Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Piraci

użytkownik usunięty

Widziałam go w Piratach z Karaibów naprawde fajnie tam zagrał myśle że to jego najlepsza rola i był naprawde ładny chociaż już jest troche stary prawda? Ale zastanawiam sie czy warto ogladac Sekretne Okno bo tam grał morderce :(((. Ale Vanessy już nie lubię, i tej Winony też nie :(( Pozdraffiam!

Nudne są już te beznadziejne prowokacje.
No ale Pozdraffffffffffffffiam ............. :\

Seniorita_Paulita

Co z tego ze gral tam morderce???????? sekretne okno to naprawde bardzo fajny film i jest watry obejrzenia !!!! Johnny Depp nie zawsze musi grac piratow:P

alex_37

O_O omg. ja przez was się załamie...chyba że to kolejna ściema że ktoś potrafi mieć taki płaski i mały mózg...i móżdzek......

użytkownik usunięty
aga_113

A co było złego w mojej wypowiedzi ze lubie piratów czy ze uwazam ze to jego najlepsza rola a moze to ze nie podoba mi sie on w roli mordercy lub to ze nie lubie tej calej Vanessy i Winony bo mi działaja na nerwy? zawsze sie czepiacie wielcy fani Johnnego co tylko sie wywyższaja a tak naprawde to tylko innych obrazacie

użytkownik usunięty

i nie jestem zadna prowokacja taki mam gust- bardzo dobry zreszta

zgadza sie ze bardzo dobrze zagral w "Piratach..." ale to naprawde nie jest wazne w jaka postac sie wcieli-kazdy film z jego udzialem warto ogladac nie zaleznie czy gra np. ksiegowego(Na zywo) czy kogos kogo nie chcielibysmy spotkac na ulicy.

użytkownik usunięty
igus80

Na Żywo zaczełam ogladac w wakacje ale mi sie tam jego wyglad nie spodobal to wylaczylam, poza tym nie bylo ciekawe

a co to ma do rzeczy? tu sie talent i kreowana postac liczy a nie wyglad!!
Gdybym ja miala takie podejscie jak ty to bym w ogole tv nie ogladala:/

No wyglądał słodko... z tymi włosami porozwiewanymi na wszystkie strony tak (jak sie moja mama wyraziła) ciamajdowato. I o to chodziło żeby tak wyglądał ... Według mnie "Na żywo" to jeden z jego lepszych filmów...

Co do grania przez niego mordercy-skoro znielubisz (jest taka konstrukcja językowa ? :] ) postać, to chyba znaczy że jest dobry aktor i umiał cię przekonać do tego co robi na planie... Ja ostatnio oglądałam "Człowiek który płakał" i po prostu brak mi słów.... przepiękny film. Polecam :)

Pozdro!

Jego wygląd ci się w filmie "Na żywo" nie spodobał i już nie oglądałaś??
To bardzo mądrze podchodzisz do roli...:/
Johnny nie tylko ma na swoim kącię Piratów więc warto oglądac z nim inne filmy.
Sekretne okno??Naprawde dobry film i warto go zobaczyć,nie szkodzi że grał morderce,to i tak nie wychodzi na początku filmu.
nie lubisz Vanessy??A to dlaczego??Bo jest z Johnnym??
Też mądrze...:/Bo ona jest naprawde wspaniałą kobieta,amtką i żoną.
Dziwne masz podejście do wszystkiego...:/

Klaudiiia

pani słodka...w twojej wypowiedzi było złe to że takich jak ty udziela się tu za dużo i zazwyczaj piszą to samo....i my fani nie wymądrzamy się tylko mamy po dziurki w nosie takich wypowiedzi ;\

aga_113

"taki mam gust- bardzo dobry zreszta" - śmiech na sali.

"myśle że to jego najlepsza rola"
A ile filmów z nim widziałaś?

"zastanawiam sie czy warto ogladac Sekretne Okno bo tam grał morderce :(((."
A co to ma za znaczenie?

"Ale Vanessy już nie lubię, i tej Winony też nie :(("
Dlaczego? Dlatego, że jest z Johnnym? A tak poza tym, jak możesz nie lubić kogoś, kogo nie znasz osobiście?

"Na Żywo zaczełam ogladac w wakacje ale mi sie tam jego wyglad nie spodobal to wylaczylam"
No tak... Nie miał szabli, dredów itd... Wyglądał za normalnie prawda?

"poza tym nie bylo ciekawe"
Według mnie film był ciekawy, ale to tylko moje zdanie... Chciałabym jednak , abyś napisała dlaczego uważasz ten film za nudny.

