I dobrze. Powinno tak pozostać, ale każdy "nowy", który go wyprzedzi zostanie zbombardowany jedynkami. Bez powodu. Jest wielu, wielu lepszych od niego aktorów. Co nie znaczy, że jest zły.
Dawajcie jedynki Philipowi Seymourowi Hoffmanowi, bo może zaraz wskoczyć do Top 10. A że jest świetnym aktorem, to może być trudno go stamtąd wyrzucić(trudniej, niż Bardema). Działajcie zawczasu, oceniajcie, mimo, że nie znacie ani jednej jego roli. Trzeba dobrej taktyki, żeby Johnny był w Top 10. :)
załozycielu tematu:
mam głęboko w dupie filmwebowe rankingi...
(które najwyrazniej Ciebie przysparzają o bezsenność.... ) ;PPP
to przeciez jasne, że ranking jest najważniejszy i odzwierciedla całą prawdę... a nawet jeszcze bardziej caałąą ;PPPP
ranga filmwebowska ze tak powiem nie ma zupelnie nic wspólnego z jakąkolwiek prawdą ;p tyle. zrozumcie to.
Co mnie obchodzi, na którym miejscu jest Depp? Może być i na 122937474557 ( o ile takie istnieje) i wiesz co...nadal będę to miała w dupie. Wiesz ile było takich tematów...nie da się chyba policzyć. Ale oczywiście, każdy dokłada swoją cegiełkę i razem budujemy to wspaniałe forum. Kto następny? Moze ja?! Może ja założę jakiś badziewny temat? Czemu nie? Każdy może więc ja też....
Nie przyprawiają o dreszcze. Ale dziwi mnie, że fani Johnny'ego zamiast wywindować go na pierwsze miejsce(mogliby to spokojnie zrobić) wolą atakować tych, którzy wypychają go poza "10". Przez to ranking jest dużo mniej miarodajny, niż by był z Deppem na 1 miejscu.
daj sobie spokój z rankingiem i nie uogólniaj co robią fani Deppa, bo niektórzy mogą czuć się urażeni tym wrzuceniem do jednego worka ;P
Dobra, niech się przyzna ten, kto bezczelnie wykopuje innych aktorów z pierwszej 10 nie mając o nich zielonego pojęcia?!
Tak, już widzę las rąk.
Opanujcie się, ludzie, kogo to obchodzi...
no własnie sie dziwie ze kogolwiek obchodzi TOP. a jednak taki temat został założony. a do tego pochwala ze Depp nie jest w TOP 10. z założycielem temat jest coś nie tak.
Przyznaję się do dania jedynki Bleu, ponieważ uważam, że gwiazdka Disneya imitacja aktora etc. wygląda śmiesznie powyżej kilkudziesięciu wspaniałych osobliwosci.... poza tym HSM uważam za zarazek i upadek Disneya
poza tym nigdy nie dałam niskiej oceny tylko po to, zeby Depp piął się w górę czy coś... jaki w tym sens??????
całe te TOP nie ma sensu. nie maaa.. każdy ma swój rozum i wie jakie miejsce powinien miec Depp. logika
kazdy ma swój rozum i swój gust i nie koniecznie u kazdego Depp musi znajdować się wysoko ;PPPPPPPPP
"nie to jest dobre, co jest dobre, tylko co się komu podoba" -> gdzieś to przeczytałam i ... santa racja!!!!
Jakby mnie obchodziło zdanie innych... Myślę, że moje nerwy zbyt wiele by nie wytrzymały. Tak przynajmniej mam ubaw :D
"Statystyka to matematyczny kamuflaż błędu." jak mawiał pan Elgozy(tak mu chyba było) popierając go nie rozumiem czemu się niektórzy ludzie tak bardzo przejmują tą listą TOP. Jednak prawdopodobnie "w tym szaleństwie jet metoda" tylko jeszcze jej nie rozpracowałam;D
dobrze napisane ;)))
a co do pussy to pewnie znudziło jej się udawanie idiotki, po której wszyscy jadą.... zmieniła nick i pewnie zachowuje się normalnie....
(bo niemożliwe było istnienie takiej idiotki)
skoro już zebrało Wam się na cytaty to:
"Cuda się zdarzają"
Nie wiem kto to powiedział, ale to odnoście głupoty pussy.
Trochę się wtrącę, jeśli pozwolicie.:)
;) Fajnie by było, gdyby to był cud...Ale niestety. To nie cud. To chleb powszedni. To jest wszędzie, pojawia się na każdym kroku. I nie będę gorsza, walnę cytacik :) "Gdyby głupota ludzka mogła fruwa, niepotrzebne byłyby nam samoloty"...nie pamiętam skąd to.
no i Depp znowu w top 10 :) nie to że mi to coś robi tylko tak mówię, chociaż i tak pewnie nikogo to nie interesuje ;p.. ale jednak.. temat już przestarzały ;p