Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Normalnie...glupota!

użytkownik usunięty

CZytam sobie tu normalnie niektore wypowiedzi i stwierdzam, ze dziewczyny czasem przesadzaja z ta ,,miloscia" do Johnnego!Chca sie z nim ozenic itd... No dobra tez go bardzo szanuje i lubie-ale pomyslmy o rzeczywistosci! Czy takie napalone fanki nie wiedza,ze on ma rodzine?! A najbardziej to denerwuja mnie tacy ludzie, ktorzy na prawde biora to wszystko na powaznie.Chca tylko zaczynac glupie tematy jak bardzo go kochaja. To juz sie staje NUDNE!!! Odpusmy sobie...i poczytajmy kilka tematow -ojca polaka- czy -madzi- sa naprawde super przesmieszne!!!
pozdrawiam wszystkich ,,normalnych" fanow Johnnego!

użytkownik usunięty
femles_CS

Jaka zdrada stanu! OMG z tym lala? Nie to juz kategorycznie odpada! ;p

Ona miała kiedyś nick Pussycat :/

użytkownik usunięty
femles_CS

Tak jak czytalam cos o niej w komentarzach to napisala ,,mam kotka cos tam blablabla jest taki pussy jak ja"

ja nie powiem co ona ma pussy.... chyba mózg.......

Aha......no to co robimy??? ??? za krótki

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Kategorycznie i nieodwracalnie WYWALAMY JA!!!!!!!!!!!!!!! I co wy na to??

Hmmmm......... ja jestem nowa i narazie nie bede nic mówiła...Niech zadecyduje osoba ktora jest tu najdłużej...

Jest tylko jedno wyjście - wywalamy ją z naszego klubu...kto się ze mną zgadza?? Ona nam przynosi wstyd i hańbę! ZDRADA!

femles_CS

chociaż macie racje...ja jestem za....ogolnie ale Wy decydujcie...

femles_CS

ZUZANKA28 - oczywiście, że ją wywalamY!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
femles_CS

Fajnie!!!No to o jednego glupka mniej- jak to sie nieraz mowi....!

Okk...moi drodzy...kasia nie jest znamy...co dalej robimy???

femles_CS

Ulcia - to ty jesteś z nami więc Twój głos jak najbardziej się liczy! :)

WYWALAMY tą głupią krowę! Pussycat/Kasia ale jazda he he do domu!!!!!!! WOJNA!!!!!!!!!

femles_CS

No i świetnie :) Kasi juz nie ma z nami i jest przeciwko nam i prowadzimy z nią wojnę jak z innymi, którzy są przeciwko nam!

femles_CS

irys0 dziękuje :) osobiście jestem za wywaleniem jak mówiłam wcześniej...

użytkownik usunięty
femles_CS

Moge sie zlozyc, ze jutro albo jeszcze dzisiaj pojawia sie na forum jakies okropne komentarze na nasz temat. Ale musimy sie trzymac kupy. Bo jak tyo mowia ,,trzymajmy sie kupy, bo kupy nikt nie ryszy"!!!;p

femles_CS

WOJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za krotki

femles_CS

informuje że pozwoliłam sobie Pnie dodac do ulubionych ;)

użytkownik usunięty
NonaT

Dzieki. To dziala w dwie strony ;p;p;p;p;p;p;p <zaaaaaaaaaa krótki>

NonaT

Ja też zaraz Was dodam do ulubionych :) I muszę załatwić parę innych spraw więc przez kilka minut mnie nie będzie ale wrócę! HA! A Wy dziewczyny pomyślcie jak nazwać nasz klub!

femles_CS

No więc co teraz robimy Kasia nic nie pisze......

Ulcia_6

Noo...oj bedą jak wspomniałam wcześniej beda gadać ze to forum o Deppie a nie o jakiejś kłótni...

