Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 244 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy nie przypomina wam naszego Sambora Czarnoty? Identyczny!
Moim zdaniem są identyczni jak dwie krople wody ze szklanki. Kopie i klony.
Tylko, że Deep nie jest tak dobry aktorsko jak Czambor gdy grał jako Jakub Korpalski, syn Andrzeja Konopki ze związku z Mają w Czułości i kłamstw z 1999r kręconego do 2000r reżyserii wspaniałego Macieja Dudtkiewicza i Natlii Korynckiej po męzu Gruz, na podstawie cudownego i niezwykłego scenariusza Tomasza Solarewicza, który w życiu prywatnym jest niezbytnio błyskotliwy, ze zniewalającymi, hipnotyzującymi zdjęciami Tomasza Tarasina i niezwykle wybitnego Arkadiusza Tomiaka o którym tak mało słyszałem, ze wspaniałą muzyką polskiego Chopina, jakim jest niewątpliwie czarnowłosy Krzesmir Dębskim, obok tak cudownych w swym kunszcie Małgorzacie Niemen, która grała Maję Korpalską. Aleksandry Nieśpielak, czyli serialową Anne Kopko, i Tomasza Tomaszewskiego juniora, występującego jako Jacek Miśkiewicz (Ktoś pamiętał jak miał na drugie? heheh bo ja nie, dlatego pytam).
Uwielbiam ten serial.
Każdy odcinek mam nagrany chyba ze dwa razy, gdyby kaseta się zniszczyła. Polecam go pilnie.
No to chyba tyle.
Czekam na wasze opinie.
Buziak!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Glue_Stick

Zapomniałem wspomieć że czułość i oszustwa to polska wersja szwedzkiej telenoweli "Vita Longer", gdize grała Freddie Wadling (gościnnie) i
Małgorzata Pieczyńska jako Vita lögner.
Buziaczek.
masz go?
super.

Glue_Stick

Wsadz jakąs fotkę...

Bodysnatchers

Yo. Dokonałem wsadzu. Masz moją fotę na av.

Glue_Stick

ej.. pamietam to! "po co tyle kłamst, kochanie, ja to znam.." xD xD
Lol, ostry pościk :D
A Johnny niestety nie może się równać z Samborem Czarnotą, bo nie ma takiego fajnego nazwiska :D

szuwarcia

Czarnot tak powiedział?

Wrzuciłem już swoją fotę możesz spojrzeć.
W czwartej klasie wybrano mnie na mistera klasy;)rzecz w tym... że było tylko dwóch chłopaków u mnie w klasie ze mną, a ten drugi wtedy miał złamaną nogę i nie był objęty głosowaniem.

Glue_Stick

Zebrałem połowę głosów. Duma mnie rozprała.