Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny jako kapelusznik- http://i36.tinypic.com/xcoep2.jpg :)) co o sądzicie o tej charakteryzacji?

Harl

Gdyby Willy Wonka używał karbownicy byłby nawet podobny... ;p

Lady_From_Burton_World

Możliwe, ale musiałby sie jeszcze przefarbować i nie przespać paru nocy xD

Harl

Trochę emo ;)
Dzieki za zdjęcie już się od dawna zastanawiałam co za dziwadło wyjdzie z tego tym razem :D

Astartte

Nie ma za co ;P

Harl

Oj Szara, widać, że znasz emo tylko z opowieści ;). Jeśli miałby być do nich podobny do swoją "fottecuńieńcecckę" musiałby mieć zrobioną tak trochę z góry, troche pod kątem i KONIECZNIE- wytrzeszcz oczu (na czarno pomalowanych, bo ten pan ma na czerwono czy coś w pomarańcz wpadające), twarz zbliżona do aparatu na 2 mm, mina ala trolla z blog27 (jeśli wiecie co to jest, jeśli nie Bóg niech was broni od sprawdzania!) no i oczywiście podpus w stylu " Dla moich koffaniutkich <tu następuje wyliczenie tych koffaniutkich> <333333333333333333333333333333333333 ;*******************************************************************

Takowe zdjecie na naszej klasie byloby zaraz skomentowane przez "koffaniutkich" w stylu:

"Ślicznie lalU!! ;******************************************************************************* **<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 "

" super fota ;**************************************************************** <3333333333333333333333333333333333333333333333333"

etc etc etc...

Jak więc widzisz Szara- nie znasz emo ;). Chociaż... ja też nie ;p

Lady_From_Burton_World

Wygląda jak jakiś Baron von Dupenstein ^^

Widzę Lady że Emowskie sprawy masz w małym paluszku -.-

Yoko_ono

Za pierwszym razem jak zobaczyłam to zdjęcie to totalne zaskoczenie. Trochę inaczej go sobie wyobrażałam.
Ale może być ciekawie ;)

allison_2

Ja tez mialam inna wizje, zwlaszcza dotyczaca koloru wlosow :P Nie wiem dlaczego, bo sama jestem rudzielcem haha, ale w mojej glowie kapelusznik wygladal inaczej :) Jak ja nie moge doczekac sie juz premiery, po prostu mnie skreca :P

kamiiisia

Jak dla mnie wygląda tak mało... bajkowo ale może to tylko na zdjęciu tak wyszło dziwnie.
Mam nadzieję że w kinie będzie się prezentować lepiej :D

Yoko_ono

Się było na naszej klasie się wie ;p ;))

Lady_From_Burton_World

To było do Yoko ^ ^ ^

Lady_From_Burton_World

Trzeba poznawać OBCE kultury -.-

Lady_From_Burton_World

oj, błąd niewybaczalny ! pomieszałaś emo z stylem fotka.pl xD opis zdjęcia jak najbardziej emo, ale podpisy fotkowe xP emo mają jakieś bzdurne wiersze, w których wiecznie targają się na życie albo coś w stylu 'bo lubię.!, bo kocham.!<3' xD najwięcej takich dzieci jest na photoblogu xP

swoją drogą nie wiem co gorsze, zdjęcia emo, czy te poddane genialnej obróbce w paincie z fotki.pl ...xD
pozdrawiam.

krowa_niebianska

a co do zdjęcia Johnnego jako kapelusznika, to raczej nie powiesiłabym sobie podobnego plakatu w pokoju...xp trochę przerażające, szczególnie oczy, ale filmu i tak nie mogę się doczekać!;)

Harl

Eh... Ten różowy cień pod oczami:)

Harl

mi troche wyglada na skrzyzowanie willyego wonki i heleny bonham carter. cos mi w tym nie pasuje-inaczej sobie te kreacje wyobrazalam... zobaczymy jak sie wkomponuje w scenografie i innych bohaterow.

Harl

co oni mu zroibli z jego pieknymi oczami...

Detektyw_Pozytywka

Jak to co są jeszcze piękniejsze :)))

MorganaBlackcat

A ja myślałam że będzie miał jeszcze podkręcanego wąsa.
A... dopiro sobie przypomniałam, że to ma być w 3D... Przyjrzymy się z bliska tym różowym cieniom hahaha

Astartte

Szczerze powiedziawszy, to mi się podoba ten jego pokręcony wygląd. Coś czuję, ze polubię tą postać i to bardzo ;). Podobne odczucia miałam do Sweeney Todda i się sprawdziły...
Szczególnie te włosy karbowane- tak mu pasują! ;)

Lady_From_Burton_World

ja też miałąm podobne do Todda szkoda mi tylko jego pieknych oczu chociasz te są genialne takei szalooone ;]

Harl

Wszyscy mówicie, że się spodziwaliście czegoś innego ale nie zapominajmy Kto ten film robi. Tim Burton i Jego wizje są tak dalekie od naszych wyobrażeń jak tylko można i dlatego są takie genialne, a każdy Jego film jest Arcydziełem. Ale to tylko moja skromna opinia... A co do zdjęcia to czuję, że wydam sporo pieniędzy na seane kinowe, bo na jednym się nie skończy

Sechemett

Powiedzmy sobie szczerze, że prawda jest taka że Depp lubi grać dziwaków i dziwnie wyglądać i dobrze się z tym czuje... lub odwrotnie dobrze czuje się z tym. :]

Yoko_ono

Każdy aktor ma role w których się czuje najlepiej :D
Pacino - wieczny gangster ^^
Nicholson - wieczny wariat ;) (jak ja go uwielbiam...)
Bacon - wieczny morderca gwałciciel, itd (sugestia własna)
Depp - wieczny dziwak i outsider (ładne słowo) ;P

Astartte

dokładnie :)