Moje pytanie pierwsze pytanie brzmi następująco:
Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?
"kolejna kontynuacja Aniołki Johnnego"..... 10 lat później..... "1000000 kontynuacja Aniołków Johnnego"....
Kolejne pytanie: Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego? Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani? Spróbujcie tego: http://forums.johnny-depp.org/
No fakt, niektórzy mogą mieć problem, po angielsku... no ale... fani! czegoż sie nie robi, prawda???
Tam możecie sie dowiedzieć i pogadać na Deppowskie tematy....
Naprawdę powtarzane tematy są tak okrutne, to dosłownie jakiś SPAM... a jeszcze jak widzę "TaKiE sŁiT pRinCeSsKi" mam zawroty głowy i naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....
Niektórzy sa tu naprawdę fajni i normalni....
I dlatego w swoim imieniu pragnę złożyć do WAS petycję! Prośbę! Nie wiem jak to nazwać.... NIE ZAKŁADAJCIE JUŻ TYCH KRETYŃSKICH TEMATÓW.....
Bo TO forum nie jest najczęściej odwiedzane przez fanów, ale najczęściej SPAMowane... aż przykro sie patrzy.....
Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!
Każdy chce się wypowiedzieć, chociaż wszyscy mówią to samo. Moim zdaniem prawdziwy śmietnik robią właśnie te wszystkie prowokacje, gry itp. Tak myślę
Wątpie, żeby to coś dało, takich odzewów było już multum. Mimo wszystko, cieszę się, że istnieje jeszcze kilku zapaleńców, a nie takich desperatów jak ja, co pogodziła się z Aniołkami :P
Uważaj, bo ktoś Cię posłucha.
Na tym forum nikt z nikim się nie liczy, nikt nikogo nie słucha, każdy robi co chce i każdy pisze co chce, Czujcie sie jak w domu...
Było już milion takich tematów i nic to nie dało.W sumie niektórzy maja rację,że każdy może pisać co chce ale przecież zakładanie tematów oniczym też sensu nie ma. Na innych forach są różnego typu tematy ale nigdzie nie ma takiego bałaganu i takich sporów jak tutaj. A to przez to,że właśnie na tym forum jest rózne zróżnicowanie wiekowe i stąd owe problemy w porozumieniu. Starsi użytkownicy chca rozmawiać o powaznych sprawach na ciekawe i mąde tematy inni wolą pisać o bzdurach w kolejnych kontynuacjach. Nie warto pisac kolejnych postów wyrażających wzburzenie z tego powodu bo to raczej skutku nie przyniesie i mamy na to dowody. Fakt zczyna być troche irytujące,bo cięzko zleźć jakiś sensowny temat na tym forum ale przecież nie zabronimy im pisać. A gadaniem nic nie zdziałamy bo i tak to nic nie da... Cóż widac wyraźnie podział na dwa obozy na tym forum ale prędzej czy później tak musiało sie stać. To było do przewidzenia.
Pozdrawiam!
Dlatego też na tego typu forach powinni działać moderatorzy, trudno bowiem, żeby admini zajmowali się każdym głupim temacikiem na setkach tysięcy podstron filmwebu.. Ojj... przydaliby się tacy moderatorzy, przydali... Nie tylko ze względu na spamowe tematy, ale też ze względu na obrażanie innych użytkowników (w bardzo wielu tematach znaleźć można obraźliwe wypowiedzi, co jest naprawdę bardzo smutne..).
to ty robisz ten okropny, przez wszystkich znienawidzony spam, dziewczynko.
moge sobie założyć 10215400654987987 tematów o niebieskich migdałach.
Wolny kraj. nikt mi tego nie zabroni.
Ja nie jestem fajna, nie jestem normalna, ale to mnie nie wyklucza z tego forum.
'Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?'
Jak ci wstyd, to zasłoń oczka i po krzyku. A dlaczego są zakładane? No bo tak sie już przyjęło. Jak sie człowiek przyzwyczai to tak mu zostanie. I nikt nic na to nie poradzi.
'Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego?' Na to pytanie nie trzeba daleko szukać odpowiedzi.
'Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani?' A po co? ja sie nie musze nikomu pokazywać, równie dobrze nie musiałam zakładać konta na filmwebie, a i tak byłabym fanką. Czy tą gorszą czy lepszą, ale napewno.
'naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....' hm. A ja ich nie rozumiem.
Bo mnie jakoś nie przeszkadzają te kontynuacje.Poprostu omijam je, albo cokolwiek. Czasami tak mi sie wydaje, że takie tematy jak ten są zakładane tylko po to żeby sie pokłócic, albo zrobić sobie ot taką przyjemność założenia spamowego tematu.
'Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!' Teamt zdecydowanie NIEpotrzebny.
i to nie bedzie ostatni takowy temat. Nie łudźmy sie.
"'Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani?' A po co? ja sie nie musze nikomu pokazywać, równie dobrze nie musiałam zakładać konta na filmwebie, a i tak byłabym fanką. Czy tą gorszą czy lepszą, ale napewno.
'naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....' hm. A ja ich nie rozumiem.
Bo mnie jakoś nie przeszkadzają te kontynuacje.Poprostu omijam je, albo cokolwiek. Czasami tak mi sie wydaje, że takie tematy jak ten są zakładane tylko po to żeby sie pokłócic, albo zrobić sobie ot taką przyjemność założenia spamowego tematu. "
tak z tym sie zgadzam. (o ile byłbym fanem, ale że ona jest to dobrze pisze)
W odpowiedzi na liczne pytania zadane przez autorkę tematu pozwolę sobie zacytować Gandhiego: "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie". Niech ci wszyscy, których tak niemiłosiernie irytuje wszechobecny spam sami przestaną bawić się w spamerów, ok? (tak autorko tematu, to między innymi do Ciebie)
;P
powiało nudą... wygląda na to, ze na tym forum już na zawsze co chwile ktoś będzie pisał takie posty:/ a ona są jeszcze nudniejsze niż kontynuacje, moja wypowiedź też jest cholernie nudna, bo było już takich chyba z 500 no ale trudno, jak jest tak już zostanie i koniec:P hehe, i napisanie na końcu, ze "mój był już ostatni" jest po prostu śmieszne ;>
"Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?"- Nie wiem,ale za to wiem,że to jeden z nich. Pozdrawiam!!!
Oooo ho ho, a jednak....
Wiem, że ten temat również nie jest taki jaki powinien być i o jaki ja sama prosze, dlatego napisałam to wyraźnie...
No cóż widzę, że woli walki tu nie ma i trzeba się godzić z tym co jest, a jest burdel... Ale pytanie brzmi kto zwycięży 13 latki?? Hehe nikt, siła wyższa nad Wami wszystkimi xD
Na filmwebie często nie jestem, ale jak niekiedy tu zaglądam to aż przykro.... Dziękuję kilku osobom za "naprowadznie mnie"... No cóż.... jesli chcecie, żeby nadal szerzylo się to co jest, Wasza sprawa.... Jak to ktoś napiał u góry "wolny kraj"....
Powodzenia i zapraszam na to forum, które podałam w pierwszym poście, jeśli ktoś naprawdę chce pogadać na niebezsensowne tematy... Pozdrawiam.
Brawo za odwagę!
Oczywiście zDEPPtana masz racje !
Ale tutaj nic zrobić się już nie da, bałagan zawsze i wszędzie w Polsce jest.
Oczywiście, że 100% poparcia- a do tej dzieciarni- wole 100 razy czytać te apele niż wasze idiotyzmy.
Ktoś na górze napisał, że na tym forum fani podzielili się na dwa obozy i to mnie dziwi najbardziej, w końcu wszyscy lubią jednego aktora, ale trudno...ja nie wierze w jakąkolwiek poprawę na tym forum.
Jakby było mniej kontynuacji i prowokacji (bo na całkowite zwalczenie nie ma co liczyć) od razu forum wyglało by lepiej i wszyscy by byli zadowoleni. Jak ktos chce pisac o tym co w danym momencie robi albo oznajmaić wszem i wobec swoje nastroje (np. "nudzi mi sie piszcie cos")to już jest przesada.
