Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

użytkownik usunięty

Dlaczego w jego filmografii jest napisane, że zagrał główną rolę w filmie "Edward nożycoręki", przecież nawet na ekranie go tam nie było!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Cóż, jakby to ująć, charakteryzacja czyni cuda! Johnny zagrał Edwarda Nożycorękiego, był to pierwszy film, na planie któego pracował z Timem Burtonem. Tam się zaprzyjażnili i pracują do dziś. Też miałam problem, ąby rozpoznać Johnnego w kostiumie Edwarda, ale tak to on, bez cienie wątpliwości.

zabije się ;00

...albo pójdę spać

ulterior_dreamer

Lepiej spać idźmy bo to chyba ....Dobranoc :)))

użytkownik usunięty

nie prowokuj, Panie Icek, nie prowokuj ;]

bo to kolejny spisek związany z osobą Johnny'ego Deppa. nie wiedziałeś o tym?

eM_Barrie

tu się aż roi od spisków tajnych agentów i różnych takich. :)))

MorganaBlackcat

Spisków mnóstwo, ale sam Johnny o nich nie wie. A to pech.

Beyond_Birthday

I lepiej żeby się nie dowiedział, bo mógłby skończyć jak Heath Ledger...

użytkownik usunięty

moze nie je$tem za madra ale oglodalam ten film IDIOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Po cO zaKladasZ te besnadziejne tematy. jego to bronicie a mNie to nie lubicie zal.pl

Bo on umie pisać.

