Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wszystkie ćwoki na profilu jednego z moich ulubionych aktorów możecie sobie tu spokojnie pogadać a waszych wyschłych orzeszkach......

un_soleil

Sylwester w Zakopanem w Twoim towarzystwie ... no to brzmi zacnie, chyba nie potrafię się oprzeć;)

Madame

U mnie o miejscu zamieszkania akurat prawdę piszą. Cholera, zdradzono mnie. Ale kiedyś miałam napisane że jestem z Opola xP
Madame ja się boję z Tobą spotkać. Mam uzasadnione podejrzenia, że jesteś 40-letnim pedofilem ;D

użytkownik usunięty
Astartte

Czyli Madame to tak naprawdę Wojtek z ciemnej strony mocy!? <szok>
...tzn ten z reklamy "nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie"? Jak tak, to zaszczyt to dla mnie z tak znaną postacią obcować :)

A jak wyglądasz Madame? Tzn... Milordzie... tzn... no Ty z ładnym avikiem xD Bo jak Kevin Bacon to się wcale nie obrażę.
Pana-Wojtka-który-też-ma-14-lat nie chcę xD

Astartte

Co o mnie beze mnie!!!! ładnie to tak?! No ale skończył się dzień dziecka!!! Ja Wam dam Wojtka! To mi uwłacza!;PPPP
haha Szara tak po dłuższym zastanowieniu myślę, że boczku nie przypominam;P
T.K mimo, że Wojtek ze mnie żaden to zaszczycona możesz się czuć, nie mam nic przeciwko;))))

Madame

Madame nie pasuje na Wojtka. Ta Vivien na avatarze wygląda zbyt sympatycznie ;)

un_soleil

To się nazywa siła przyciągania: napisać że to forum dla ćwoków i dostać 155 odpowiedzi. I popatrzcie, nawet ja na nim kurna piszę. A ja kurna nie mam dystansu do siebie :/ ;)

J_Jak_Ja

Nie mieć dystansu dla siebie to najgorsze co może być.

Madame, zraniłaś mnie odebrałaś nadzieję... To może ja Ci zrobię listę nazwisk panów, a Ty mi powiesz którego przypominasz... xDDD
Chociaż nachodzi mnie myśl, że jednak najbardziej przypominasz Vivien ;)

Astartte

Ha ha ha powiedz tacy ludzie są najgorsi ;))

Zrób listę, kto wie może zmienię kiedyś płeć to się upodobnię i będę mieć zaklepana dziewczynę ;PP

Madame

Hej солнсе pytanie do ciebie.Jak ty tak bardzo nienawidzisz Johnnego Depp´a to czemu 70 % twoich tematow jest wlasnie o nim ?? Niewspominajac o tym ze dales mu 10/10, i dodales go do ulubionych. Prosze o jakas normalna odpowiedz a nie takie gowno jak zawsze piszesz. Pozdro :*

KAOS_79

Ja Ci powiem- on go LUBI :)

użytkownik usunięty

Ahaaa u mnie to slowo "lubiec" oznacza cos calkiem innego :)

KAOS_79

"wszystkie ćwoki na profilu jednego z moich ulubionych aktorów"

no i spierdalaj

un_soleil

Aha to tylko ty chcesz byc fanem Depp´a i dlatego zniechecasz innych. ??

użytkownik usunięty
KAOS_79

ale się podniecacie matko. Słonca sprawa czy lubi Deppa, Twoja sprawa czy Ty go lubisz i o co chodzi??

Tylko bez takich ;p
Ja jej tylko wytłumaczyłam oczywista oczywistość i miałam dobre intencje ;)

Osobiście to gówno mnie obchodzi kto tu kogo lubi i za co...

Lady_From_Burton_World

Dobra skonczmy te dyskusje i chodzmy na Pasztet :)

KAOS_79

ja skoncze Wasza dyskusje- Depp jest moj i nie macie prawa go lubic;p ha ha i po sprawie!;p