Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Normalnie...glupota!

użytkownik usunięty

CZytam sobie tu normalnie niektore wypowiedzi i stwierdzam, ze dziewczyny czasem przesadzaja z ta ,,miloscia" do Johnnego!Chca sie z nim ozenic itd... No dobra tez go bardzo szanuje i lubie-ale pomyslmy o rzeczywistosci! Czy takie napalone fanki nie wiedza,ze on ma rodzine?! A najbardziej to denerwuja mnie tacy ludzie, ktorzy na prawde biora to wszystko na powaznie.Chca tylko zaczynac glupie tematy jak bardzo go kochaja. To juz sie staje NUDNE!!! Odpusmy sobie...i poczytajmy kilka tematow -ojca polaka- czy -madzi- sa naprawde super przesmieszne!!!
pozdrawiam wszystkich ,,normalnych" fanow Johnnego!

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

Dzieki! Czuje sie wysoce zaszczycona, ze moge dolaczyc do tak licznego grona...fanow Johnnego ;p

użytkownik usunięty

Dzieki za wsparcie irys0. Mam nadzieje, ze wiekszosc ludzi tez tak sadzi...

Oj tak! Witamy w klubie Ciebie Zuzanka28! :)

JA też się super czuje...:D hehehe...:))

Ulcia_6

hi hi hi hi hi! :))))

ZUZANKA28, masz również moje błogosławieństwo :) Ja czaje Twoje posty ;)

NonaT

Nasza armia się powiększa...coś czuje ,że zaraz się będa Nas czepiać ,że to forum o Johnnym :PP i dlaczego o Nim nie piszemy...i zacznie się WOJNA :D

Cieszę się, że postanowiłaś dołączyć na stronę Filmweb i dołączyć do naszego klubu!

hhhhhhhhhmmmmmm...wie ktoś ile już jest osób w naszym klubie???

Ulcia - e tam wojna! Istny ARMAGEDON!!!!!!

femles_CS

No więc ile Nas już jest...ile liczy nasza armia hihi :D

Ulcia_6

Ale się temacik rozkrecił :D hehehe....za krótki

Ulcia_6

tego nie wiem, ale widzę że jesteś zacięta :D

Nieaktywny_2

A jak...hehe jestem waleczna ;P...:D hehe...

Ulcia_6

Tylko pamiętaj o mojej zasadzie: Blóm jest mój! I go nie oddam, choć jest świnią bo ma syna sam z sobą. :D hehe
Wejdź na bloga Grzecznego Ojca Polaka. I napisz coś, to może i Ciebie wczepi do biografii Edłara :)

Ulcia_6

No właśnie nie wiem...
Madzia
NonaT
Ulcia - Ty
irys0 - ja
Zuzanka28
*Winona*
Kasia ale jazda he he
Skowronek
Dziewczyna Pirata
Grzeczny Ojciec Polak

ktoś jeszcze?? PS: Jeżeli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam

użytkownik usunięty

Dobra...teraz kiedy juz dolaczylam do grona, to musimy wymyslic jakis kontrowersyjny temat zeby innym wyszly galy na wierzch!!!

Noo....trzeba coś głupiego wymyślić...haha...żeby sie oburzyli...

Ulcia_6

niestety nie mam weny...ma ktoś ją???

femles_CS

Ej wiecie co ja Wam powiem o BOŻE !!! JEZU!! O lol... dzwonili do mnie...i powiedzieli mi...że bede grała z Deppem uwierzycie nie moge w to uwierzyc...wogole wiecie co Wam powiem osobiście wiem gdzie mieszka...tak wogóle to moja rodzina nie uwierzcyie...

