Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kurcze, ostatnio w jakiejś gazecie zauważyłam napis coś w stylu : Johnny i Vanessa - co niszczy ich miłość?.. Ale nie miałam czasu na szczegóły..
O co chodzi, ktoś wie? Czy to jakaś zwykła plotka..?

ALICJA_22

Matko, już chyba było pięć tematów na ten temat. Więc ładnie wyjaśniam: Dziennikarze nie mają co robić, więc stwierdzili, że Johnny odwołał ślub z Vanessą, bo ma romans z Marion.
Czy coś w tym stylu.

ALICJA_22

Ehh... Dziennikarzą już się w głowie przewraca...

xXAgrafkaXx

no tak właśnie się domyślałam;)
uff... kamień z serca:)

ALICJA_22

jak już gdzieś skomentowałam johnny na pytanie o swój rzekomy kryzys w związku z Vanessą i o rzekomy romans z Marion stwierdził,że dziennikarze mają baaaardzo bujną wyobraźnię.
zresztą wydaje mi się,że dziennikarze po prostu szukają czegoś tylko po to,żeby cokolwiek napisac.w jednej gazecie która kiedyśtam czytałam były opisy różnych tam słynnych par no i znajdowali się tam Johnny i Vanessa po krótkiej historii ich miłości redagujący gazetę dopisali ich związkowi jeden znaczący minus,cytuję: "Od lat nic się o nich nie pisze!!!!"

taCoryje

bo dziennikarze to sępy i bez opamiętania polują na "nowe gorące newsy" z życia gwiazd, żeby mieć co sprzedawać i zaistnieć w branży. a może nawet nie tyle dziennikarze, ale paparazzi.

milejdi

Nic się o nich nie pisze?.. a to dobry powód, naprawdę. o.O

ja już postaram się normalnie nic nie czytać, bo to wszystko to pewnie stek bzdur :/

nawet nieraz na zdjęciach coś na photoshopie dorobią.. i gdzie tu sens..

ALICJA_22

Sens jest - za każdą głupią plotkę jest kasa ;)

L_M

no tak ;) masz rację :P

tylko jakby się zastanowić, to Ci ludzie TYLKO tą kasą żyją i tylko ona jest dla nich ważna. Nie obchodzi ich naruszanie prywatności, a tak surowiej mówiąc - nie obchodzi ich psucie dobrej reputacji i sprawianie przykrości innym.
Wiem, może przesadzam, może i na pewno, ale trochę wrażliwa jestem na tego typu sprawy.
Bo wiadomo, każdy człowiek sięgający po sławę musi zdawać sobie z tego sprawę, a większość głosi poglądy, że ma ich daleko gdzieś, ale jak jest naprawdę?..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
un_soleil

Słońce powrócił i zaszczycił nas swoim blaskiem.

ALICJA_22

niedawno w Vivie byl naglowek 'johnny depp i vanessa paradis-kto staje na drodze ich szczesciu?' na okladce byli rubiki

sweet_paradise1990

Qurwa i tak wam nie wierzę że lecicie za każdym razem do sklepu i kupujecie te gazety ćwoki.......

un_soleil

nie musisz wierzyć. :)

ALICJA_22

ja mam gazetę, w której był artykuł o Marion i tam pisało, że jej rzekomy romans z Johnnym to tylko plotka.

milejdi

No bo to jest plotka! Ja w to nie wierze!

Soonia

ja od początku nie wierzyłam, ale trzeba było się upewnić..
zresztą, przecież połowa, baa, a nawet więcej tego co kiedykolwiek czytamy w gazetach to jedne wielkie bujdy.

ALICJA_22

Trzeba bylo jakos usprawiedliwic to ze plotki o slubie okazaly sie zwyklym"ssaniem z palca" i to brudnego ;P ^^ Najpierw wymyslili mu slub ktory w kazdej gazecie mial odbywac sie gdzie indziej a jak nie wyszlo to szybko zwiazali go z Marion - czysta polityka ;)
Brukowce powiazaliby go z kazda kobieta jaka sie nawinie, a ludzie w to uwierza, ba uwiezyliby nawet w jego romans z Geofreyem Rushem ;>

Astartte

Wybacz Szara, ale mało wiesz. Nie mogliby w to uwierzyć - Rush jest już dawno z Bloomem.
...
Nie czytasz pudelka?

Gehenn

zawsze mogą się rozstać.^^

milejdi

W sumie tak... Ale przykro by było. Taka ładna para...

milejdi

No to mnie zgasilas :(((

Astartte

Jeśli to do mnie: musisz czytać więcej pudelka. Na plotku są same bzdury, ale pudelek zawsze powie ci prawdę.
Jeśli to nie do mnie: to nic ^^

Gehenn

SZARA ODEZWIJ SIE DO MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE