wszystkie ćwoki na profilu jednego z moich ulubionych aktorów możecie sobie tu spokojnie pogadać a waszych wyschłych orzeszkach......
PROSI SIE ŚWINA JAKBYS GEHENNA HEHENNA NIE WIEDZIAła!!!!!!
I JA NIKOGO NIE PRÓBUJE WKURZAĆ TYLKO CHCE DOWIEŚĆ PRAWDY!!!!
Nie wiem. Nie interesuje mnie, jak się nazywa rozmnażanie świń. Prawdy? Próbujesz nas wszystkich przekonać, że idiotka z ciebie? Nie martw się. Juz dawno tego dokonalaś.
No, teraz już będę wiedziała co robią świnie. Mała Boo- pewnie masz spore doświadczenie w tej sprawie- często wśród nich przebywasz, hę?
Dajcie mi spokój!!!! to że wychowałam sie na fermie nie usprawiedliwia waszego zdemoralizowanego zachowania!!!! ;-(
Czemu mam wrażenie,że Mała Boo(jeśli coś pokręciłam w nicku to bardzo przepraszam) jest zabawką człowieka który świetnie się bawi pisząc takie głupoty i żartując sobie w ten sposób.
Nie chce mi się wierzyć że mamy do czynienia z realnym zachowaniem...
Nie, nie mieszkam w Zakopanem, ale mam tam babcię, którą odwiedzam w każde święta i na wakacje. Na te święta też pojadę i pewnie zostanę no sylwestra.
Szara, jesteś zaproszona. Ze Słońcem może być gorzej, no chyba, że przebierzemy Go za dziewczynkę ;-))
ja jestem z zakopanego i jeszcze pewnie znam Twoją babcię - jaki ten świat mały.
ps. szara mam zajebistą miejscówę jesteś zaproszona
No właśnie, tak pomyślałam... No to niedaleko. Moja babcia mieszka na Orkana. I możliwe, że ją znasz ;-))
kłamiesz, w Twoim profilu pisało kiedyś, ze jesteś z Andrychowa, czy coś takiego :P
a ja liczę na sylwestra we Wrocku, ale pewnie i tak nic z tego nie będzie :'(
Si... ale ze mnie prorok :D mówiłam, że zabawnie by było, jakby ludzie z forum się kiedyś poznali, a tu proszę... :)
Zakopane??? O, zazdroszczę ;). Uwielbiam góry, a niestety u mnie wokoło płasko... i śniegu jak nie było tak nie ma :/.