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja na razie uciekam. Moze bede pozniej! papapapapapapa

Buziaczki papapa:**...oo czym rozmawiamy...teraz dawajcie jakiś temat :D

Ulcia_6

Ulcia - najlepiej nie prowokować Kasi ani nikogo innego a jeżeli zaczną do nas nawalać to wtedy będziemy z nimi walczyć! Taka jest moja dewiza!

femles_CS

Nie wiem o czym będziemy rozmawiać ja też muszę lecieć na chwilę i nie będzie mnie przez parę minut. Myślcie nad nazwą naszego klubu! Dobrze szanujący się klub ma nazwę!

femles_CS

ZUZANKA28 - PA PA!

femles_CS

Hmm...może masz racje...ale już za późno...bo na jednym forum broniąc Madzie ii Irysa już napisałam coś do niej hehe http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html?page=3# musiałam bronic w koncu to nasi!!

Ulcia_6

Amm sorry ty jesteś irys hehe :P wybacz....hehehe:PP

Ulcia_6

Irys0 bede za 30 min...Buziaczki dla mojej kochanej ARMI pamiętajcie musimy sie razem trzymać...a takie pytanko małe od czego zaczęły się wasze kłótnie...hmm...mógł by mi ktoś wytłumaczyć :)

Ulcia_6

Ulcia - ja wróciłam! irys0 idź już to szybciej do nas wrócisz :P

Nick. Hmm... Myślę, że to wyzwanie dla Grzecznego Ojca Polaka. Wkoncu on zaczął to wszystko, ma inteligencję i wyobraźnie, no i on stworzył i wymyślił Edłorda, Łiliego Łonkę, Kejrę Siekiejrę i Orlika (tego ostatniego to nie musiał :( ).

Nieaktywny_2

Oki madziu jeste już :)))aha...rozumiem...to od tego sie zaczeło...Ej może wymyślimy dla naszej armii znaczy klubu nazwę :D

Ulcia_6

Nick czyli nazwa, o to mi chodziło. A Ojciec Polak umie wymyślać najlepsze, zostawmy to jemu :D

JESTEM!!!!!!!!!!

femles_CS

:D:D:D:D:D I tak powinno być! :D

femles_CS

Fakt zostawmy to Ojcu Polakowi (chodzi mi o nazwę klubu)

femles_CS

Oki zgadzam się onn ma świetne pomysły...Co robimy o czym piszemy...

Ulcia_6

irys0 - Winona po czyjej jest stronie bo już sama nie wiem.

Nieaktywny_2

A co? Napisała coś o nas? Bo jak nie to jest po naszej stronie bo ja się z nią znam i koleguję i ona też nienawidzi Kasi ale jazda he he no więc jest ze mną i lubi też takie głupoty pisać, że idzie z Dżonym na Pizzę itd.itp.itvp. no więc jeżeli nie pisze na nas głupot to na 100% jest z nami! :)

femles_CS

Też tak właśnie myslę :D I chciałam się upewnić bo ja też jestem z nią w dobrych stosunkach (pisałam z nią chyba gdzieś na Edwardzie Nożycorękim albo Marzycielu).

Nieaktywny_2

Madzia - to jak będziesz robić listę naszej armii to uwzględnij *winonę* :) a jeżeli się okarze, że nie jest z nami (w co wątpię) to wtedy ją usuniemy z listy (mam nadzieję, że się tak nie stanie)

femles_CS

A jak to sie pisze? Bo narazie mam "* W " ale nie pamiętam jak to się pisze w oryginale i szukam.

Już mam :D http://www.filmweb.pl/topic/777201/Je%C5%84ku%21+mata+problemy%21+A+mi+brachol+p owiedzia%C5%82+%C5%BCe+pisal+z+nim+przez+SKYPE%21.html

Nieaktywny_2

hejka :) jak sie sprawy posunęły podczas mojej nieobecności?

NonaT

Wejdź na temat Kasi - W którym pisze ze gdałam na skype z Dzonym.

Nieaktywny_2

gadała*

Myślę, że...

Zamykamy temat!

madziu, naprawdę uważasz że to forum zostało założone po to żeby prowadzić na nim z kimś wojnę? Zbliżacie się niebezpiecznie do poziomu forum onetu :/