D Pozdrawiam :)
Pierwsza sprawa, to to co napisałam kilka postów wyżej (w odpowiedzi na Twoją, Patusiu Depp wypowiedź), nie będe się powtarzać, tak więc tam odsyłam.
Druga sprawa, to szanowny kąsek, zwany Dymek/uś/Anusia, który działa jak czerwona płachta na byka <rzecz jasna, ona jest tu odziana w czerwień> wykazując postawę niezwyciężonej buntowniczki, złej i mrocznej gothiki. A prawda jest taka, że jest to zwykła ignorantka, bo wystarczyłoby, żeby weszła na mój profil, przeczytała jedno zdanie i jak wypada na prawdziwą fankę ogólno pojętej muzyki METALOWEJ nie odzywała się więcej na temat mojej znajomości tegoż, że zespołu, który wywyższa pod niebiosa (BTW nowy Nightwish i tak ssie). Takie sprawy i postawy są warte potępienia. Buźka.
Cyanide z nimi nie wygrasz! Ileż można się bawić z dziećmi w piaskownicy? Te gówniary już tak się uparły na ciągnięcie dalej tego chorego forum w którym rozmawiają nie o Johnnym Deppe ale cytuje: "uuu Molly to to kiepsko...;/ Ja dzisiaj byłam z kumpelami podstawówke odwiedzić :D:D:D Ale było wyjebiście :D:D:D" - przepraszam ale czy to nie świadczy o tym iż te panny "wysoko wykształcone", znające sie na życiu dopiero co jej nie skończyły??? Z kim do czego? Dzieci Dzieci Dzieci jak pisałam posta z przekleństwami próbowały odpowiadać w swój specyficzny "mądry" gimnazjalny sposób, w innym wypadku same mnie sprzeklinały Dzieci Dzieci Dzieci ( u przepraszam Dymus chyba ze średniaka łał no ona to już poważna dziwczyna) To co wypisujecie na tym forum samo o was świadczy wstydziłybyście się. Oczywiście kiedyś dojdziecie do tego iż pisanie na forum całemu światu o tym jak zerwałyście z chłopakiem którego teraz oczywiście nienawidzicie było po prostu śmieszne, osobiście dla mnie jest to żałosne. Ale mniejsza o to, oczywiście moja długa i skomplikowana wypowiedź nie dotrze to waszych gimnazjalnych mózgów, neuronek jak zawsze nie trafi w odpowiednie miejsce na czas, wiec mam dla was cudowna alternatywę zróbcie sobie blog a mogę wam obiecać że nie będę wam przeszkadzać:) Bo tak wogóle piszecie te bzdury dla siebie czy po to by czytali je inni? to w końcu forum wiec pewnie ta druga odpowiedź ps walcie się
PS - Z tym waleniem będzie trudno, no ale cóż.
Osoba powyżej wyśmiewa się w gimnazjalistek. Zapytam sie więc, czemu ? Bo podejrzewam, że istnieją jeszcze normalne dziewczyny, ktore nie są durnymi panienkami, które przeklinają co drugie słowo. A wiem ,że są. Mało - ale są. I prosze nie uzywac tutaj słowa - gimnazjalistek - bo to nie jest jakaś rzecz przeklęta.
Osoba powyżej wyśmiewa się nie z gimnazjalistek, lecz z niskiego poziomu jaki sobą prezentują oraz z ich dziecinnego zachowania.
Edward D. Wood --> w sumie to racja, ten temat jest już niereformowalny. Żal tylko, że Ci ludzie będą kiedyś <lub już nawet teraz> głosować.
o moja boziu co sie stało z naszym tematem to juz koniec wszystkie dziewczyny sie rozeszły juz nie istnieje ten temat przez jakieś głupie jębniete na głowesz scierwiska :(( bede tęsknić za wami ;((
Nie do mnie? Czemu tak uważasz...