użytkownik usunięty
Beyond_Birthday

```parawanka (bosh co to za nick) ja tesz umiem pisac tylko`ze ja mam dyskleksje!!!!!!!!!!!QMASZ.?? a ty tO nie pamietash jak ja kiedys pisalam rok temu ale postanowilam ze sie naucze ortografi i trche umiem ale nie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jestem normalnym czlowiekieem i nie smiejcie sie ze mnie ja Sie zmienie ;( nie bede pisac SzLacZkami ale to fajnie wygloda

chlopaki jak kcecie to moge wam dac moj nick od fotki!!!

To co chłopaki- kcecie czy nie kcecie jej fotki??? ;p

Ty nie masz dysleksji pussy-pacanie, ty masz za dużo wolnego czasu, trochę nasrane we łbie i nudne pomysły, bo takimi prowokacjami to ja już rzygam na tym forum...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

ecież postać E. Nożycorękiego była wykreowana całkowicie techniką animacji komputerowej zbieżność z fizjonomią Deppa była przypadkowa, dopiero później Burton zaczął z nim współpracę.

Tak. Burton ma w ogóle świetne pomysły. Jak kręcił Ed Wooda to zaprosił prawdziwego Ed Wooda, żeby zagrał Ed Wooda (chociaż Ed Wood już nie żyje jak wiadomo), jak kręcił Marsjanie atakują to zaprosił do współpracy Marsjan, jak kręcił Planetę Małp to specjalnie wytresował małpy, żeby mówiły i rozumowały. Jeździec bez głowy naprawdę był duchem i obcinał ludziom głowy, a w Sweeneym Toddzie Johnny do spółki z Heleną zabili i przerobili wszystkich aktorów kreujących ich ofiary...
Że już ni wspomnę o tej rzece PRAWDZIWEJ czekolady, która płynęła w PRAWDZIWEJ fabryce

Ech ten Burton. Miszcz normalnie... ;)) ;p

Lady_From_Burton_World

Miszcz nad miszcze to sie wie Szukajcie takiego drugiego a nie znajdziecie. :)))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

O prawdziwym Edzie Woodzie to nie słyszałem a poza tym myślałem, że zmarł zanim Burton zaczął kręcić film o nim, w każdym razie zaskoczyłeś mnie. Z prawdziwymi Marsjanami to chyba żartujesz, bo przecież nikt nie udowodnił, że istnieją. Poza tym na świecie są przecież prawdziwe fabryki czekolady, bo skąd niby miałaby się brać, nie wiem, czy są tam rzeki i takie inne rzeczy jakie pokazał Burton, ale w sumie możliwe, ja jeszcze w żadnej fabryce czekolady nie byłem.

Jak już to zaskoczyłAŚ. Patrz na znaczek.
Ed Wood zagrał martwy, a Marsjanie istnieją- nie wiedziałeś o tym???

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

"Ed Wood zagrał martwy" - aha, to z edem woodem żartowałeś, sory, nie zromiałem dowcipu. A co do Marsjan, to nie żadnych dowodów, że oni żyją, przecież, gdyby burton wykorzystywał prawdziwych kosmitów, to byłoby to wydarzenie na skalę całego świata.

użytkownik usunięty

esy floresy fantasmagorie... niewiele tu po mnie, oj niewiele...

zapomniałaś wspomnieć o tej zaczarowanej krainie, którą tworzy do "Alicji w Krainie Czarów" ;p

użytkownik usunięty

Co to znaczy "fantazmagorie"?

użytkownik usunięty

nie wiem, co to są fantazmagorie... wiem za to, co to fantasmagorie :)

użytkownik usunięty

"fantasmagorie" - czyli co to są??

użytkownik usunięty

To, są złudzenia z pogranicza fantastyki i realizmu, jakoś tak :)

użytkownik usunięty

Czyli uważasz, że uległem złudzeniu, co do roli E. Nożycorekiego?? Nie, to raczej niemożliwe, z pewnością to ja mam rację.

użytkownik usunięty

lol lollollollollol
lol lolololollollol
lol lol lol
lol lol lol
lol lol lol
lol lol lol
lol lol lol
lolowolol lol lol
lolowolol lol lol
lollololololol
lololololololo L

dobry jesteś Dikman ale nie wiem dlaczego strasznie pasuje do twojego pseudonimu określenie fiut, wiesz o co mi chodzi Dikman to fiut - dick. Bez urazy ale na serio pasuje hmmmmmmmmmm dziwne

użytkownik usunięty
un_soleil

tylko dick mógł założyć ten temat ;P

bez sensu ;/

użytkownik usunięty

Nie, to ja założyłem, a nie żaden dick, może Ci się coś w wyszukiwarce źle wyświetlało. Ja też miałem kiedyś taki problem, ale wysłałem emaila do redakcji i poprawili.

użytkownik usunięty

Icek, chcesz może kupić trolla? ;>

HA,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha ,ha,ha,ha,ha,
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha.:))))))) )))))

MorganaBlackcat

rany... jakoś ja rozpoznałam Johnnego odrazu po jego cudnych oczętach ;p ale bądź, co bądź ucharakteryzowany świetnie

Anheles

Założyciel uważa że to animacja 3D czy jakoś tam w tym klimacie. No to pa:))))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Przejrzyj sobie screeny, zobaczysz różnicę między animacją a prawdziwym aktorem.

Anheles

Haha^^ Nieno to chyba jakiś żart x) Johnny nie grał w Edwardzie... Haha... Dobre x)

użytkownik usunięty
xXAgrafkaXx

bo nie grał ;>

tylko śpiewał ;p

Lady_From_Burton_World

zbierał żonkile na śniadanie dla krowy co była u sąsiadów w ogródku

użytkownik usunięty
eM_Barrie

muuuuuuu......................................

użytkownik usunięty

to moja krowa ;P kwadratowa

Ha,ha ha,ha,ha ha,ha,ha ha,ha,ha ha,ha,ha ha,ha,ha ha,ha,ha ha,ha,tak to i ja potrafie ale nie wiem czy aby na pewno.

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

że co, że jak??
fakin szit ale ja nie kumata...

(trzeba odstawić te prochy..... ech...)

też nie zrozumiałam...

użytkownik usunięty
eM_Barrie

ah to dobrze!
znaczy , że nie jestem sama
(...i jednak nie odstawiam tych prochów haha;>)

Jeżeli chodzi wam o mój śmiech był skierowany do postu Tk. ż mu, niestety jak go pisałam to się pojawił pod twoim, no a chodziło że umiem śpiewać tak jak to napisała Tk czyli jak krowa ni nic więcej. :)))))))))))))))))))

użytkownik usunięty

Jakiego trolla?? Takie coś ze Szwecji masz na myśli?? Pewnie w Ikei dostanę taniej, niż Ty mi chcesz sprzedać.

mówisz Jakiego trolla?? Takie coś ze Szwecji masz na myśli?? Pewnie w Ikei dostanę taniej, niż Ty mi chcesz sprzedać bo nie wiesz co to jest troll, troll to takie małe zwierzątko o wymiarach 1 x 1. chcesz kupić trolla?

choć właściwie ja znam wersję z dziwnym strusiem 5x5...

użytkownik usunięty

spadaj eM Barrie, to moja faza, znajdź sobie własną :P

Icek, pytasz jakiego trolla i myślisz, że w Ikei dostaniesz taniej ale nie wiesz, co to jest troll. Troll to takie małe zwierzątko jeden na jeden. Chcesz kupić trolla?

ale Ty mu tak późno odpowiedziałaś... uznałam za stosowne zaproponować mu w Twoim imieniu zakup trolla jeszcze raz.