Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

MA GRAC RIDLLERA W 3 BATMANIE, MOZLIWE TEZ JEST ROLA PINGWINA PRZEZ Philip Seymour Hoffman

Lodi

Nadużywasz trochę caps locka. Pisze się "Riddler"- a prościej: Człowiek-Zagadka. Też o tym słyszałam, ale jakos nie mogę sobie wyobrazić Johnny'ego w tej roli po Jimie Carrey'u, który świetnie się nadawał do takiej postaci ;)

donis

To nawet ciekawy pomysł, ale ja również nie mogę sobie wyobrazić Johnny'ego. A po za tym, czy Johnny wziął by udział w takiej megaprodukcji?

allison_2

No właśnie, Johnny ostatnio bierze udział tylko w niewielkich niezależnych produkcjach jak "Piraci z Karaibów" czy "Charlie i Fabryka Czekolady". Na pewno się nie zgodzi !

Pawel_eS

Po pierwsze to tylko plotki.
Po drugie zupełnie niedawno można było przeczytać o tym, ze w 3 części mają pojawić się mało znane szerszej widowni postacie, a zarówno pingwin jak i Człowiek-Zagadka pojawiali się już na ekranie, więc informacje są sprzeczne.
Po trzecie- Johnny rzeczywiście coraz częściej wybiera duże produkcje, więc specjalnie bym się nie zdziwiła, gdyby przyjął też role w Batmanie. Z drugiej strony Piraci i Charlie to filmy familijne, w których grał przede wszystkim dla dzieci więc...trudno przewidzieć czy zgodziłby się na występ w tym filmie. No chyba, że potrzebuje podreperować budżet, w końcu z powietrza nie żyje ;).

Jak na razie radzę się jednak uzbroić w cierpliwość.

Lady_From_Burton_World

Heh aż nie wiem co myślec.Ostatnio słyszy się o takiej ilości filmów,w których miałby zagrac Johnny,że ciężko stwierdzic,czy to tylko kolejna plotka.

taCoryje

Obstawiam, że to plotka. Jednak fajnie byłoby go zobaczyć w tej roli :)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

http://film.onet.pl/0,4400,1832420,wiadomosci.html

no i (prawie) wszystko jasne

donis

No trochę się tych filmów nazbierało... To będzie tak jak zawsze tzn... jak z Wywiadem z Wampirem z Panem i Panią Smith i Pachnidłem... Miał grać w tych filmach i co? I nic :P (jeśli chodzi o pierwszy i ostatni film - bardzo żałuję)