Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Moje pytanie pierwsze pytanie brzmi następująco:
Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?
"kolejna kontynuacja Aniołki Johnnego"..... 10 lat później..... "1000000 kontynuacja Aniołków Johnnego"....
Kolejne pytanie: Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego? Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani? Spróbujcie tego: http://forums.johnny-depp.org/
No fakt, niektórzy mogą mieć problem, po angielsku... no ale... fani! czegoż sie nie robi, prawda???
Tam możecie sie dowiedzieć i pogadać na Deppowskie tematy....

Naprawdę powtarzane tematy są tak okrutne, to dosłownie jakiś SPAM... a jeszcze jak widzę "TaKiE sŁiT pRinCeSsKi" mam zawroty głowy i naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....
Niektórzy sa tu naprawdę fajni i normalni....
I dlatego w swoim imieniu pragnę złożyć do WAS petycję! Prośbę! Nie wiem jak to nazwać.... NIE ZAKŁADAJCIE JUŻ TYCH KRETYŃSKICH TEMATÓW.....
Bo TO forum nie jest najczęściej odwiedzane przez fanów, ale najczęściej SPAMowane... aż przykro sie patrzy.....

Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!

zDEPPrawowana

Zgadzam się z zDEPPtaną. Uwielbiam Johnny'ego, ale ostatnio prawie wogóle tu nie zagładam, bo aż żal patrzec. Wszędzie same SPAMY, a te kontynuacje Aniołków Johnny'ego to chyba wasza najwieksza porażka
PZDR.

CristineHolly

a są tu w ogóle jacyś moderatorzy czy coś w tym rodzaju? może wysłać jakąs petycję do filmwebu czy coś ;D

użytkownik usunięty
donis

Właśnie ja też nie wiem jak można się w takich sprawach dogadac. Może trzeba coś napisac na głównym forum...

Ua, napisałaś 100 post. Garatuluję. Dostaniesz ciastko i balona. Kiedyś. Już tylko 900 postów i trzeba będzie przenieść się na nowy apel!!!

Ja myślę, że trzeba napisać do filmwebu. Znaczy się, tutaj chyba są moderatorzy całego FW i jakiś kontakt? Chyba, że jestem głupia.

użytkownik usunięty
Gehenn

Jest nawet forum dla moderatorów, ale my nie mamy do niego wstępu.

A wiecie gdzie można napisać do moderatorów, albo cos w tym stylu? Ja mogłam bym sie tym zająć, tylko muszę wiedzieć gdzie napisać...
Równiez jestem za wielką czystką na forum...

zDEPPrawowana

http://www.lansik.pl/684/johnny-deep-na-malym-ekranie/
Zastrzelcie mnie, ale to po prostu razi. Jak można robić błąd w CZTEROLITEROWYM nazwisku?! Lansik to po prostu jakaś wieś!

Gehenn

PiratesKitKat kiedyś tak samo napisali na wp.pl :) Porażka...

a jeżeli zgłosi się do usunięcia pierwszy post (który zaczyna temat), to usunie się cały temat? bo jeżeli tak, to można takim sposobem.

użytkownik usunięty
donis

Właśnie tak się to robi:)

no to na co czekamy? ;D tylko co wpisać jako powód? Zaśmiecanie forum? :D

donis

Czemu nie ^^

użytkownik usunięty
Gehenn

Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, ale 'odświezyłam' jeden temat, który wydaje mi się dosc wartościowy:)

No;D i będzie fajnie;)
Ja jestem za;D Będziemy robić porządek we włsnym zakresie i wreszcie na filmwebie Panowie M. zainteresują się nami i tym całym SPAMem tu...

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

Najlepiej zacząc od tematów niczego nie wnoszących i do tego bez zadnych odpowiedzi.

szukajcie ich na końcu. Od strony 57 do 40 ponad połowa ma 0 odpowiedzi

użytkownik usunięty
Gehenn

Właśnie widzę:) Częsc z nich nie ma najmniejszego sensu. Szczęście, że nie mają zadnych odpowiedzi.

Wprawdzie te wpisy zostają zablokowane, ale dalej funkcjonuja i wyświetlają się na forum :/

użytkownik usunięty
donis

No w sumie tak, ale przynajmniej nie widac o czym są:) (to dobrze,bo niektóre są żałosne)

Zgłosiłam do usunięcia ponad 50 bez autorów, mających w treści to samo - kocham cie Johnny. Jesteś świetnym aktorem.
Aha i jeszcze 3 o punktach.

Gehenn

max 10 miało odpowiedzi typu - masz rację, lub nie, Johnny jest mój

Gehenn

Jak znajdę chwilę czasu to też pozgłaszam jakieś stare tematy do usunięcia. ;D

blumenkohl

już parę zgłosiłam :)

Lady_From_Burton_World

Akcja 'Ratujemy forum. Po raz kolejny. Tym razem na serio.'

