Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wszystkie ćwoki na profilu jednego z moich ulubionych aktorów możecie sobie tu spokojnie pogadać a waszych wyschłych orzeszkach......

dziabonczek

dziabonczek spier*alaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
un_soleil

Nie unoś się tak, Słońce... przecież właśnie dla takich statystycznych "dziabonczków" założyłeś ten temat :)

o matko kochana...co was tak ponosi?
Rany...troche luzu i dystansu by sie przydało wam w zyciu...
toż to zwykły denny temat.

dziabonczek

Dziobiryju nie che mi sie nawet czytać twoich wypocin. No masz rację wygrałeś nie powinienem tu pisać zaprzeczam sam sobie to ty jesteś zaje*isty cieszysz się ćwoku? co cieszysz michę? ciesz się:////////////

un_soleil

Ej to jest żalosne co ty piszesz.
Ile ty masz lat? Mam wrażenie że ledwo co 11.
ja nie wiem o co ci chodzi, to jest śmieszne. Dlaczego mnie nazywasz "ćwokiem", dlaczego mam się cieszyć?

Ludzie, troche dystansu bo mam wrażenie że już nic nie można powiedzieć na tym forum.

Nie musisz mnie obrażać, ja tego nie robie, ja nawet nie chciałam byś co kolwiek przyznawał, przepraszał czy coś w tym stylu.

Wyluzuj.

dziabonczek

Automatycznie stajesz się ćwokiem, pisząc na tym temacie xD

użytkownik usunięty
Gehenn

biedny dziabonczek - nie wie, z kim zadarł... XD

Ćwoki wszystkich krajów, łączmy się!!! :D

Ja z nikim nie zadarłam, ludzie.
Bierzecie te forum zbyt poważnie.

Ja jestem ćwokiem bo tu pisze, zdaje sobie z tego sprawę. Chociaż z trugiej strony jest to glupie. Nie można stać się ćwokiem pisząc w jakims temacie. Jednym z wielu. ten kto to wymyślił dopiero ma nie po koleji...

Ale cóż, skoro tak się utożsamiacie z tym forum to dobra.
Ćwoki łączmy się.

dziabonczek

To ty chyba bierzesz to forum na serio. To tylko śmieszny temat, prowokacja.

Zgadzam się poza tym z T.K. xD

Gehenn

O to widzę,że zamiast Aniołków jest inny funclub Deppa- Ćwoki:) Miło,życzę miłych "ćwokowatych" dyskusji...:)

użytkownik usunięty
dziabonczek

dziabol... ile ty masz właściwie lat? Bo najwyraźniej nie jesteś w stanie zajarzyć konwencji tego topicu :/
Taka mała rada: Złap trochę dystansu do siebie,wiesz... samokrytyka i te sprawy (o ile wiesz, co mam na myśli i co to takiego)

Skoro ćwoki wszystkich krajów (no dobra, tylko z PL) się połączyły, to czas wyruszyć na podbój świata :D

Hmm...ja mam takie pytanko. Co, oprócz pisania tutaj, trzeba robić by stać się ćwokiem. Jakiś ćwokowy regulamin czy coś?

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

ćwoki są zbyt ćwokowate, żeby mieć regulamin :D

Ech, to szkoda, bo w takim wypadku każdy może zostać ćwokiem, a to jednak nie byle co.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Czyli, że musimy coś wymyślić?
No dobra... pierwsza zasada: Musisz napisać chociaż 1 posta w temacie Słońca :D

I na tym bym skończyła. Będzie typowo ćwokowaty ;)

Chociaż, co ja tam mogę wiedzieć o ćwokach

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Lady, ostatecznie teraz też jesteś ćwokiem... witamy w klubie ;)

tort.

http://b33.grono.net/67/226/gallery-51284808-500x500.jpg

Gehenn

Ja biorę ten temat na luzie i nie biorę niczego do siebie, to ty na mnie psioczycie i walicie teksty w stylu "wypierdalaj". Więc wybacz, kto nie bierze to na serio a kto przegina?

A o czymś konretnym się tu rozmawia czy zupełnie o niczym? xD

dziabonczek

zadarłeś ze mną ćwoku

dziabonczek

GŁUPIE KRETYNY

HŁE HŁE HŁE

użytkownik usunięty
un_soleil

Dziabonczku... Bierzesz ten temat na poważnie... Gdyby tak nie było, nie przejmowałabyś się tym, co tu piszemy ;)
Tu się rozmawia o wszystkim - tzn jeżeli masz jakąś radosną nowinę, to właśnie forum Depp'a jest miejscem, w którym możesz się nią ze wszystkimi podzielić. Niestety, ogólnospołeczne, negatywne nastawienie do radosnych wieści zaowocuje toną wrednych komentarzy. W rezultacie większość osób dotkniętych taką niesprawiedliwością rezygnuje z tego portalu i niejednokrotnie ich zryta tutejszą szczerością psychika wymaga paru sesji terapeutycznych (dla zreperowania nadszarpniętego ego). Ale ogólnie ludzie tutaj są mili, naprawdę... :D

