Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dobra i zla wiadomosc. Dobra jest taka, ze Burton ma szanse zdobyc Oscara za Sweeney Todda. Zarowno rezyser, jak i sam film sa brani pod uwage do tej nagrody.
Zla wiadomosc jest taka, ze na liscie potencjalnych zwycescow w nie doszukamy sie Deppa. Co smieszniejsze, wsrod kandydatek na najlepsza aktorke jest Helena Bonham Carter, ktora jak wiemy, tworzy z nim duet w wyzej wspomnianym filmie.
Mam pytanie, na jakiej podstawie podawane sa nam te informacje, skoro niektore wymienione filmy jeszcze nie weszly do kin? Moze (tu uzyje cytatu :)) "to jest zwykle ssanie z palca"? ;)
Pozdrawiam :)

Astartte

Też tak myślę. ;/
Moim skromnym zdaniem powinni dopuścić filmy min. z przed miesięczną premierą...

Claudes

Co ty gadasz ja czytałem wszystkie nominacje i Depp jest nominowany m.in za najlepszego aktora 1 planowego

Black_Smog

A podalbys jakas stronke? Bo ja najpierw przeczytalam w nowosciach na filwebie, a potem poszukalam na wlasna reke i nie znalazlam :/ A tak przy okazji to za jaki film? Sweeneya, czy Piratow?

Astartte

Raczej chodzi o Sweeney'a. Ale swoją drogą Johnny kiedyś mówił że nie chce dostać Oscara, bo się zabardzo stresuje ;-) Ale myślę, że w głebi duszy chciałby dostać takie "potwierdzenie" swojego (ogromnego z resztą talentu ;)

donis

Tak za Sweeney Todd'a, a sama w google wpisz oscay i przeczytaj sobie artykuł in english, pozatym jakis użytkownik miał też zapisane wszystkie nominacje