*^^*

Gehenn

"Sprzątamy Deppa...to znaczy forum Deppa" ;))

Gehenn

Mamy akcję sprzatania świata:) Jedyna sensowna jak narazie;)
Dziewczynki, dajemy radę:D ja też pozgłaszam:)

zDEPPrawowana

TO CI NIC NIE DA TO FORUM JEST JUż DAWNO PRZEGRANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHYBA żE ZASTRZELISZ WSZYSTKIE OBECNE TU "SYLWUSIE"

un_soleil

Wszystkie tu obecne "Sylwusie" [som mondre i majom siłe, bo chodzom na siłownie...] Ale damy radę.... Nie wiem czemu każdy się boi i tylko krytykuje, albo mówi, że to bez sensu, a tak naprawdę mu nie pasuje ta cała sytuacja i zasmiecone forum... Trochę wiary.. Jak to mówią "w kupie siła"....

zDEPPrawowana

Kupa... to dobre słowo... ale nie ja to powiedziałam;)

Madame

Oczywiscie jestem za tą akcją.;) Jak można pomóc?:)

Joasia16

może skontaktujemy sie z szanownymi moderatorami żeby 'oczyścić' to forum duchowo i fizycznie?

NonaT

Też o tym myślałam tylko przydałoby się mieć kogoś takiego kto by cokolwiek załatwił:) Kogoś kto ma tak zwane "wtyki" o moderatorów. Ale przecież próbować można.Sczerze mówiąc to byłoby najlepsze rozwiązanie.

Joasia16

szkoda tylko tych ciekawych i wartościowych tematów troszkę z artykułami.... itp. obstawiam ze gdyby je tak przefiltrować to zostało by ze 20-30 tematów :D

donis

Ktos się może orientuje ile czasu mamy czekać, aż zablokują wpisy?

donis

Dead NonaT jak nie mniej:)
Ja niestety nie wiem ile czasu..

zDEPPrawowana

kurde trzeba sie więc zebrać i napisać do moderatorów.

zDEPPrawowana

aniołki śmierdzom, smierdzom aniołki-> czuje ich oddech!
angels sucks.
nie lubie aniołkuff.
zal.pl i tyle.

cry_baby

cry baby, czemu miała służyć twoja wypowiedź? Wiemy, że dużo z nas ich nie lubi. Mi tam są obojętne ich tematy - 2 razy sama u nich napisałam. Co da wam (ci nie lubiący Aniołków) da wyrażanie niechęci do nich? Może zamiast tego pomóżcie nam oczyścić forum i 'wyłowić' wartościowe tematy?

cry_baby

Nie miałam pojęcia ilu jest na świecie idiotów, dopóki nie zajrzałam na to forum.
To tak ogółem mówiąc, żeby nie było. Taka refleksja...

A teraz druga część:

"aniołki śmierdzom, smierdzom aniołki-> czuje ich oddech!"
jeśli już to "śmierdzą" to po pierwsze. Po drugie- dlaczego? Po trzecie- jak możesz to poczuc przez monitor? Może to monitor śmierdzi? A może to w pokoju śmierdzi? Radze Ci najpierw porządnie przewietrzyć pomieszczenie.

"angels sucks."- powiedziała osoba, która żadnej z "angels" nigdy nie widziała na oczy i z nią nie gadała na żywo. Bez komentarza...

"nie lubie aniołkuff."- aniołkÓW jeśli już. A to, że nie lubisz to żadna nowość, ostatnio trwa tu zmasowany atak na nie.

"zal.pl i tyle."- idealne podsumowanie twojej wypowiedzi. Pozdr! i życzę miłego wieczoru!

Lady_From_Burton_World

Dead NonaT albo ktokolwiek inny... Ma ktoś maila do moderatorów....
Wchodzę tu dzis i oczywiscie widzę 5 tematów z kontynuacjami gier, zabaw itd xD.... Jesteście niesamowici...

zDEPPrawowana

no i jak? zauważył kto jakieś rezultaty? bo ja niebardzo ;D

zDEPPrawowana

Ja też nie widzę rezultatów naszego zgłaszania do usuwania.

zDEPPrawowana

jakieś rezultaty? chyba śnisz! zamiast wypisywać tu takie debilizmy i 'ratować' forum J.Depp'a, to radzę przeczytać jakąś książkę. Łudźcie się dalej...

zDEPPrawowana

Inteligentni użytkownicy w takich tematach nie piszą..

Cattheriine

tu są same TAKIE tematy więc za dużego wyboru nie mam

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

O co chodzi z zablokowaniem postów? Dawno mnie tu nie było...

To ja mogę wytłumaczyć o co chodzi. Była tu ostatnio taka akcja polegająca na zgłaszaniu do usunięcia starych tematów bez odpowiedzi itd. (;

zDEPPrawowana

Hmm... Przez te "sŁiTt^^xD" tematy nie wchodziłam tu chyba ze dwa miesiące... Myślałam, że to im przejdzie, ale jednak się myliłam. Macie rację, jeśli fani się sami za to nie zabiorą to nic z tego nie wyjdzie:) Jak znajdę trochę czasu to też poszukam jakiś tematów do odświerzenia bądź skasowania:)

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

Aha, no to przyłączam się do akcji.