Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

I dobrze. Powinno tak pozostać, ale każdy "nowy", który go wyprzedzi zostanie zbombardowany jedynkami. Bez powodu. Jest wielu, wielu lepszych od niego aktorów. Co nie znaczy, że jest zły.

Dawajcie jedynki Philipowi Seymourowi Hoffmanowi, bo może zaraz wskoczyć do Top 10. A że jest świetnym aktorem, to może być trudno go stamtąd wyrzucić(trudniej, niż Bardema). Działajcie zawczasu, oceniajcie, mimo, że nie znacie ani jednej jego roli. Trzeba dobrej taktyki, żeby Johnny był w Top 10. :)

użytkownik usunięty

Nie zgadzam się. Źle że poza top 10. tak nie powinno być. nie rozumiem tego. zal

użytkownik usunięty
millcia

załozycielu tematu:
mam głęboko w dupie filmwebowe rankingi...
(które najwyrazniej Ciebie przysparzają o bezsenność.... ) ;PPP

Straszne to jest to forum :D Taaak, ranking też przyprawia o dreszcze.

Beyond_Birthday

w ogóle ja nie wiedziałam że ktoś patrzy na te top nie top i inne numerki tutaj. weźcie ludzie

użytkownik usunięty
Beyond_Birthday

to przeciez jasne, że ranking jest najważniejszy i odzwierciedla całą prawdę... a nawet jeszcze bardziej caałąą ;PPPP

ranga filmwebowska ze tak powiem nie ma zupelnie nic wspólnego z jakąkolwiek prawdą ;p tyle. zrozumcie to.

Beyond_Birthday

Co mnie obchodzi, na którym miejscu jest Depp? Może być i na 122937474557 ( o ile takie istnieje) i wiesz co...nadal będę to miała w dupie. Wiesz ile było takich tematów...nie da się chyba policzyć. Ale oczywiście, każdy dokłada swoją cegiełkę i razem budujemy to wspaniałe forum. Kto następny? Moze ja?! Może ja założę jakiś badziewny temat? Czemu nie? Każdy może więc ja też....

Nie przyprawiają o dreszcze. Ale dziwi mnie, że fani Johnny'ego zamiast wywindować go na pierwsze miejsce(mogliby to spokojnie zrobić) wolą atakować tych, którzy wypychają go poza "10". Przez to ranking jest dużo mniej miarodajny, niż by był z Deppem na 1 miejscu.

Morgan_Mortimer_Graff

Skoro Depp nie jest w top 10 to ta ranga jest jakaś pochrzaniona więc nie zwracajmy na to uwagi. ;p

użytkownik usunięty
Morgan_Mortimer_Graff

daj sobie spokój z rankingiem i nie uogólniaj co robią fani Deppa, bo niektórzy mogą czuć się urażeni tym wrzuceniem do jednego worka ;P

Morgan_Mortimer_Graff

Dobra, niech się przyzna ten, kto bezczelnie wykopuje innych aktorów z pierwszej 10 nie mając o nich zielonego pojęcia?!

Tak, już widzę las rąk.

Opanujcie się, ludzie, kogo to obchodzi...

Beyond_Birthday

no własnie sie dziwie ze kogolwiek obchodzi TOP. a jednak taki temat został założony. a do tego pochwala ze Depp nie jest w TOP 10. z założycielem temat jest coś nie tak.

użytkownik usunięty
Beyond_Birthday

Przyznaję się do dania jedynki Bleu, ponieważ uważam, że gwiazdka Disneya imitacja aktora etc. wygląda śmiesznie powyżej kilkudziesięciu wspaniałych osobliwosci.... poza tym HSM uważam za zarazek i upadek Disneya

poza tym nigdy nie dałam niskiej oceny tylko po to, zeby Depp piął się w górę czy coś... jaki w tym sens??????

całe te TOP nie ma sensu. nie maaa.. każdy ma swój rozum i wie jakie miejsce powinien miec Depp. logika

użytkownik usunięty
millcia

kazdy ma swój rozum i swój gust i nie koniecznie u kazdego Depp musi znajdować się wysoko ;PPPPPPPPP

"nie to jest dobre, co jest dobre, tylko co się komu podoba" -> gdzieś to przeczytałam i ... santa racja!!!!

rozumiem że nie każdemu się Depp podoba. ale takich osób chyba niewiele ;p

użytkownik usunięty
millcia

zdziwiłabyś się jak "niewiele"

nie wiem jeszcze nie slyszalam jakis strasznych slow krytyki od kogos wobec Deppa ;]

użytkownik usunięty
millcia

szczęśliwi, którzy nie słyszeli...
..i żyją w błogiej nieświadomości...

Jakby mnie obchodziło zdanie innych... Myślę, że moje nerwy zbyt wiele by nie wytrzymały. Tak przynajmniej mam ubaw :D

Beyond_Birthday

i tak największe wkurwianie i ubaw jest za nami (miejmy nadzieję)...

...pussy zniknęła.

Morgan_Mortimer_Graff

"Statystyka to matematyczny kamuflaż błędu." jak mawiał pan Elgozy(tak mu chyba było) popierając go nie rozumiem czemu się niektórzy ludzie tak bardzo przejmują tą listą TOP. Jednak prawdopodobnie "w tym szaleństwie jet metoda" tylko jeszcze jej nie rozpracowałam;D

użytkownik usunięty
Alice_in_Neverland

dobrze napisane ;)))

a co do pussy to pewnie znudziło jej się udawanie idiotki, po której wszyscy jadą.... zmieniła nick i pewnie zachowuje się normalnie....
(bo niemożliwe było istnienie takiej idiotki)

skoro już zebrało Wam się na cytaty to:

"Cuda się zdarzają"

Nie wiem kto to powiedział, ale to odnoście głupoty pussy.

ulterior_dreamer

Trochę się wtrącę, jeśli pozwolicie.:)
;) Fajnie by było, gdyby to był cud...Ale niestety. To nie cud. To chleb powszedni. To jest wszędzie, pojawia się na każdym kroku. I nie będę gorsza, walnę cytacik :) "Gdyby głupota ludzka mogła fruwa, niepotrzebne byłyby nam samoloty"...nie pamiętam skąd to.

kosmitka_2

Sory, miało być "fruwać" , oczywiście ;)

użytkownik usunięty
Morgan_Mortimer_Graff

To ja powiem, że "Życie, jest jak pudełko czekoladek..."

Ale bywa też jak papier toaletowy.. . ;p

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

a ja nie powiem nic mądrego

no i Depp znowu w top 10 :) nie to że mi to coś robi tylko tak mówię, chociaż i tak pewnie nikogo to nie interesuje ;p.. ale jednak.. temat już przestarzały ;p

użytkownik usunięty
millcia

ooooooo niee!!! temat ToP 10 nigdy nie jest przestarzały. Zapisz to sobie :P

Morgan_Mortimer_Graff

Seymourowi już zaczęła spadać średnia.

Morgan_Mortimer_Graff

nudy...

...i rzygać mi się chce.

ulterior_dreamer

Jak to mówią- pod siebie...chociaż w tym przypadku to raczej przed siebie ;p

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World