"Pozdraffiam!"
Ja również pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Widziałam Piratów, Edwarda Nożycorękiego i Czekoladę. Dlatego mysle ze Piraci to jego najlepszy film. Nie chce mi sie ogladac Sekretnego Okna bo gral tam morderce a ja takich nie lubie :(( vanessy i winony nie lubie jako aktorek a poza tym nie sa za ladne w na zywo nie wygladal dobrze bo byl zle ubrany(w jakis garnitur) i mial glupia fryzure. i nie bylo ciekawe...bo nie. poprostu nie bylo. mysle tak, bo nie dzialo sie tam nic poza tym ze on latal z miejsca na miejsce za ta prezydentowa czy jak jej tam. pozdrafiam

polecam "Rozpustnika" i wtedy zobaczymy czy powiesz ze Piraci to JEgo najlpesza rola,choc w Piratach zagral tez swietnie. chcoaiz...moze Ci sie nie spodobac JEgo wyglada,scenografia i reszta..

Pozdrawiam,

PPG

Sweet odradzam Ci oglądać "Las Vegas Parano" i "Rozpustnika". W pierwszym wygląda co najmniej dziwnie i ma głowę wygoloną do połowy. A w drugim filmie jego wygląd też Ci nie przypadnie do gustu.

Eriu

a ja jej odradzam oglądanie innych filmów niż piraci, fabryka czkeolady ,bo i tak ich nie zrozumie skoro patrzy jedynie na wygląd a nie na reszte ;\

aga_113

a ja jej w ogole odradzam ogladanie jakichkolwiek filmow z Johnnym bo moze ich nie zrozumiec co juz czesciowo udowodnila :/:/:/

użytkownik usunięty
igus80

rozumiem filmy Johnnego! niedawno skonczyłam ogladac to sekretne okno i nie było najgorsze ale tej zony to mogl nie zabijac!

DŻIZAS, przestańcie.

sperma

ja bym powiedziała czises krais(bo zazwyczaj tak mówie)....i zaczynam żałować że się wkręciłam w tą rozmowe, bo jest bez sensu pisać z kimś kto jest tym czego najbardziej nie lubie w człowieku o_O
ja pasuje....i nie pozdrafffiam

sperma

Moze mam obsesje albo doszczetnie zglupialam ale zdaje mi sie ze objawilo sie nowe wcielenie Zawshe Zakus... ;(;(;(

Astartte

Zapomnialam o przecinkach. Wybaczcie to z nerwow.

Astartte

Szara nie martw sie mnie też bierze nerwica jak czytam takie wpisy....;)

Astartte

Taak... Nawet w swojej ankiecie zapytała: "Co sądzisz o [...] Zacu Efronie"
xD

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

nie jestem zadnym zawshe zakus nawet go nie znam a co w tym zlego ze zapytalam o efrona wg mnie nie jest taki zly niewiem po co na niego najezdzacie niedawno zdobylam film ed wood jak mowicie- ogladac czy nie???

NIE!!! Nie oglądaj i nic już nie pisz marna karykaturo...lub prowokacjo(?!)

Lady_From_Burton_World

Prosze nieeee! Tylko nie Ed Wooda!!! Nie ogladaj! DON'T!!! xD

Ja widziałam już prawie wszystkie filmy z Jognnym D. i też uważam, że w Piratach wypadł najlepiej. Sam Johnny przyznał, że jako Jacka Sparrowa czuł się świetnie i chciałby zagrać go jeszcze po raz czwarty i piąty. To niewątpliwie dobry znak :)

Adrienna3

Dla mnie nie dobry. Niech sie wezmie za inne filmy. Ile mozna molestowac te sama opowiesc. Nie mowie ze "Piraci..." mi sie nie podobali, ale bez przesady :/ Juz teraz po 3 czesciach jest zaszufladkowany jako Jack Sparrow, a dla mnie jest to bardzo wszechstranny aktor. Taka prawda, gdy powiesz, ze twoim ulubionym aktorem jest Johnny Depp, wszyscy odpowiadaja "aaa Ten pirat!" :/ :X

Astartte

Johnny Depp tym razem wcieli się w role wampira w filomie "Dark Shadows", to ciekaw odmiana, prawda? :). Ale nie wiem dokładnie kiedy ukaże się ten film w kinach, napewno w 2008...

użytkownik usunięty

Bluźnisz dziecko, oj bluźnisz....

Kto? Ja napewno nie. Przeczytałam o tym filmie w necie, są nawet zdjęcia z planu.

użytkownik usunięty
Adrienna3

Nie Ty, tylko zalozycielka tematu ;) Przeciez nie odpowiedzialam na Twoj post, a na jej ;P

haha dobre
A co ma wiek jesli chodzi o role
czasem mam wrazenie ze ludzie juz naprawde nie maja o czym pisac
to forum schodzi na psy
a jesli chodzi o piratow nie lubie takich filmow choc Depp dobrze zagral swojaj role i przycmil pozostale
Mam nadzieje ze powroci do jakis nie komercyjnych produkcji

ajra

Nie lubisz Vanessy i Winiony??
Wiesz co, jestes zwyczajnym lolem, dziewczyneczko.
Znasz te dwie kobiety??
Zrobiły ci one kiedyś krzywde???
Zastanów się.
Nienawidzę takich osób jak ty: takich typowych pseudofanów.
,,Fanów'' Depps, którzy oglądali tylko PzK.
Zrób sobie seans filmowy w domu i oglądnij sobie inne filmy z Deppem.