Nie wiem czy już takie coś było... Wybieramy trzy filmy z Johnnym na + czyli te, w których waszym zdaniem zagrał świetnie, i jeden czyli na - w którym zagrał beznadziejnie :P
Moje propozycje:
+ Edward Nożycoręki,
Marzyciel,
Jeździec bez głowy
- Rozpustnik
Uważasz,że w Rozpustniku zagrał beznadziejnie??Wg. mnie to jego najlepsza rola a przynajmniej jedna z lepszych.
A dodakowo to trochę głupio typować bez cienia uzasadnienia.
Może napiszesz dlaczego nie podobał ci sie Rozpustnik??Ciekawa jestem:)
Oj, nie doczytałam. Myślałam, że na minus film, który był zły, a nie rola :(. No trudno niech zostanie, ale od razu mówię, że w Desperado2 rola Johnnego była dobra, tylko film zły :/
Najmniej go było w Plutonie, ale nie oznacza to, że film bedzie na -!
wedlug mnie:
+
Blow
Don Juan DeMarco
Co gryzie Gilberta Grape'a
-
Czekolada( film świetny, ale jakoś Depp się nie popisał)
Aa nie wiem po prostu mi się nie podobał. Może dlatego,że takiego tak dziwnego typa zagrał.Kurcze... i chyba w filmie na żywo zagral beznadziejnie. Mi się wydaje, że to wina osobowości postaci, które grał.
Dziwnego typa czyli?? Uściślij:) Może dlatego ci się nie podobał bo nie miał ślicznej twarzyczki co?? Jego aktorstwo jest na wysokim poziomie(szczególnie w tej roli)i nie rozumiem czego tej roli brakowało.
Ok mogło ci sie nie podobać film al nie pisz,że Depp zagrał w Rozpustniku beznadziejnie!Litości...!
Ja mam swoje zdanie a Ty swoje !! Czy ja napisałam wedle upodobań innych atakować??;/ Mam wrażenie,że zaraz mnie pogryziesz! Nie podobał mi sie i tyle... I nie chodzi o twarz... I nie uświadamiaj mi jaki z niego aktor i na jakim poziomie jest jego aktorstwo bo obejrzałam WSZYSTKIE(te bardziej znane)jego filmy. I wiem doskonale,że jest doskonałym, jednym z najlepszych aktorów. Znalazł się krytyk filmowy ;/
Ja cały czas skupiam się na twoim pierwszym poście. Przeczytaj uważnie co napisałaś a może zrozumesz,że mogłam inaczej odebrać twoją wypowedź.
Przepraszam jeśli Cię uraziłam ale zdziwiło mnie twoje swierzenie o jego beznadziejnej grze w Rozpusyniku...Jeśli źle odebrałam twoje intencje to jeszcze raz przepraszam i zwracam honor. Jak wczesniej pisalam rozumiem,że mogł ci się nie podobać film, czy bohater, którego grał ale nie mów,że zagrał źle bo to bzdura. Pozdrawiam!
mi najbardziej podobaly sie:
+Donnie Brasco
+sweeney todd
+pirates of the caribbean
a film gdzie mi sie nie podobal...hmm...chyba nie ma takiego...xD
+ "Sweeney Todd"
+ "Secret Window"
+ "Rozpustnik"
+ "Marzyciel" (musiałam dodać jeszcze jeden)
- "Blow"
Nieświadomie prawie plagiat nastompił :) z mojej strony :) Zapraszam na mojego bloga oddać głosy w prawie identycznej zabawie :) Pozdrawiam :)
+ Sweeney Todd
+ Piraci (bo stworzył nieprzeciętną postać!)
+ Marzyciel
- Blow (ogólnie był całkiem całkiem, ale podobał mi się najmniej)
+ Rozpustnik
+ Blow
+ From Hell
- co do filmu to nie podobał mi sie Cry Baby ale gra aktorska jak zwykle na poziomie.