Moi drodzy, ja wiem, ja wiem , że my jak dla was strasznie zaśmiecamy - ale naprawde nie musicie tu wchodzić. A ten temat jest nam bardzo potrzebny, bo jak zauważyłyście każda z nas przeżywa jakis trudny okres w życiu. I wiem, że to nie powinno być na forum Johnnego Deppa na filmwebie, ale poprosty Johnny o którym często wspominamy, jest naszym ulubionym aktorem - i to nas łączy. I wiem, że bez sensu takie pisanie, ale jakaś wena twórcza mnie złapała czy cos ;/
Proszę... Nie chcę stracić tych wszystkich wspaniałych dziewczyn, które zawsze mają czas i pomagają jak tylko mogą... Taka moc internetowej przyjaźni... Zauważcie jakie to wspaniałe..
PS - No i wiem, że mnie popieprzyło, ale już się zamykam. Bluzgajcie sobie na mnie.
Znowu pare osób poświęca swój nadwyraz cenny czas i łaskawie uświadamia nas, że my zaledwie małe gówniary które na widok Depp'a dostają orgazmu. Wspaniale, że mnie uświadamiacie, wiem kim jestem bo jak czasem patrze w lustro to nie mogę zrozumieć kim jest ta postać ale sobie przypominam: Aha, przecież to ta pusta nastolatka, która jest natyle bezczelna i wchodzi na forum Depp'a i próbuje nawiązać "konwersasje" z takim mądrymi i dorosłymi dziewczętami.(oczywiście mowa o powyższych krytykach naszego tematu). Ośmiele się jeszcze (ale ze mnie odważniacha) zauważyć, że zarzucacie nam, że liczy się dla nas tylko wygląd Johnny'ego a nie zauważamy jego kunsztu aktorskiego i narzekacie, że na tym forum to o jego talencie nie można "pogadać" więc czemu żadna z was nie założy tematu na którym będziemy mogli wymienić zdania co do jego gry?
Och, Wy biedne, niewinne ofiary morderczego okresu dojrzewania i burzy hormonów! Jak mi Was żal!
Tyle macie problemów... Jakże trudne byłoby życie bez tej jednej jedynej świecącej gwiazdki nadziei, bez tej małej, acz trwałej deski ratunku - temacie na filmwebowym forum Deppa!
A tak naprawdę, Wasz problem nie tkwi w katordze życia. Cieszycie się zaś ze znalezienia grona słuchaczy na Wasze debilne tematy ("nie byłam dziś na trzeciej lekcji, ale wypas!! :D:D:D"; "kupiłam sobie zajebistą spódnicę, ale wypas :D:D:D:D")
Wiecie, jaki jest z Wami kłopot? Taki, że w tym "makabrycznym okresie" (jak mówicie) nie potraficie znaleźć sobie lepszego lekarstwa od tego idiotycznego tematu. "Nie zabierajcie nam naszego forum..." - DŻIZAS. Nie możecie sobie założyć jakiegoś innego, jakiejś strony?
Johnny jest zainteresowaniem, które Was łączy, tak? I to znaczy, że tylko tutaj możecie o nim gadać (czgo i tak, gwoli ścisłości, prawie nie robicie)?
Poza tym, mnie nawet nie razi to, że nie rozmawiacie o Deppie, bo wiem jak tematy potrafią odbiegać. Ale na Boga, O CZYM Wy rozmawiacie??? Widzę jakieś chore teksty upośledzonych, pustych idiotek, które interesują się tylko zakupami i kretyńskimi rozrywkami, napalają się nawzajem i wieloryb wie, co jeszcze. Wątpię w filozofię Kartezjusza, jak to widzę (doznaję rozterki). Czy to on się pomylił, czy też Wy jesteście aż tak głupie? Bo przyjmując teorię "Myślę, więc jestem" - powinno Was nie być. Ale jesteście, więc czyżbyśmy powinni poddać słowa tego mądrego człowieka w wątpliwość?
raz, dwa, trzy, cztery, osiem <na uspokojenie>.
ejwhriowjhrf
KURWA JAK CI NIE PASUJE TEN TEMAT TO NA JAKA CHOLERE TU WCHODZISZ I CZYTASZZ TE POSTY JAKOS WIĘKSZOSC OSOBA TEN TEMAT NIE PRZESZKADZA TYLKO CI I TWOJEJ ZAŁOSNEJ BADZEE TE KTORE NAS OBRARZAJĄ KURWA JA NIEWIEM JEDEN NIEWINNY TEMAT RESZTA IDZE W DÓŁ ALE NIE TE TEMAT WAM NIE PASUJE KURWA WYPIERDALAJCIE Z TEJ STRONY JAK MACIE PROBLEM I TYLE !!!!
