Ostatnio zastanawiam się czy iść na Sweeney Todda. Czytałam, że to film dla osób o dość mocnych nerwach, a ja raczej takich nie mam. Chętnie bym go obejrzała, ale się boję :(
Radze pujsc,ja też idę...zawsze mozna wsadzic glowe do popcornu;p;p;p
Wygląda na bardzo straszny film...ale to robia niektore zwiastuny...moze wcale taki nie jest...
nic nie może być gorsze niż "Pila".. to byla masakra. A Sweeney na pewno nie jest az tak straszny, żeby nie dało się go obejrzeć :)
Sweeney moze być troche straszny, ja też się generalnie baaardzo boję horrorów i jakos za nimi nie przepadam delikatnie mówiąc. Ale po pierwsze, jak tak myślę to chyba Johnny nie mógłby mnie na ekranie przestraszyc , nawet gdyby odcinał wszystkim głowy :D A poza tym to musical, wiec może groza nie będzie aż tak wielka:)
Trochę mnie pocieszyliście :)
Podrzynanie gardeł jakoś bym zniosła, ale robienie z ludzi ciastek? No nie wiem...
spokojnie możesz iść ;)) film wcale nie jest tak straszny. ;pp to nie są jakieś wymyślne tortury ... ;)) napewno bedziesz zadowolona z tego filmu ;)) a troche dreszczyku nie zaszkodzi ;pp
mysle ze juz hostel byl bardziej makabryczny niz pila. ;pp ale nie powiem, nie zeby pila byl lagodna ;]] jedynka byla dosc makabryczna ;pp
czemu mylicie "straszny" z "bardzo krwawy".
Jak pan Burton wspominał w wywiadach, ST bardzo krwawy jest, ale horror z tego żaden .
no wlasnie, horror powinien byc straszny a nie krwawy... dlatego pila byla beznadziejna i jedyne czego sie na niej balam to tego, ze zaraz znowu ktos sobie wylamie kosc albo cos podobnego :/ Ring byl fajny :D Tam bylo sie czego bac... no, ja przynajmniej sie balam :D
hey wam:) jestem tu nowa mam na imie Samanta, i uwazam Depp'a za najlepszego aktora:) nadaje sie tu ?? :)
dla mnie tez hostel byl fajniejszy od pily chociaz wcale zaden z tych filmow niebyl az taki straszny
Jak dla mnie "Piła" była nudna, moze się wydam okrutna, ale na niektórych scenach się śmiałam :p. Bałam się chwilami i to tylko jak mój kolega mnie schizował i straszył. Myślę, że Sweeney jest krwawy, ale nie można go zaliczyć jako horroru, ale jeśli jednak to ja bym się bardziej skupiła na piosenkach i Johnnym. No chyba Johnny nie jest straszny, prawda? :) hehe. Ja mam inne pytanie, czy ktoś wie od ilu lat będzie Sweeney w kinach? Bo czasem jak na filmwebie jest 18, to w kinach jest 15. Mam Lat 16,5, ale u mnie w Multikinie w Poznaniu czasem się czepiają. Przywołam znów przykład "Piły" skoro ona chyba była od 15 to czemu Sweeney miałby być od 18? To są dla mnie rzeczy niezrozumiałe. Tak więc czy ktoś wie, jak to będzie z przedziałem wiekowym?