CZytam sobie tu normalnie niektore wypowiedzi i stwierdzam, ze dziewczyny czasem przesadzaja z ta ,,miloscia" do Johnnego!Chca sie z nim ozenic itd... No dobra tez go bardzo szanuje i lubie-ale pomyslmy o rzeczywistosci! Czy takie napalone fanki nie wiedza,ze on ma rodzine?! A najbardziej to denerwuja mnie tacy ludzie, ktorzy na prawde biora to wszystko na powaznie.Chca tylko zaczynac glupie tematy jak bardzo go kochaja. To juz sie staje NUDNE!!! Odpusmy sobie...i poczytajmy kilka tematow -ojca polaka- czy -madzi- sa naprawde super przesmieszne!!!
pozdrawiam wszystkich ,,normalnych" fanow Johnnego!
Tak jak czytalam cos o niej w komentarzach to napisala ,,mam kotka cos tam blablabla jest taki pussy jak ja"
Hmmmm......... ja jestem nowa i narazie nie bede nic mówiła...Niech zadecyduje osoba ktora jest tu najdłużej...
Jest tylko jedno wyjście - wywalamy ją z naszego klubu...kto się ze mną zgadza?? Ona nam przynosi wstyd i hańbę! ZDRADA!
Ulcia - to ty jesteś z nami więc Twój głos jak najbardziej się liczy! :)
WYWALAMY tą głupią krowę! Pussycat/Kasia ale jazda he he do domu!!!!!!! WOJNA!!!!!!!!!
No i świetnie :) Kasi juz nie ma z nami i jest przeciwko nam i prowadzimy z nią wojnę jak z innymi, którzy są przeciwko nam!
Moge sie zlozyc, ze jutro albo jeszcze dzisiaj pojawia sie na forum jakies okropne komentarze na nasz temat. Ale musimy sie trzymac kupy. Bo jak tyo mowia ,,trzymajmy sie kupy, bo kupy nikt nie ryszy"!!!;p
Ja też zaraz Was dodam do ulubionych :) I muszę załatwić parę innych spraw więc przez kilka minut mnie nie będzie ale wrócę! HA! A Wy dziewczyny pomyślcie jak nazwać nasz klub!
Ulcia - najlepiej nie prowokować Kasi ani nikogo innego a jeżeli zaczną do nas nawalać to wtedy będziemy z nimi walczyć! Taka jest moja dewiza!
Nie wiem o czym będziemy rozmawiać ja też muszę lecieć na chwilę i nie będzie mnie przez parę minut. Myślcie nad nazwą naszego klubu! Dobrze szanujący się klub ma nazwę!
Hmm...może masz racje...ale już za późno...bo na jednym forum broniąc Madzie ii Irysa już napisałam coś do niej hehe http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3# musiałam bronic w koncu to nasi!!
Irys0 bede za 30 min...Buziaczki dla mojej kochanej ARMI pamiętajcie musimy sie razem trzymać...a takie pytanko małe od czego zaczęły się wasze kłótnie...hmm...mógł by mi ktoś wytłumaczyć :)
Ulcia - ja wróciłam! irys0 idź już to szybciej do nas wrócisz :P
Nick. Hmm... Myślę, że to wyzwanie dla Grzecznego Ojca Polaka. Wkoncu on zaczął to wszystko, ma inteligencję i wyobraźnie, no i on stworzył i wymyślił Edłorda, Łiliego Łonkę, Kejrę Siekiejrę i Orlika (tego ostatniego to nie musiał :( ).
Oki madziu jeste już :)))aha...rozumiem...to od tego sie zaczeło...Ej może wymyślimy dla naszej armii znaczy klubu nazwę :D
A co? Napisała coś o nas? Bo jak nie to jest po naszej stronie bo ja się z nią znam i koleguję i ona też nienawidzi Kasi ale jazda he he no więc jest ze mną i lubi też takie głupoty pisać, że idzie z Dżonym na Pizzę itd.itp.itvp. no więc jeżeli nie pisze na nas głupot to na 100% jest z nami! :)
Też tak właśnie myslę :D I chciałam się upewnić bo ja też jestem z nią w dobrych stosunkach (pisałam z nią chyba gdzieś na Edwardzie Nożycorękim albo Marzycielu).
Madzia - to jak będziesz robić listę naszej armii to uwzględnij *winonę* :) a jeżeli się okarze, że nie jest z nami (w co wątpię) to wtedy ją usuniemy z listy (mam nadzieję, że się tak nie stanie)
Już mam :D http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html