Gehenno, przekazuję Ci funkcję naczelnego "Ćwoka" która to zobowiązuje Cię do użerania się z początkującymi ćwokami (Czyli to samo, co do tej pory:)
A tymczasem... Kuracja odwykowa od filmwebu czeka... ;]

Oj, aż mi się łezka w oku zakręciła- z całego ćwokowatego serca dziękuję za przyjęcie do klubu ;)

Lady_From_Burton_World

Lady, ten tort był dla ciebie, z okazji przyjęcia.
Ale się z nami podzieliłaś.
Dziabonczku, T.K. i Słońce ci wszystko wyjaśnili xD

Gehenn

To pan zalożyciel tego tematu pisze "zadarłeś ze mną" jakby był wielkim panem i terminatorem xD Phi.

ja traktuje to naprawdę na luzie,niczego nie biorę do siebie, poprostu się tu udzielam i fajnie jest xP

dziabonczek

"poprostu się tu udzielam i fajnie jest"

Rzeczywiście, przynajmniej jeden temat, w którym się nie oberwie od kogoś.
Za tort dziękuję XD. Możecie zjeść cały, wpadłam na ćwokowaty pomysł diety bezsłodyczowej...

Lady_From_Burton_World

haaa teraz to już nie Aniołki Johnnego tylko ĆWOKI JOHNNEGO ;P;P;P

Madame

To w sumie... Ładnie brzmi ;)

Chce mi się obejrzeć Draculę.
Tak na marginesie.

Gehenn

Nie przeczę brzmi zacnie ;P

Madame

Ale wiecie- jacy fani taki idol, a więc od dziś nie Mr.Johnny Depp, a Ćwok Johnny Depp ;)

Lady_From_Burton_World

Chyba od dziś nie... e... anioł Johnny Depp.
Anielic.

Madame

Vivien zawsze będę Cię kochał:*

un_soleil

Najpierw Szara, teraz jakaś Vivien, ja za wami nie nadążę!
To robimy sobie Wojnę? Ćwoki kontra Aniołki? :P

Miley27

Aniołków na tym forum już nie ma, zresztą, wtedy ja musiałabym się rozdwoić (i nie tylko ja) ;)

Miley27

Miley... Milość zmienną jest.
I kobieta.
Kobieta i milość.
A ja dnadal chcę obejrzeć Draculę.

Gehenn

No faktycznie, ja już się ledwo co odkochałam, a już znowu moje serce miłość rozpala...
Achhh i Ochhh! xD
[dziś dostałam pocztą autograf Depp'a]

Miley27

Z tego co wiem Dracula będzie leciała na Polsacie w ten piątek, tyle, że późno. No, chyba, że coś mi się pomyliło. Pewności nie ma ;)

Lady_From_Burton_World

Ratujesz mię.
Dziękuje ;)

un_soleil

I love you too Sunshine :*

un_soleil

Prowokacja na pierwszym miejscu...
Ale wy jesteście popierdoleni, bez beki.
Nie macie co robić?

Detektyw_Pozytywka

idx oglądać muminki!!!!! detektywie

MALA_BOO

Że tak powiem: zamknij dupe.

Detektyw_Pozytywka

POZYTYWKA POWINNA POZYTYWNIE MYSLEĆ!!!!!! HŁE HŁE HŁE

MALA_BOO

"Nie macie co robić? "

Ja aktualnie nie. Korzystam z tego, że nie mam co robić, bo za niecałe 2 tygodnie będę już (niestety) miała co robić, która to myśl niesamowicie mnie dobija.

Trochę dystansu ;)

Lady_From_Burton_World

OKLEPIE CI MISKE!!!!!!!!

MALA_BOO

a przynieść Ci ta miske??? będziesz miała w co klepac...

Sininen_Uni

WYSTARCZY MI TWOJA KRZYWA MICHA!!!!!

MALA_BOO

ale ja nie mam miski teraz przy sobie... i nie unos sie tak bo odlecisz

Sininen_Uni

WITAM ćWOKI:)
JAK MIłO POCZYTAć WASZE WYPOCINY.
DLA WAS WARTO BYłO ZAKłADAC TEN TEMAT.
GDZIE MOGłO BYC WIECEJ ćWOKóW NIż TU? - NIGDZIE.

un_soleil

SPADAJ DZIWAKU NA DRZEWO!!!!! TAKICH JAK TY TO JA POŁYKAM NA SNIEDANIE!