CZytam sobie tu normalnie niektore wypowiedzi i stwierdzam, ze dziewczyny czasem przesadzaja z ta ,,miloscia" do Johnnego!Chca sie z nim ozenic itd... No dobra tez go bardzo szanuje i lubie-ale pomyslmy o rzeczywistosci! Czy takie napalone fanki nie wiedza,ze on ma rodzine?! A najbardziej to denerwuja mnie tacy ludzie, ktorzy na prawde biora to wszystko na powaznie.Chca tylko zaczynac glupie tematy jak bardzo go kochaja. To juz sie staje NUDNE!!! Odpusmy sobie...i poczytajmy kilka tematow -ojca polaka- czy -madzi- sa naprawde super przesmieszne!!!
pozdrawiam wszystkich ,,normalnych" fanow Johnnego!
Dzieki! Czuje sie wysoce zaszczycona, ze moge dolaczyc do tak licznego grona...fanow Johnnego ;p
Nasza armia się powiększa...coś czuje ,że zaraz się będa Nas czepiać ,że to forum o Johnnym :PP i dlaczego o Nim nie piszemy...i zacznie się WOJNA :D
Tylko pamiętaj o mojej zasadzie: Blóm jest mój! I go nie oddam, choć jest świnią bo ma syna sam z sobą. :D hehe
Wejdź na bloga Grzecznego Ojca Polaka. I napisz coś, to może i Ciebie wczepi do biografii Edłara :)
No właśnie nie wiem...
Madzia
NonaT
Ulcia - Ty
irys0 - ja
Zuzanka28
*Winona*
Kasia ale jazda he he
Skowronek
Dziewczyna Pirata
Grzeczny Ojciec Polak
ktoś jeszcze?? PS: Jeżeli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam
Dobra...teraz kiedy juz dolaczylam do grona, to musimy wymyslic jakis kontrowersyjny temat zeby innym wyszly galy na wierzch!!!
Ej wiecie co ja Wam powiem o BOŻE !!! JEZU!! O lol... dzwonili do mnie...i powiedzieli mi...że bede grała z Deppem uwierzycie nie moge w to uwierzyc...wogole wiecie co Wam powiem osobiście wiem gdzie mieszka...tak wogóle to moja rodzina nie uwierzcyie...
No ale to 'wykarz się' było do Ulci i Zuzanki. Kasia, a ja myslałam że jesteś z nami a ty mnie i irys0 od lesbijek wyzywasz!
http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3#1861640
Ja Was rozumiem zazdrościcie mi tego...no ale cóż co poradze ,że to moja rodzina ;) Błhahahaha....wciagneło mnie to ;p
NonaT. ja sobie żartuje.... żeby nie było ,że ja to mówie wszystko na poważnie po prostu chciałam wkurzyć naszych wrogów...:D :PP
co jest "kasi"????? może załozmy temat pt: "jestem dzieckiem DiKarpio (proboszcza z mojej wioski) ktory jest bratem Johnnego" hahaha wtedy to i watykan by na nasłali ;P
DiKarpio to DiCaprio, więc może proboszcza już nie... Ale niezły pomysł. Albo zawalmy całe forum depp'a naszymi tematami.
E z tym DiKaprio to nawet niezly pomysl. A tak nawiasem mowiac to JOhnny mnie zaprosil na wakacje do swojego domku we Francji...i co wy na to??
Nie wiem, mnie i irys0 wyzywa od lesbijek! http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3#1861640
w sumie to ja z calym szacunkiem ale jestem za wydaleniem Kasi przynosi nam ona wstyd i hańbę.......
Hmm...ja się nie wypowiadam na temat ten bo ja jestem nowa i jeszcze Was nie znam...i nie mam zdania narazie w tym temacie ale powiem jedno KOCHAM TO FORUM :D są tu takie zarąbiste kłótnie z byle powodu...jak tu wchodze to humorek mam ząbisty :P
Kasia ale jazda he he - to nie nasz człowiek!!!!!!!!!!!!!! Nie piszcie z nią!!!!!!!! Ona nas wyzywa!!!!!!!! Wy nie wiecie ale ona kiedyś się uwzięła na mnie i mnie wyzywała!!!!!!! Pisała o mnie i o *Winonie* głupoty!!!!!!!! Ona nie jest z nami!!!!!!!!!!
Hahaha...zaraz zadzwonie do Johnnego i sie poskarze na Kasie ,że Was wyzywa on sobie z nią poradzi !!
oj tam odkąd jestem na tym forum to zrywam boki z ortografii Kasi i z jej sposobu pisania. ma 14 lat a pisze jak by miala 10. she is stupid, am I right?