Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mam Problemik... Bardzo bym chciała mieć plakat (plakaty) Deppcia, ale niestety nie wiem gdzie je zdobyć. Wiecie może czy nie będą w jakiejś gazecie, albo gdzieś?

Punky_3

poszukaj na Allegro. Czasami trafiają się naprawdę fajne. W Empiku są, przynajmniej w lubelskich.

oyster

ble...a musisz pisać DEPPCIA? bo mi sie na wymioty zbiera.
pozdrawiam;)

kamilakamila

No dobra Deppa... A co w tamtym zdrobnieniu nie tak? :D

Punky_3

wg mnie jest spedalone.
hahahaha

kamilakamila

hahaha...
idealnie to ujęłaś ^^

za króttkii ; d

Punky_3

jest niepoprawne gramatycznie, ale nie wiem czy o to chodzilo Dayah:)
mi jest to obojetne. pozdrawiam

kasanova

No dobra widze, że tu się te wyrazenie prawie nikomu nie podoba, wiec postaram sie go nieuzywac... :D Pzdr. :*

kasanova

W Empiku spokojnie dostaniesz, uzytkowniczka powyrzej ma zdjęcie Deppa na avatarze takie samo jak moj plakat z Empiku

Black_Smog

Nie Funky tylko Renia Sosna

Black_Smog

A jest może stronka na necie Empiku? Jak jest to jaki link... :D

Punky_3

po 1. nie słyszałaś o czymś takim jak allegro.pl ?
po 2. nie słyszałaś o czymś takim jak google.pl ?

żal.

AsRaindropsFell

Słyszałam, ale:
po 1. nie chce zamawiać z allegro.pl
po 2. wpisałam w googlach empik, ale głównej stronki nie znalazłam i dlatego tu pytam.
Co ty sie tak czepiasz?
Pzdr. :*

Punky_3

www.empik.com Oto strona Empiku.

<za krótki>

Punky_3

hah no ciekawe, bo strona empiku wyświetla się właśnie jako pierwsza w googlach ;]

AsRaindropsFell

Dobra koniec tematu nie lubie sie kłucić... Ale ty chyba taak... :D:D:D Heh

Punky_3

otóż nie, wcale nie lubię się kłócić, wręcz przeciwnie. I właśnie dlatego tego nie robię. Ale żal mi dupę ściska jak ktoś nazywa Deppa w ten sposób i nie radzi sobie z googlami.
Pzdr ;*

AsRaindropsFell

im no good coraz bardziej cie lubie.

kamilakamila

heh to ja Ciebie chyba też skoro Ty mnie ;PP

Punky_3

żal.pl... Wpisz sobie plakaty w googlach!!!

Punky_3

Ja mam plakat Depp'a z Emipku. Tam jest ich dużo. Byłam w dwóch empikach w Warszawie na "Złotych Tarasach" i w lublinie i w każdym z nich są te plakaty. Ja mam jeden - nie chwaląc się :)

p.s. Są plakaty tylko Sparrowa z PzK, ale np. Elizabeth czy Turnera nie ma :( Widać Johnny zawsze wygrywa :)

Nieaktywny_2

Pewnie nie ma Elizabeth i Turnera dlatego, że się nie sprzadają... :D Hehe! Johnny górą!!! Pzdr :*

xXWronQaXx

Ciekawe czy w moim mieście będą. Znając moje szczęście to pewnie nie :(

Punky_3

Zajebisty jest w Empiku Johnny jako Sparrow, kosztuje ok 20zł poza tym były często w brawo i innych badziewiach, może ktoś ze znajomych ma, popytaj.