Wykarz się! :D Liczymy na Ciebie! :D

Nieaktywny_2

No jasne! Wszystko na mojej głowie! :P

PS: Może byście chociaż pomogły przynajmniej w 1% co???

femles_CS

No ale to 'wykarz się' było do Ulci i Zuzanki. Kasia, a ja myslałam że jesteś z nami a ty mnie i irys0 od lesbijek wyzywasz!
http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3#1861640

Nieaktywny_2

Noooo i wiecie Depp moja rodzina i mi załatwił mała róle w filmie <cwaniak>

użytkownik usunięty

zwalaj stond! jotejko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia uspokój się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

femles_CS

Mogłabyś nam pomóc a nie mnie i innych wyzywać co??? Ja już dawno nie mam do Ciebie żalu....

To do mnie było.....:D...... ;Dza krótki

Ulcia_6

Ja Was rozumiem zazdrościcie mi tego...no ale cóż co poradze ,że to moja rodzina ;) Błhahahaha....wciagneło mnie to ;p

hę?

NonaT

Ulcia - uważaj! To wciąga jak narkotyk! :P

femles_CS

Wkońcu to Johnny Depp!

NonaT

NonaT. ja sobie żartuje.... żeby nie było ,że ja to mówie wszystko na poważnie po prostu chciałam wkurzyć naszych wrogów...:D :PP

Ulcia_6

wiem wiem to moje wredne "he?" było do Kasi ;)

NonaT

co jest "kasi"????? może załozmy temat pt: "jestem dzieckiem DiKarpio (proboszcza z mojej wioski) ktory jest bratem Johnnego" hahaha wtedy to i watykan by na nasłali ;P

NonaT

DiKarpio to DiCaprio, więc może proboszcza już nie... Ale niezły pomysł. Albo zawalmy całe forum depp'a naszymi tematami.

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

E z tym DiKaprio to nawet niezly pomysl. A tak nawiasem mowiac to JOhnny mnie zaprosil na wakacje do swojego domku we Francji...i co wy na to??

NonaT

Hyhy...:) faktycznie wicąga wciąga pomagajcie mi :D

użytkownik usunięty

Kasia co ci za przeproszeniem odwla? To nasz czlowiek!!!

Ejj to Kasia z Nami jest tak czy nie bo ja już nie wiem <głupek>

Ulcia_6

Nie wiem, mnie i irys0 wyzywa od lesbijek! http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3#1861640

Ulcia_6

w sumie to ja z calym szacunkiem ale jestem za wydaleniem Kasi przynosi nam ona wstyd i hańbę.......

NonaT

o tak!

NonaT

Hmm...ja się nie wypowiadam na temat ten bo ja jestem nowa i jeszcze Was nie znam...i nie mam zdania narazie w tym temacie ale powiem jedno KOCHAM TO FORUM :D są tu takie zarąbiste kłótnie z byle powodu...jak tu wchodze to humorek mam ząbisty :P

Kasia ale jazda he he - to nie nasz człowiek!!!!!!!!!!!!!! Nie piszcie z nią!!!!!!!! Ona nas wyzywa!!!!!!!! Wy nie wiecie ale ona kiedyś się uwzięła na mnie i mnie wyzywała!!!!!!! Pisała o mnie i o *Winonie* głupoty!!!!!!!! Ona nie jest z nami!!!!!!!!!!

femles_CS

A teraz pisze że ty i ja to lesbijki bo ze sobą na forum piszemy buahahaha, ta to ma fantazję!

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

To co? ,,Wywalamy" Kasie?????????????????????????????????

Nieaktywny_2

Hahaha...zaraz zadzwonie do Johnnego i sie poskarze na Kasie ,że Was wyzywa on sobie z nią poradzi !!

Nieaktywny_2

oj tam odkąd jestem na tym forum to zrywam boki z ortografii Kasi i z jej sposobu pisania. ma 14 lat a pisze jak by miala 10. she is stupid, am I right?

femles_CS

Ona Deppa od i mnie i innych fanek Deppa od hu*** wyzywała!!!!!!! Trzeba ją wywalić!!!!!!!!!!! Ona jest z Zackiem.E!!!!!!!!!!!!