Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Witam:) Mam taką prośbę...mianowicie o ile mi wiadomo tegoroczne oscary będą emitowane na Canal+ i to nie jest najlepsza wiadomość ale...
jeśli ktoś miałby ochotę i chęć przy okazji oglądania zgrać to na płytke i wrzucić do internetu to byłabym wdzięczna:))I myślę,że kilka osob sie podpisze pod moją prośbą;). Pozdrawiam!:)

Joasia16

ja sie właśnie podpisalam;)) sama nie mam canal+ niestety i licze na was:))

kamilakamila

ja tez nie mam canal+, jeśli nic z tym nie zrobię do 24 lutego to będę chyba koczować cała noc w domu u kolezanki która ma canal+ :)

Joasia16

ja się podpisuję rękami i nogami :) bardzo bym chciała zobaczyć jak Johnny odbiera oscara... ;))

eM_Barrie

...o ile go odbierze...

również sie podpisuje!!!

lawa_3

Miło,że nie jestem sama;) Zwerbujcie więcej osób.:) może ktoś zrobi dobry uczynek i się zlituje nad tymi,którzy nie maja mozliwości onejrzenia tegorocznych oscarów:)

Joasia16

*obejrzenia ;)

Joasia16

A wie ktoś czy da radę obejrzeć Oscary przez neta??

ArriS

ja mam Canal+ ale jestem w stanie nagrać Oscary tylko na video a nie na dvd!!!

Majus_5

Yyy...a z VHS nie da sie jakos zgrac?? Na VCD najlepiej:)Ale w sumie na DVD też może być.:)

Joasia16

Ej wiecie co??
Jeden,JEDEN raz chcę obejrzec sobie galę wręczenia Oscarów i po raz pierwszy z tego co się orientuje emituje ją nie jak zwykle TVP tylko Canal +...Masakra
Mam nadzieje,że uda mi się ją obejrzec w necie.

Majus_5

Cześć :)
Czy możesz uratować mi życie i nagrać ceremonię rozdania Oscarów - tę na żywo, która będzie w Canal+? Plizzzz. Właśnie okazuje się, że osoba, która miała mi nagrywać nie będzie mogła i jestem w kropce :( Bardzo bardzo byłbym wdzięczny. Oczywiście zwrócę wszsytkie koszty. Mój mail: green_eyed2@o2.pl
Pozdrawiam. Grzegorz

Joasia16

Ludu mój. Na żywo transmisja na stronie www.oscar.com będzie. Kto nie ma Canal+ niech tam czem prędzej się wybiera. Pzdr.

Sqrchybyk

ooo..to fajnie :) super

Sqrchybyk

No tak tylko o kosmicznej godzinie..a ja na drugi dzien szkole mam ;/ Więc jakby ktoś mógł ;))

Joasia16

ja sie uratowałam.
z Oscarami oczywiście.
Oscary będą emitowane także na stacji E! Enternaiment :D
nie mam Canal + ale E! mam wiec obejrzę ^^

Kadanada_Hadness

E! też nie mam ... dlaczego los jest dla mnie taki okrutny...;] No to co deklaruje sie ktoś?:))

Joasia16

A ja mam E! i zamierzam obejrzec, bo Canal+ nie posiadam. Jestem happy :)

Black_Charity_Cash

Dobijacie mnie :)

Joasia16

nie martw się, ja tez nie mam ani tego, ani tego :(

Gin

yay! ja mam E! super super super :)

Gin

Jak ktoś będzie miał możliwość zgrania i wrzucenia gali do internetu to będę wdzięczna. Jakby coś niech da cynk:)

Joasia16

JA też bym była wdzięczna :))

Ulcia_6

oscary zawsze są do ściągnięcia następnego dnia po emisji,
tylo trzeba skorzystać z emule, torrentó, albo rapidshare.
Przypominam, że to nielegalne

czeslaw_adam

A ja mam dla was dobrą wiadomośc:)) 26 lutego w tvp można będzie obejrzec skróconą wersje oscarów. tak przynajmniej czytalam... nie wiem dokladnie ale to bedzie cos po godzinie 22. mam nadzieje ze zadowoli was ta wiadomosc, bo mnie bardzo ucieszyla:D

ulka_22

Jasne,ze się cieszę;)) Mam jednak nadzieję,ze uda mi się też zobaczyć galę w całości.

Joasia16

a ja się nie martwie bo beda na tvp;P

Joasia16

Mają być 26 lutego na tvp podajże 22:30?

Joasia16

Ja nie mam ani Canal+ ani E!, więc kaszana...
A co do gali to na pewno na necie będzie można obejrzeć momenty wręczenia nagród, trzeba tylko się uzbroić w cierpliwość.

TODDka

Witam,
czy jest w tym kraju ktoś kto mógłby mi pomóc i nagrać mi bezpośrednią relację wręczenia Oscarów z Pro7 lub Canal+? Niestety, obydwa kanały są poza zasięgiem moich możliwości... Jeżeli chodzi o format nagrania to może być zarówno VHS (wideo) jaki dvd. Oczywiście zwrócę wszelkie koszty. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Grzegorz. Mój mail to: green_eyed2@o2.pl

Moody

Z tego co wiem to Oskary będą emitowne na TVP 26 lutego, to nie jet w prawdzie na żywo ale przynajmniej będzie można obejżeć.

WIKI_13

Tak, zgadza się. Ale zależy mi na całości, a nie tylko na samym skrócie :( Ale wielkie dzięki

Moody

24 stycznia na tvp1 o 1:00 albo 2:00 bedzie transmitowana na zywo gala z Los Angeles( tak przynajmniej pisze w TeleTygodniu)

lawa_3

NAPRAWDĘ???

Erotyczna_Fala_Namietnos

Jka ot prawda jestem wniebowzięta :D

użytkownik usunięty
Joasia16

Moje modły zostały wysłuchane!!!!
Oscary są w Polsce! A raczej transmisja ;-)
http://tv.wp.pl/index.html
zerknijcie tutaj - w niedzielę, na TVP1 o północy ;-)
Cóż za wieczór, cóż za noc...
dziewczyny a jednak się doczekałyśmy.

noo to świetnie! :)
co prawda w szkole chyba zasnę na lekcjach, ale czego się nie robi... :)

Joasia16

Nawet klawiatura mi świruje:))

Joasia16

Czyli nie będzie na tvp1 ???

Anastazja_2

a, soryyyyyyyyyyyyyy...no, było do przewidzenia, że jak co roku będzie o 2.00 transmisja :)

użytkownik usunięty
Anastazja_2

No będzie o drugiej, bo niestety jest siedmiogodzinna, czy ośmiogodzinna różnica czasowa ;-) U nich jest 17, a u nas cóż...
Dla mnie to wcale nie tak źle, cierpię na bezsenność, więc przynajmniej się nie zanudzę na śmierć, jak zwykle ^^

Joasia16

a ja będę namawiać mamę, żeby pozwoliła mi nie iść do szkoły w ten poniedziałek... ;P:)

Joasia16

No proszę, Oscary będzie można nawet obejrzeć na Onecie. ;-)

http://film.onet.pl/0,0,1691579,wiadomosci.html

blumenkohl

hej do wszystkich oscaromaniaków!! na onecie to chyba tylko relajca będzie tzn będa wysyłać opisy, co się dzieje, ale bez wizji. Tak było chyba 2 lata temu kiedy tvp po raz kolejny dała plamę, jak w tym roku, bo gala ma trwać do 6 rano a na tvp będzie tylko do 2 ;/ No chyba, że robią nas w lolo Nie mam ani canal+ ani E Łącze sie ze wszystkimi, którzy cierpią jak ja

grengolada

wow! czyli oscary sa tez na tvp!?

NonaT

Przykro mi, że ja muszę was o tym poinformować, ale... TVP nie wykupiła praw, żeby emitować galę. A to co będzie o 1.00 to tylko wywiady z czerwonego dywanu. Podobnie (jestem przekonana na 90 %) będzie na E!. Ostatnio właśnie na tym kanale chciałam obejrzeć też jakąs gale (nie przypomnian sobie dokładnie jaką) ale były tylko wywiady z gwiazdami na czerwonym dywanie. Na PRO7 chyba jest transmisja, ale pewnie po angielsku.
Po polsku i na żywo jest tylko na Canal+, co mnie ogrooomnie martwi, bo ja akurat na luty mam odłączony.

donis

czytałam o tym i wydaje mi sie ze jednak nie masz racji ale wszystko sie okaże o godzinie "0" ;)

NonaT

mam nadzieje że nie masz racji. :P a tak nawiasem to ile trwajaa oscary?

NonaT

"Tymczasem jeszcze kilka dni temu wszystko wskazywało na to, że galę rozdania nagród Akademii na żywo będzie transmitować jedynie w pasmie kodowanym Canal+. Telewizja Polska nie wykupiła w tym roku praw do transmisji bezpośredniej, tłumacząc to niską oglądalnością show, pokazywanego w późnych godzinach. Na szczęście do ostatecznego porozumienia jednak doszło i TVP1 pokaże dwugodzinną relację z gali rozdania Oscarów, a konkretnie zda relecjęz... uroczystego powitania gwiazd przybywających na Oscarową ceremonię. W charakterze atrakcji przewidziano m.in. połączenia nażywo z korenspondentem TVP Piotrem Kraśko, który wspólnie z ekipą "Katynia" ma śledzić uroczystość rozdania nagród Akademii"
tekst pochodzi z "Dziennika- kultura"

donis

A czy dzisiaj o 22 40 będzie normalna gala czy skrócona???

ulka_22

skrócona :(