O MATKO, CHYBA KTOŚ NIE ZROZUMIAŁ TREŚCI POSTU SPERMY.
Znalazła się inteligentka z kulturą osobistą :}
A dlaczego mamy tu nie wchodzić? Żyjemy w wolnym kraju. Podaj chociaż jeden sensowny argument, dlaczego mamy zaprzestać waszego całkowitego upokorzenia?
Zaśmiecacie filmweb, jesteście żałosne- to chyba dwa najważniejsze, które przemawiają na naszą stronę :}
Cyanide, masz racje, to wolny kraj. Więc dlaczego one nie mogą sobie tu pisać o czym chcą? Może troche za dużo piszą o sprawach osobistych ale jest wiele podobnych tematów w których ludzie rozmawiają o wszystkim. Molly opanuj się i nie przeklinaj tyle. Widziałam wasze poprzednie posty i żadna z was nie zachowała swojej godności. No ale jak one chcą to niech sobie piszą o czym chcą... Mi to nie przeszkadza bo ja tu prawie nie wchodze bo mnie prywatne rzeczy nie interesują od innych ludzi.
Mam nadzieje że wyjaśnicie sobie tą sytuacje na spokojnie.
A DLATEGO MOJA DROGA, że niektórzy użytkownicy chcą korzystać z filmwebu jak z normalnego portalu. Na forum internetowym, pisanie NIE NA TEMAT jest niezgodne z regulaminem i takie posty są usuwane. Ponadto, jeszcze mała uwaga, osobiście drażni i razi mnie ta głupota.
Jakbym ignorowała wszystko, co mi nie pasuje, to zapewne moje truchło leżałoby teraz, szarpane ostrymi tipsami takich jak Wy, żrących moje ciało niczym sępy, zbluzgane posoką z mej wątroby (ach, turpizm ;*)
Niewinny temat, niewinny temat! Temat może tak, ale posty z pewnością nie. Sama jesteś żałosna i sama-masz-problem. Związany jest on chyba z brakiem pewnego organu, nie pamiętam, jak się nazywał, w każdym razie składa się z dwóch części i opon, mogę wkleić ilustrację dla jasności http://hotnews.pl/zdjecia/Nauka/20060502151857.jpg
(przepraszam za swoją niewiedzę) :}
wytępię tę głupotę, iha!
Dobra przepraszam troche mnie poniosło ale z jednym sie zgodze to przeciez woln kraj kraj jaki kraj ale wkoncu to polska i mozna robic co sie chce fakt szanuje wasze zdania ale nie potrzebnie wchodzicie tu i przeszkadzacie nam w pisaniu ale jak widać juz szystkie moje kolezanki sie rozpadły toznaczy ze ten temat jest juz rozniesiony czyli nikt tu z moich kumpel nie pisze wiec juz nie wiem co mam o tym myśleć ale cóz wolny kraj mozna robić co się chce wie crubcie co chcecie ŻEGNAM
ale nie wykluczam z tego ze dalej bede wchodzic na FW i na tą strone ale nie wiem czy bede wchodzić na ten temat ;(
Nie stwierdziłam że jesteś żałosna ale z tego co ty piszesz to wynika że lubisz różne rzeczy wyolbrzymiać do ogromnych problemów. Jesteś bardzo mało tolerancyjna. Ale nie chcę się z wami kłucić bo to i tak nie moja sprawa... Ale z przykrością stwierdzam że jesteś zakałą całego filmwebu.
Molly- wow, widzę, że niektórym tutaj rozpadło się całe życie, przez wtrącenie 3 słowek do tematu na filmwebie. Cóż, śmiać się czy płakać?
Lol- Do kogo ta wypowiedź? Uściślaj.
