wszystkie ćwoki na profilu jednego z moich ulubionych aktorów możecie sobie tu spokojnie pogadać a waszych wyschłych orzeszkach......
"na profilu jednego z moich ulubionych aktorów " - a ja głupia zawsze myślałam, że jesteś aNTYfanem Johnnego....
Sam ćwoku ten temat założyłeś...! Odnoszę wrażenie, że masz się za jakieś "Góru" na tym forum i nie chcesz sie utożsamiać z pozostałymi fanami Deppa, więc postanowiłeś być nieco "inny"...Rozumiem cię, chciałeś zaistnieć, poczuć sie ważnym, kontrowersyjnym...(byli tu kiedyś tacy...byli!!!) Skończysz podobnie....
ale nie kapujesz że nie mogę z Tobą tu gadać bo nie jestem ćwokiem................. jak masz coś do mnie to temat wyżej proszę
Słońce lubi rozmawiać o orzeszkach... i to suchych...
Pewnie jego orzeszki Słońce wysuszyło na wiór i teraz zazdrości nam naszych :P
Wiecie co? wychodzi na to, że cobyśmy tu nie napisali, to солнсе i tak nie może się nam odgryźć... ale fun! ;)
No cóż... trzeba się pogodzić z szarą rzeczywistością i przyznać do swojej prawdziwej natury ;P
Ja niedawno dowiedziałam się, że jestem nierozumna. Teraz okazało się, że jestem ćwokiem.
Cóż, człowiek uczy się przez całe życie.
widze,że każdy zrobi wszystko by zaistniec na forum.
Sam założyciel tego pomyslowego tematu, się na nim udziela.
Witamy w tym "ćwokowym" świecie.
a skoro juz tu piszemy to nie dajmy satyskfakcji temu kolesiowi i popiszmy coś normalnego ...
a więc Depp...czy on niema najseksowniejszego głosu na świecie?:D
ps. czy w taki o to sposób stałam się ćwokiem?
dobrze, mogę należeć w tym klubie, facet który załozył ten zacny temat także sie udziela więc chyba wszyscy należą do tego grona? :D
Nie bierz tego tak do siebie:/ to tylko prowokacja Słońca... zresztą, nie ma przymusu udzielania się w każdym temacie więc, jeśli солнсе Cię tak bardzo irytuje - nie odpisuj :)
hehe miło mi,że tak uważasz :D
ale co mam sobei myśleć? najpierw zakładasz taki temat i deklarujesz się że sam nie będziesz tu pisał i że to temat tylko dla "wyjątkowych" a kilka chwil potem sam tu piszesz.
Coś chyba jest nie tak :P
Ja nie biorę tego do siebie, pisze na własną odpowiedzialnośc i z pełną świadomościa :p;p
aha, cos jeszcze?:P
Ty to jestes naprawde... zoabcz co pisałes wyżej, dla kogo jest ten temat.
Pozwole sobie zacytować twe słowa :
"nie mogę z wami dyskutować tu, bo to jest temat dla ćwoków:) "
"ale nie kapujesz że nie mogę z Tobą tu gadać bo nie jestem ćwokiem"
a póki co ty piszesz tu najwięcej i najczęściej.
hehe.
tak,ale ty to robisz bo chcesz i piszesz z pelna swiadomoscia. nie założyłaś/eś tego zacnego tematu i nie deklarowałeś/aś nie pisania tutaj ;p
Zalozyciel tego tematu, ktory przeciez mial byc tylko dla ćwkoków czy innych takich, właśnie cię dogania.
hahaha.
Zawsze przed wypowiedzią wypada popatrzyć na znaczek plci. Jeśli znaczka nie ma, można popatrzyć na nazwę użytkownika. Jeśli i ona nie wskazuje na pleć, trzeba popatrzyć na sposób, w jaki dana osoba się o sobie wyraża(czy pisze np. oglądalam, czy oglądalem). W ten sposób unikniesz takiego pisania:
założyłaś/eś deklarowałeś/aś
hahaha.
y, ok, wybacz, skoro tak strasznie cię to porusza i skoro tak strasznie czujesz się urażony.
Widzę że nie zrozumiałEŚ tego co chcialam przekazać, trudno...
temat chyba jest o czymś innym, nie?
no to już nie moja wina,że nie rozumiecie...
Zresztą skoro tak bardzo przeszkadza wam tu towarzystwo i osoby tu piszące to czemu też do nich nalezycie?
Dziabonczku, mi nie przeszkadza sni Slońce, ani Lawa, ani T.K., ani Szara. Ani nawet ty, chociaż... eeee... no, może trochę.
no to bardzo mi z tego powodu przykro, chociaż nie potrafię pojąć o co ci chodzi i w czym ci przeszkadzam.
Myslalam ze wszyscy wszystkich biorą nie na poważnie, a tu sie okazuje,że zamiast fajnej rozmowy powtaje coś co trudno mi nazwać.
Mi nie przeszkadza nikt, ja poprostu się udzielam na jednym z tysiący tematów na filmwebie...