Kurcze, ostatnio w jakiejś gazecie zauważyłam napis coś w stylu : Johnny i Vanessa - co niszczy ich miłość?.. Ale nie miałam czasu na szczegóły..
O co chodzi, ktoś wie? Czy to jakaś zwykła plotka..?
Matko, już chyba było pięć tematów na ten temat. Więc ładnie wyjaśniam: Dziennikarze nie mają co robić, więc stwierdzili, że Johnny odwołał ślub z Vanessą, bo ma romans z Marion.
Czy coś w tym stylu.
jak już gdzieś skomentowałam johnny na pytanie o swój rzekomy kryzys w związku z Vanessą i o rzekomy romans z Marion stwierdził,że dziennikarze mają baaaardzo bujną wyobraźnię.
zresztą wydaje mi się,że dziennikarze po prostu szukają czegoś tylko po to,żeby cokolwiek napisac.w jednej gazecie która kiedyśtam czytałam były opisy różnych tam słynnych par no i znajdowali się tam Johnny i Vanessa po krótkiej historii ich miłości redagujący gazetę dopisali ich związkowi jeden znaczący minus,cytuję: "Od lat nic się o nich nie pisze!!!!"
bo dziennikarze to sępy i bez opamiętania polują na "nowe gorące newsy" z życia gwiazd, żeby mieć co sprzedawać i zaistnieć w branży. a może nawet nie tyle dziennikarze, ale paparazzi.
Nic się o nich nie pisze?.. a to dobry powód, naprawdę. o.O
ja już postaram się normalnie nic nie czytać, bo to wszystko to pewnie stek bzdur :/
nawet nieraz na zdjęciach coś na photoshopie dorobią.. i gdzie tu sens..
no tak ;) masz rację :P
tylko jakby się zastanowić, to Ci ludzie TYLKO tą kasą żyją i tylko ona jest dla nich ważna. Nie obchodzi ich naruszanie prywatności, a tak surowiej mówiąc - nie obchodzi ich psucie dobrej reputacji i sprawianie przykrości innym.
Wiem, może przesadzam, może i na pewno, ale trochę wrażliwa jestem na tego typu sprawy.
Bo wiadomo, każdy człowiek sięgający po sławę musi zdawać sobie z tego sprawę, a większość głosi poglądy, że ma ich daleko gdzieś, ale jak jest naprawdę?..
niedawno w Vivie byl naglowek 'johnny depp i vanessa paradis-kto staje na drodze ich szczesciu?' na okladce byli rubiki
ja mam gazetę, w której był artykuł o Marion i tam pisało, że jej rzekomy romans z Johnnym to tylko plotka.
ja od początku nie wierzyłam, ale trzeba było się upewnić..
zresztą, przecież połowa, baa, a nawet więcej tego co kiedykolwiek czytamy w gazetach to jedne wielkie bujdy.
Trzeba bylo jakos usprawiedliwic to ze plotki o slubie okazaly sie zwyklym"ssaniem z palca" i to brudnego ;P ^^ Najpierw wymyslili mu slub ktory w kazdej gazecie mial odbywac sie gdzie indziej a jak nie wyszlo to szybko zwiazali go z Marion - czysta polityka ;)
Brukowce powiazaliby go z kazda kobieta jaka sie nawinie, a ludzie w to uwierza, ba uwiezyliby nawet w jego romans z Geofreyem Rushem ;>
Wybacz Szara, ale mało wiesz. Nie mogliby w to uwierzyć - Rush jest już dawno z Bloomem.
...
Nie czytasz pudelka?
Jeśli to do mnie: musisz czytać więcej pudelka. Na plotku są same bzdury, ale pudelek zawsze powie ci prawdę.
Jeśli to nie do mnie: to nic ^^