Aha, przepraszam LOL- do spermy, tylko ona pisała do Molly.... Jakież tutaj mydlane opery się Tworzą.
LoL28 po twojej focie widać co masz w głowie, widzisz Cyanide ma zdjęcie z filmu Mechaniczna pomarańcza i od razu mam do niej szacunek jako flmwebicz i chce tylko powiedzieć że sie z nią zupełnie zgadzam
"Nie stwierdziłam że jesteś żałosna ale z tego co ty piszesz to wynika że lubisz różne rzeczy wyolbrzymiać do ogromnych problemów. Jesteś bardzo mało tolerancyjna. Ale nie chcę się z wami kłucić bo to i tak nie moja sprawa... Ale z przykrością stwierdzam że jesteś zakałą całego filmwebu."
Głupoty na filmwebie nie trzeba wyolbrzymiać, jest już naturalnie zhiperbolizowana do ostateczności :) Staram się być dla niej tolerancyjna, ale chyba mi się, kurcze, nie udaje. Zakała całego filmwebu - uuuu, niech to, coś nowego :> przykro mi. Aczkolwiek (tym razem zgodnie z Pascalem) wszystko zależy od punktu widzenia. Wg mnie bowiem, zakałą filmwebu jest 95% jego użytkowników, a ich kulminację obserwujemy w tymże temacie ;) W tym wypadku punktem przyłożenia jest zapewne fakt myślenia bądź niemyślenia (albo no dobra, niech będzie - "trochęmyślenia")
Nie wypowiadam się już na tym temacie bo po prostu żal czasu. Powodzenia w dalszej wojnie dla obu stron. Może kiedyś się skończy to.
Jednak na moje pytanie żadna nie raczyła napisać. Czemu wy nie założycie jakiegoś tematu na którym będą wszyscy rozmawiać na temat aktorstwa Depp'a na waszym super wyjebanym poziomie inteligencji bo macie się za nie wiadomo kogo i narzekacie, że na forum Depp'a o jego talencie nie można już pogadać. Pod wględem samo uwielbienia przypominacie mi Dode. Ja was nie znam i nie obrażam, po naszym temacie nie możecie stwierdzić czy któraś z nas jest głupią nastolatką, nie znacie nas osobiście więc nie przypinajcie nam etykietki Paris Hilton. Zapewniam was, że każda ma wiele innych zainteresowań oprócz Depp'a, zakupów itp. Same kiedyś byłyście nastolatkami (albo nadal jesteście) i straszną macie podniete z tego, że możecie na kogoś najeżdzać i waszym jedynym argumentem jest to, że jesteśmy jeszcze smarkate(wcale tak nie jest) więc musimy być głupie. Gdybyście były tak dojrzałe to byście nie traciły czasu na pisaniu tu postów i byście ustapiły głupszym(wcale nie jesteśmy głupsze ale wy macie nas za takie).
To pytanie było tak bardzo bezsensu, że obeszło się bez odpowiedzi. Ale aby Ciebie w 100% usatysfakcjonować- było już kilka tematów naszych, które zakończyły się identyczną wojną. Wystarczy się trochę zainteresować, a nie być ignorantem.
Ty mi za to NIKOGO nie przypominasz, bo jesteś najprzeciętniejszą z przeciętnych nastolatek- mądrali. Coś kole w oczy, że tak się oburzasz?
Jesteście smarkate, piszecie o bzdurnych rzeczach, macie problemy rodem z jakichś brukowców i jeszcze kalacie język polski.
Ja obecnie nie tracę czasu, nie winno być to waszym zmartwieniem, ale siedzę w domu, bom jest chora i na przemian z książkami zapewniam sobie rozrywkę TUTAJ.
"Pod wględem samo uwielbienia przypominacie mi Dode. Ja was nie znam i nie obrażam,"
ha ha ha. zatem czemu to wyszukane porównanie służyło? a, pewnie pochwale
yyy... co się tu dzieje?
1.chyba mała batalia Cyanide i Sperma kontra Dymuś i jej świta.yeah
2.jeju. aż bałam się wejść na ten post,ale nie mogłam się oprzeć. niezły kabaret.
