nie martw sie nie będziesz sama. ja nie mam w ogóle kablówki i tylko mogę się pocieszyć, że zobaczę skrót z rozdania Oscarów na TVP1 25 lutego o 22. ale tego też nie jestem pewna czy będzie. takie słuch chodziły...
Będzie skrót, widziałam w telewizji reklamę ;). Jak nam sie poszczęści to zobaczymy, jak Johnny dłubie w nosie ;P :/
ej no ale podobno ma być transmisja w TVP ;| Ktoś tu gdzieś o tym wspominał. http://tv.wp.pl/index.html W programie jest "W drodze po Oskara". I na Onecie podobno ma być transmisja.
A ja nie mam ani E ani Canal+ i na dodatek spać trzeba iść, liczę jedynie na jakiś skrót, może na youtube wrzucą przemowę Johnnego jak coś dostanie...trzeba mieć nadzieję ;) a jak Sweeney i Johnny nic nie dostaną to nie ma co żałować ;))
Program "w drodze po oskara" to nie jest transmisja, tylko czerwony dywan. Bezpośredniej transmisji w tvp nie ma. jest w/w skrót 26II o 22.
Ale prędzej czy później Sweeney Todd wyjdzie na DVD więc nie ma co rozpaczać, choćbym miała wydać wszystkie pieniądze które znajdę w domu to i tak kupię ;) gorzej z Oscarami, ale na pewno znajdzie się jakiś sposób, żeby Johnnego w akcji obejrzeć ;)
O tak! Tym razem nie pójdę do videoteki tylko sobie kupię! haha! i będę w kółko oglądać i nabijać się z tych chamskich kin w lublinie które nie odbierają telefonów!
Może ja wytłumaczę!W Niedzielę od 01.00 do 03.05 W DRODZE PO OSCARY ,a we wtorek 22.40 do 00.20 skrót z OSCARÓW 2008. Na E! leci od 00.00 do 01.00 też skrót w Niedzielę.
Czyli w Niedzielę od 01.00 do 03.05 "W DRODZE PO OSCARY" an "E!" ? A we wtorek 22.40 do 00.20 skrót z OSCARÓW 2008 na tvp1?
Hm...o 1:30 chyba do 3;30 tak mi się przynajmniej wydaje, jest transmisja z Los Angeles, z gali oscarowej
tvp 1 lub tvp 2, nie pamiętam. teraz na onecie przeczytałam, że gala zaczyna sie o 2:00, więc przez pół godziny pewnie będą pokazywać czerwony dywan czy coś. Hm...jak ja pójdę jutro do szkoły?:P
Pff
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=42727
Na TVP pokaza tylko czerwony dywan :/
Pozostają tylko obce stacje tv moze na CNN albo BBC pokazą.
Co? W programie jest, że to wszystko będzie trwać od 1:00 do 3;30 chyba, i co przez ten cały czas będą pokazywać czerwony dywan? nic już z tego nie rozumiem. chyba bezpiecznie jest oglądać transmisje na onecie. choć znając nie od dziś szybkość mojego internetu, wszystko się może zdarzyć.
Wg mnie to będzie transmisja "opisowa" tak, jak na stronach internetowych opisują co się dzieje w meczu.
Właśnie prze chwilą pokazali Johnnego z Vanessą. Wyglądają tam, jak myślałam. Ale muszę przyznać ze Vanessa wygląda naprawdę świetnie, nie wspominając już o Johnnym ;-)
http://film.onet.pl/N,78167,1,1,galerias.html
tu macie zdjęcia z gali oskarowej:D A na pierwszym - Johnny xD i potem dalej chyba na 7 z Vanessą...
o jednak ktoś żyje.
ja tu sobie siedze, z myślą że jutro trzeba wstać do szkoły, ale daje rady xDDDD
No to do której na E! ma być ta gala? Bo jak tylko do 4 to obejrzę, ale mi tu w programie piszą że do 6 i jeszcze później... Nawet do 12 dochodzi hehe
No właśnie? Bo jak tak to ja sama nie wiem czy siedzieć czy nie :/ Ale chyba idę spać. Jutro cały dzień na E! będą jakieś powtórki :D
http://cyfrowypolsat.pl/program-tv/program-tv-pionowy-single-channel.cp?chN=e_en tertainment
ps. Tylko co tam robi ta Hanna Montana - Miley Cyrus?I czego tak marszczy nos? :?
Ale teraz jest powtórka z czerwonego dywanu, a na dodatek siedziałam 1 godzine 30minu żeby pokazali Dżonego, a jego na końcu tylko trochę pokazali :/ Co za chmstwo!
Idę spać Aniołki! Papa
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa! siedzialam cala noc i oczywiscie wydymali deppa! nienawidze oscarow, boze jesli ultimatum bourna dostaje 3 statuetki to ja nie wiem gdzie my zyjemy. AAAAAAA! i jeszcze nie mogli puscuc relacji w normalnej telewizji, boze co za kraj. (przeparszam,emocje..)
w ramach protestu nad tymi żalosnymi nagrodami do konca zycia nie ogladam oscarow. niech zyje kino niezalezne!
Bredzisz, że głowa boli. Widziałęś w ogóle film "Aż poleje się krew" i Day-Lewisa w nim? Jeśli tak to współczuję jeśli uważasz, że wydymali Deppa. Jeśli Depp by dostał to wtedy by wydymali Day-Lewisa. A tak? Wszystko jest jak miało byc. Wybitna kreacja nagrodzona Oscarem. Na Deppa przyjzie jeszcze czas i w końcu dostanie, ale póki co sa lepsi.
No i niestety...Johnny bez Oscara...szkoda, chociaż w sumie tak przeczuwałam...
A no i rzeczywiście skandal że tylko na canal + można było sobie pooglądać tegoroczną galę :\ Kiedy przyszły Oscary, które naprawdę chciałam obejrzeć to musiałam obejść się smakiem..:|
No a Johnny i Vanessa na czerwonym dywanie oczywiście bomba ;)(oczywiście z tego co na zdjęciach przed chwilką oglądałam:)) no dobra, czas sie szykować do szkoły =]