Wracając do tego co mówiłam wcześniej. Podział na dwa obozy pojawił się już jakiś czas temu i chyba raczej kompromisu nie uda się znaleźć...chociaż próbowac można.Powinno byc zdecydowanie mniej tematów o niczym. To przez to część użytkowiników się buntuje i wcale się temu buntowi nie dziwię. Wchodzisz na forum świetnego aktora i co widzisz? Kolejny wpis z serii "Aniołki Johnny'ego" albo "O boshhh Johnny będzie reklamował prezerwatywy.." Trudno zostawic to bez komentarza...
Pozdrawiam!
to ty robisz ten okropny, przez wszystkich znienawidzony spam, dziewczynko. ----A ty to co? i ona ma racje.
moge sobie założyć 10215400654987987 tematów o niebieskich migdałach.
Wolny kraj. nikt mi tego nie zabroni. ---Jej też nikt tego nie zabroni,wolny kraj.
Ja nie jestem fajna, nie jestem normalna, ale to mnie nie wyklucza z tego forum.
Racja.
'Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?'
Jak ci wstyd, to zasłoń oczka i po krzyku. A dlaczego są zakładane? No bo tak sie już przyjęło. Jak sie człowiek przyzwyczai to tak mu zostanie. I nikt nic na to nie poradzi.
,,to zasłoń oczka i po krzyku'' a może jej się nie chce? WOLNY KRAJ.
'Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego?' Na to pytanie nie trzeba daleko szukać odpowiedzi.
zDEPPtana nie,nie robią.
'Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani?' A po co? ja sie nie musze nikomu pokazywać, równie dobrze nie musiałam zakładać konta na filmwebie, a i tak byłabym fanką. Czy tą gorszą czy lepszą, ale napewno. ,,ja sie nie musze nikomu pokazywać'' no raczej musisz.
Bo mnie jakoś nie przeszkadzają te kontynuacje.Poprostu omijam je, albo cokolwiek. Czasami tak mi sie wydaje, że takie tematy jak ten są zakładane tylko po to żeby sie pokłócic, albo zrobić sobie ot taką przyjemność założenia spamowego tematu.
JA TEŻ ICH ROZUMIEM,TO JEST ZALOSNE (TE KONTYNUACJE) do samych aniołków nic nie mam:*
'Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!' Teamt zdecydowanie NIEpotrzebny.
i to nie bedzie ostatni takowy temat. Nie łudźmy sie. Moze i nie bedzie ostatni,ale miejmy nadzieje ze po napisaniu tego jednego,jedna soba mniej uczestniczy w kontynuacjach.
Pozdrawiam,
Bodynatchers
zapewniam cie że nie musze. Bo jako fan, mam prawo zachować to dla siebie. nie musze sie wykazywać, tymbardziej siedzieć na filmwebie.
Ale jeśli pokazywaniem sie jako fan z dobrej strony uważacie mieszanie z błotem kontynuacji to serdecznie winszuje.
a i śmieszy mnie wypowiedz "żal mi tych kontynuacji, ale nic nie mam do aniołków :*'
haha xD
diediediediediediediediediediediediediediediediediediediedie daj.
Prośbą moją wielką do Was przemawiam LUDU! Moje pytanie pierwsze pytanie brzmi następująco: Dlaczego zakładane...
moje refleksje:zestaw idoli przeciętnego gimnazjalisty: aktor-johnny depp, aktorka-helena bohnam carter, reżys...
Na czym wam tak bardzo zależy? Czytam tutaj ciągle tematy pt. "Depp jest na 6 miejscu w Top bo ma ładną twarz
------>Oto super tematy na forum Deppa!Wow,extra,a wiele by się takich udało wygrzebać!Do gier nic nie mam bo można w nich sprawdzić swoją wiedzę na temat znakomitego aktora,do kontynuacji też nie,ale do jakiś apeli,które i tak nic nie dają ...]:
Piszcie co chcecie Wasza wola,ale na temat Deppa, a nie zestawu idoli przeciętnych gimnazjalistów!=D POZDRAWIAM
Jaka ja szczęśliwa, że już idę do liceum i nie jestem "przeciętną gimnazjalistką" <lol>...