3.jeśli chodzi o mnie- przechodzę swobodnie na stronę Spermy i Cyanide.dziewczęta- łączę się z Wami psychicznie i szczerzę dopinguję,bo to co tutaj się dzieje to jakaś: "Zgroza!Zgroza!" jak mówił niejaki Kurtz.
4.argumentowałam już wcześniej swoje stanowisko w tej sprawie,więc nie chce mi się tu przytaczać tego samego po raz wtóry.
dziękuje za uwagę.
Ja może w kwestii wyjaśnienia zrobię mały bilans.
1. "o widze ze ontynuacja jest to super ja niedawno wróciłam z budy o boziu cos okropnego dzisaj kolezanka podstawila mi chaka i sie wyperdoliłam a juz nic nie mówie o wf zwichnełam nadgarstek japierdole wstałam dzis lewa noga co za pech !! :("
2. "uuu Molly to to kiepsko...;/ Ja dzisiaj byłam z kumpelami podstawówke odwiedzić :D:D:D Ale było wyjebiście :D:D:D Te korytarze takie szerokie :D:D A nie to co u nas w gim sie tylko rece rozsunie i sie czuje sciany po obu stronach doslownie...;/ No ale kit :D:D Wiem przynajmniej że sie cieszą że mój rocznik odszedł bo mają spokój w szkole :D:D Ale ja im się nie dam wymigać :D:D Oj nie :D Ja z gim mam po drodze podstawówke więc wpadam tam często :D:D Mają przesrane :D:D
Moje "Sekretne okno" Do jutra powinno się ściągnąć :D:D:D Z lektorem :D:D Ijee :D:D No i jeszcze jedna nowina mam gg najpiękniejszego chłopaka z mojego zadupia :D:D:D:D On jest piękny :D:D Oczywiście bez porównania z Depp'em ale jest Sweet :D:D:D Ijee :D:D 4 lata starszy ale kit :D:D:D 'Radocha'"
3. "No ja też pamiętam ten temat Polusi:D O lo, pamiętam jak wszystko czytałam wszystko rozumiałam oprócz tego kuponu międzynarodowego.. I Polusia w koncu się tak wkurwiła razem z Foxi, że coś napieprzałyście na ludzi, że jak tego nei można rozumieć, a ja po tym napisałam komentarz, Witam jestem tu nowa... Ja pierdziele, Polusia mi wszystko wytłumaczyła:* Dziękuje:D:D"
Narazie wystarczy. Co to ma być, ludaszki? Co to ma być? Proszę, trochę godności. Choć trochę.
Podsumowanie:
- ilość emota ":D" w trzech wypowiedziach: 43
- ilość przekleństw (te z błędami również wliczone): 8
- tematyka - szerokość korytarzy w podstawówce, podstawienie nogi przez koleżankę, gg Sweet chłopaka z zadupia etc. etc.
Wiem, jak to jest być nastolatką, mieć te idiotyczne problemy, ale bez przesady - to, co się tutaj dzieje to jakiś śmiech. Razi w oczy od góry do dołu, obcokrajowiec lepiej pisze po polsku niż Wy nieraz, a tematy do rozmowy lepsze mają poczwarki ważki konsumując kijankę. Przecież same to widzicie!
a P.S.
""Pod wględem samo uwielbienia przypominacie mi Dode. Ja was nie znam i nie obrażam,"
ha ha ha. zatem czemu to wyszukane porównanie służyło? a, pewnie pochwale"
yes!
Jejku... wy chyba nie macie się o co kłócić... Niech sobie piszą co chcą, nikt nie każe nikomu tego czytać.
