Witam:) Mam taką prośbę...mianowicie o ile mi wiadomo tegoroczne oscary będą emitowane na Canal+ i to nie jest najlepsza wiadomość ale...
jeśli ktoś miałby ochotę i chęć przy okazji oglądania zgrać to na płytke i wrzucić do internetu to byłabym wdzięczna:))I myślę,że kilka osob sie podpisze pod moją prośbą;). Pozdrawiam!:)
ja tez nie mam canal+, jeśli nic z tym nie zrobię do 24 lutego to będę chyba koczować cała noc w domu u kolezanki która ma canal+ :)
Miło,że nie jestem sama;) Zwerbujcie więcej osób.:) może ktoś zrobi dobry uczynek i się zlituje nad tymi,którzy nie maja mozliwości onejrzenia tegorocznych oscarów:)
Ej wiecie co??
Jeden,JEDEN raz chcę obejrzec sobie galę wręczenia Oscarów i po raz pierwszy z tego co się orientuje emituje ją nie jak zwykle TVP tylko Canal +...Masakra
Mam nadzieje,że uda mi się ją obejrzec w necie.
Cześć :)
Czy możesz uratować mi życie i nagrać ceremonię rozdania Oscarów - tę na żywo, która będzie w Canal+? Plizzzz. Właśnie okazuje się, że osoba, która miała mi nagrywać nie będzie mogła i jestem w kropce :( Bardzo bardzo byłbym wdzięczny. Oczywiście zwrócę wszsytkie koszty. Mój mail: green_eyed2@o2.pl
Pozdrawiam. Grzegorz
Ludu mój. Na żywo transmisja na stronie www.oscar.com będzie. Kto nie ma Canal+ niech tam czem prędzej się wybiera. Pzdr.
ja sie uratowałam.
z Oscarami oczywiście.
Oscary będą emitowane także na stacji E! Enternaiment :D
nie mam Canal + ale E! mam wiec obejrzę ^^
Jak ktoś będzie miał możliwość zgrania i wrzucenia gali do internetu to będę wdzięczna. Jakby coś niech da cynk:)
oscary zawsze są do ściągnięcia następnego dnia po emisji,
tylo trzeba skorzystać z emule, torrentó, albo rapidshare.
Przypominam, że to nielegalne
A ja mam dla was dobrą wiadomośc:)) 26 lutego w tvp można będzie obejrzec skróconą wersje oscarów. tak przynajmniej czytalam... nie wiem dokladnie ale to bedzie cos po godzinie 22. mam nadzieje ze zadowoli was ta wiadomosc, bo mnie bardzo ucieszyla:D
Ja nie mam ani Canal+ ani E!, więc kaszana...
A co do gali to na pewno na necie będzie można obejrzeć momenty wręczenia nagród, trzeba tylko się uzbroić w cierpliwość.
Witam,
czy jest w tym kraju ktoś kto mógłby mi pomóc i nagrać mi bezpośrednią relację wręczenia Oscarów z Pro7 lub Canal+? Niestety, obydwa kanały są poza zasięgiem moich możliwości... Jeżeli chodzi o format nagrania to może być zarówno VHS (wideo) jaki dvd. Oczywiście zwrócę wszelkie koszty. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Grzegorz. Mój mail to: green_eyed2@o2.pl
Z tego co wiem to Oskary będą emitowne na TVP 26 lutego, to nie jet w prawdzie na żywo ale przynajmniej będzie można obejżeć.
24 stycznia na tvp1 o 1:00 albo 2:00 bedzie transmitowana na zywo gala z Los Angeles( tak przynajmniej pisze w TeleTygodniu)
Moje modły zostały wysłuchane!!!!
Oscary są w Polsce! A raczej transmisja ;-)
http://tv.wp.pl/index.html
zerknijcie tutaj - w niedzielę, na TVP1 o północy ;-)
Cóż za wieczór, cóż za noc...
dziewczyny a jednak się doczekałyśmy.
No będzie o drugiej, bo niestety jest siedmiogodzinna, czy ośmiogodzinna różnica czasowa ;-) U nich jest 17, a u nas cóż...
Dla mnie to wcale nie tak źle, cierpię na bezsenność, więc przynajmniej się nie zanudzę na śmierć, jak zwykle ^^
No proszę, Oscary będzie można nawet obejrzeć na Onecie. ;-)
http://film.onet.pl/0,0,1691579,wiadomosci.html
hej do wszystkich oscaromaniaków!! na onecie to chyba tylko relajca będzie tzn będa wysyłać opisy, co się dzieje, ale bez wizji. Tak było chyba 2 lata temu kiedy tvp po raz kolejny dała plamę, jak w tym roku, bo gala ma trwać do 6 rano a na tvp będzie tylko do 2 ;/ No chyba, że robią nas w lolo Nie mam ani canal+ ani E Łącze sie ze wszystkimi, którzy cierpią jak ja
Przykro mi, że ja muszę was o tym poinformować, ale... TVP nie wykupiła praw, żeby emitować galę. A to co będzie o 1.00 to tylko wywiady z czerwonego dywanu. Podobnie (jestem przekonana na 90 %) będzie na E!. Ostatnio właśnie na tym kanale chciałam obejrzeć też jakąs gale (nie przypomnian sobie dokładnie jaką) ale były tylko wywiady z gwiazdami na czerwonym dywanie. Na PRO7 chyba jest transmisja, ale pewnie po angielsku.
Po polsku i na żywo jest tylko na Canal+, co mnie ogrooomnie martwi, bo ja akurat na luty mam odłączony.
"Tymczasem jeszcze kilka dni temu wszystko wskazywało na to, że galę rozdania nagród Akademii na żywo będzie transmitować jedynie w pasmie kodowanym Canal+. Telewizja Polska nie wykupiła w tym roku praw do transmisji bezpośredniej, tłumacząc to niską oglądalnością show, pokazywanego w późnych godzinach. Na szczęście do ostatecznego porozumienia jednak doszło i TVP1 pokaże dwugodzinną relację z gali rozdania Oscarów, a konkretnie zda relecjęz... uroczystego powitania gwiazd przybywających na Oscarową ceremonię. W charakterze atrakcji przewidziano m.in. połączenia nażywo z korenspondentem TVP Piotrem Kraśko, który wspólnie z ekipą "Katynia" ma śledzić uroczystość rozdania nagród Akademii"
tekst pochodzi z "Dziennika- kultura"