Pozostaje tylko żal.pl
Ale macie problem!!!...... Wiem każdy stwarza sobie problemy na miarę swoich możliwości ale na prawdę tylko na tyle Was stać?! Litości;)
krwisty diabelski pasztecik:
Chodziło mi o to że wkurzają mnie kontynuacje,aniołki nie są takie głupie. Wiem ze kontynuacje=Aniołki,ale to jest tylko moje zdanie.
Choć pewnie na nic to się nie zda, to popieram założycielkę tematu. Sensowne tematy na tym forum to skarb, na palcach je można policzyć. Nic tylko takiej gry, kontynuacje gier, kontynuacje kontynuacji i dziesiątki tematów zbulwersowanych ludzi, którzy są oburzeni miejscem johnny'ego w rankingu. już dawno nie można tutaj sensownie pogadać.
A najgorsze jest to, że my możemy sobie mówić, a ta hołota ma to gdzieś. Tylko odszczeknie ci i dalej będzie robić to samo. I jeszcze wielkie zdziwienie o co chodzi. Chamstwo się szerzy! ;D
"Ale macie problem!!!...... Wiem każdy stwarza sobie problemy na miarę swoich możliwości ale na prawdę tylko na tyle Was stać?! Litości;)"
Widocznie ktoś ma problem, skoro założył taki temat. A sądząc po wpisach nie tylko ona ma. Cóż, każdy stwarza sobie problemy na miarę swoich możliwości, może dla innych bałagan na forum odpowiada, ale widocznie nie wszystkim. Zresztą, to nie ona stwarza problem tylko Ci, którzy to forum zaśmiecają. A litować nad nikim się nie musisz.
Na forum pojawiła się nowa prowokacja: nie wiem, co ta dziewczyna chciała pokazać, mi to wygląda na brak inteligencji(nie chcę używać tego zwrotu, naprawdę. Ale ze względu na ... błędy ortograficzne...). Nie założę z tego powodu nowego tematu, ale proszę was - PROSZĘ - nie odpisujcie jej. Dwie odpowiedzi to już dużo. Niech spadnie na 34 stronę, a wtedy wszyscy o niej zapomną.
*Klauduś* tak jak tam ktoś niżej pode mną napisał, "to jest forum" i niestety mogą tu się tu wypowiadać wszyscy od inteligentnych ludzi po skończonych idiotów ... że tych drugich jest więcej to więcej jest głupich tematów... zDEPPtana nic nie zmieni, nie wniosła nic nowego.. człowiek ciągle czyta to samo... Mi bałagan nie odpowiada ale żeby się nim przejmować to sorry ale nie widzę sensu bo będzie tak samo albo i gorzej... Misje ratowania tego forum powstają ostatnio tak często jak kiedyś kontynuacje nie wiem czemu jakoś nikt tego nie zauważył...
Oj nie mam zamiaru się nad nikim litować skądże znowu.. To ja prosiłam o litość nade mną ;)
jestem za zDEPPtaną>ludzie są czasem tak nie poważni ,że aż żal ich słuchać.I na tym forum też tacy ludzie sie znalezli chyba nie usze mówić o kogo chodzi bo zapewne każdy mądry wie o kim mowa......
PiratesKitKat nie mam zamiaru się z Tobą kłócić... Haha...
Najlepiej tak powiedzieć, gdy się nie ma czego powiedzieć... Ciebie również nikt nie zmuszał zebyś to napisała, więc po co to zrobiłaś?
Osobiście nie przejmuję się tym, co negatywnie do mnie nastawione osoby napisały, bądź jeszcze napiszą.
Chciałabym tylko podkreślić raz jeszcze, że to jest forum, a nie SPAMerownia.
A do "naszych" drogich Aniołków kieruję prośbę, aby nie zakładały kolejnej, 11 już kontynuacji swojego uwielbienia, a po prostu powymieniały swoje numery GG, skype, czy co tam mają i tam konwersują na tematy typu :
"Lucia* 26 marca 2008 18:14
Hello Aniołki ;)
Zapraszam na mojego nowego bloga (filmowego)!