mm... widze że teraz zaczełyście się podniecać tekstami tamtych dziewczyn. Ciekawe zajęcie. Ale robiąc to przy waszym myśleniu to stajecie się takie jak one. Nie pozostajecie w tyle. No i widze że jedna 'miła' osoba stanęła w obronie tamtych dziewczyn. No ale już wam nie będę przeszkadzać. Kopiujcie sobie dalej teksty od nich i zachwycajcie się jakie te nastolatki są głupie. Oh naprawdę zajęcie cud
Oj, widzę, że tu jednak ktoś stoi PONAD tym wszystkim. Ktoś jest jednak WYŻEJ i nie ma zamiaru zniżyc się do poziomu ŻADNEJ ze stron. Ktoś jest INTELIGENTNIEJSZY i mysli ze jak powie swoje madre, zlote mysli bezstronnicowej obserwatorki to zmieni swiat. Przykro mi, ale w hierarchi, widze Cie pod tym tematem. Bo udajesz ze Cie nie interesuje, a jednak sledzisz go i czynnie w nim uczestniczysz, nawet bardziej przejeta niz my same. Czyzby malutki zar zazdrosci :}?
A czegoż to ja wam mam zazdrościć? Ciekawi mnie co wy to jeszcze nie wymyślicie żeby się z tego wyśmiać. Nie uważam siebie że jestem powyżej was jak to powiedziałaś. A temat mnie nie interesuje. Yo jest po prostu ciekawość.
człowieku drogi(lol28 czy jakos tak)! wydaję mi się, że należysz do tej części społeczeństwa, która nadużywa czasownika zwrotnego "podniecać się"! otóż była to tylko argumentacja ich dość niedojrzałego zachowania i niestosowania sie do regulaminu tego forum. nie rozumiem jak mogłeś (człowieku, płci wybacz, nie znam) napisać coś podobnego, gdyż jak dyskusja ma mieć miejsce, jeśli któraś ze stron nie bedzie podawala argumentów?(a kolezanka sperma zrobiła to po prostu dokladnie i chwała jej za chęci) i nie jest to zadne zachwycanie się, jestesmy dalekie od tego. zastanów się chwilke nad kolejnym tego typu postem, bo chyba nie rozumiesz celu wymieniania poglądów (czyli celu kazdego forum tego typu)
A ja mysle, ze Lol28 (ktory ma lepsze zajecia i tylko od czasu do czasu cos skrobnie tutaj) poznal nas po prostu i przejrzal na wylot nasze zamiary z szerlokowska przebiegloscia. Czy nie widac, ze podniecamy sie ich tekstami? Ze stajemy sie takie jak one? Ze im po cichu zazdroscimy? Cos tu, sosna, zmyslasz chyba :>
Właśnie nie.
Nic się nie dzieje, zawiało nudą.
Chyba trzeba się przenieść gdzieś indziej.
<zabiera zabawki i idzie do innej piaskownicy>
Myślisz emo marchewo, że Ci wyjawie ten sekret tak łatwo? Pomęcz się trochę, życie nie jest takie łatwe, jak się KIEDYŚ o tym przekonasz :}
Malutka uwaga... czy kłocąc sie na tym forum pani Sperma i jej koleżanka nie popełniają takiego samego błedu jak te dziewczyny, które pisały na początku? Skoro pisanie w tym temacie nie ma sensu, to czy kłocenie ma sens?
na jedno wyjdzie, bo jakby nie bylo kłótni, to gadanie o glupotach zycia codziennego naszych nastoletnich kolezanek by sie nie skonczylo
Obyłoby się przynajmniej bez wulgarnych tekstów, pseudo ironicznych wypowiedzi czy też chamskiej złośliwości. Jak chcą to niech piszą. Chociaz... niech założą sobie swoje forum, i tam popiszą sobie na takiem tematy. Nikt ich tam prześladować nie będzie, a swoje rozmowy będa mogły nadal kontynuowac. Proste i logiczne rozwiązanie.
w rzeczy samej. gdyby od razu tak postąpiły, obeszłoby sie bez tego wszystkiego. i o to wybuchła kłótnia
No to jazda dziewczynki. Macie piekne rozwiązanie. Założcie sobie jakies darmowe forum, rozdajcie adres tylko znajomym, zamiast kłocić sie tutaj albo wypisywać różne fakty z życia osobistego. Tam wam nie będzie nikt przeszkadzał. I ludzie stąd równiez odczują niejaką ulge.
P.S. Ah i mała uwaga. Jak piszecie posty, to sprawdzajcie czy nie ma tam literówek. Ja rozumiem jedna czy dwie... ale cały post?!