A tak poza tym co u was??"
i tu cała reszta...
http://www.filmweb.pl/topic/821475/I+jeszcze+nast%C4%99pna+kontynuacja+-+Anio%C5 %82ki+Forever.html
Nie widzę tutaj niczego co zwiazane byłoby z Johnnym, a to przecież forum poświęcone jemu...i tak przez 20 stron.....
Teraz pobawię się w Ciocię dobrą radę!
Mam dla Was genialne rozwiązanie:D Załózcie sobie swoje forum, np. aniolkijohnnego.fora.pl i tam konwersujcie ile się da, a to forum pozostawcie czyste... PEACE!
zDEPPtana, ale ja nie mówiłam o tobie, tylko o tej Sweet Pussycat, nie chciałam po prostu odpowiadać na jej temacie i powiększać jej ilość odpowiedzi.
Z tobą się zgadzam, a NAWET założyłam podobny temat.
ale pytam.
Co ci tu kutwa przeszkadzają te kontynuacje?
nie wiem. masz jakiś kompleks z tego powodu?
dziewucho- tak, wkurwia mnie to, wystarczy?
to najwazniejsza rzecz i argument, który musisz wziąć pod uwagę więc teraz wysnuj wnioski i postepuj zgodnie z dekalogiem.
Forum powinno być spontaniczne i powinno się szanować cudze wypowiedzi, ale rzeczywiście niektóre wypowiedzi są naprawdę wkurzające(typu"dżony i love you, on jest boski, śliczny etcetera..."), nic nie wnoszą.
Zgadzam się.
A up dlatego, ze to jedyny temat na tej stronie, który da się sensownie poczytać. Fajne forum mają fani Deppa. ;) <ironia>
A Deppa lubie i szanuję jeszcze z czasów sprzed Piratów, za takie filmy jak Gilbert Grape czy Edward (z tych abrdziej znanych).
Może i by dało się to poczytać gdyby nie prostackie posty Anastazji.
Myślę, że zamiast się tu produkować to lepiej by było założyć temat, którego Wam tu tak bardzo brakuje... Nie wiedzieć czemu kiedy pojawia się jakiś ciekawy temat nawet połowa z Was do niego nie zagląda a co dopiero miała by się wypowiadać:(
Jeden fajny temat ciągle tu krąży i co jakiś czas sobie spada na dół no bo cóż zrobić skoro wypowiadają się w nim łącznie ze mną cztery osoby (pozdrawiam Szarą Cathi i NoneT :))
I co ciekawsze tematy nie spadają dlatego bo powstają kontynuacje, gry i co tam jeszcze wymieniacie.. spadają bo mało kto ma ochotę się w nich wypowiadać bo łatwiej sie kłócić i narzekać...
Być bardziej prostą niż Ty i Twoja banda się nie da, a ja dostosowuje sie do Was (tzn. staram się, ale raczej słabo mi to wychodzi, bo góruje nad wami inteltktem). Plebs aż wychodzi z waszych postów, jedno wielkie dno i dzieciniada.
Kochanie moje.
" "kolejna kontynuacja Aniołki Johnnego"..... 10 lat później..... "1000000 kontynuacja Aniołków Johnnego".... "
Ciagle się tego czepiacie a zauważcie że te teamty są tak wysoko, bo są po prostu... często czytane. A może popatrzeć na datę?
Bo wy spedzacie tu 3/4 swojego dnia i piszecie jak nienormalne post za postem minuta po minucie w formie jednego źle złożonego zdania.
Przepraszam, ale nie. Bo widzisz. Ja już nie wchodzę ani na tematy "Kontynuacja.." Ani (prawie) a to forum. Jedyne kiedy się udzielam to jak coś ciekawe się pisze. Tematów też nie zakładam, bo po prostu dałam sobie z tym spokój. I nie chce się z tobą kłócić, mysle że mnie zrozumiesz - ludzie się zmieniają.