Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Moje pytanie pierwsze pytanie brzmi następująco:
Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?
"kolejna kontynuacja Aniołki Johnnego"..... 10 lat później..... "1000000 kontynuacja Aniołków Johnnego"....
Kolejne pytanie: Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego? Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani? Spróbujcie tego: http://forums.johnny-depp.org/
No fakt, niektórzy mogą mieć problem, po angielsku... no ale... fani! czegoż sie nie robi, prawda???
Tam możecie sie dowiedzieć i pogadać na Deppowskie tematy....

Naprawdę powtarzane tematy są tak okrutne, to dosłownie jakiś SPAM... a jeszcze jak widzę "TaKiE sŁiT pRinCeSsKi" mam zawroty głowy i naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....
Niektórzy sa tu naprawdę fajni i normalni....
I dlatego w swoim imieniu pragnę złożyć do WAS petycję! Prośbę! Nie wiem jak to nazwać.... NIE ZAKŁADAJCIE JUŻ TYCH KRETYŃSKICH TEMATÓW.....
Bo TO forum nie jest najczęściej odwiedzane przez fanów, ale najczęściej SPAMowane... aż przykro sie patrzy.....

Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!

zDEPPrawowana

Cisza.... Spokój!!!
Po co te kłótnie ..? Jesteśmy tu wszyscy dla Johnnego Deppa.
Nie ma sensu pisać bezsensownych odpowiedzi i sensownych bo zawsze znajdzie się ktoś kto ze zwykłego porządku zrobi nadzwyczajny bałagan.

Ani jednego postu więcej!

Joasia16

Ja nalegam. Szanujmy siebie nawzajem.

Gehenn

I popieram.;)

Joasia16

I ja również. Dlatego jak napisalam PEACE..... Załózmy wreszcie jakiś fajny, "uniwerslany i ponadczaswoy" temat....
Ja poczekam, aż wena mnie natchnie;).... Coś wymyślę.

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

"Załózmy wreszcie jakiś fajny, "uniwerslany i ponadczaswoy" temat....
Ja poczekam, aż wena mnie natchnie;).... Coś wymyślę. " To mi się podoba. Tylko niech to nie będzie kolejny z cyklu "Oh Ah, on jest super, świetny aktor" - bo to gorsze od Mody na Sukces.

zDEPPrawowana

Załózmy wreszcie jakiś fajny, "uniwerslany i ponadczaswoy" temat....

Proste. Załóżmy Offtop. Każdy na to wejdzie, żeby powiedzieć założycielowi tematu, że jest idiotą i że już za dużo takich tematów na tym forum. Wynik? 1000 odpowiedzi.

użytkownik usunięty
Cattheriine

A ja sie z tym nie zgodzę:
"Jesteśmy tu wszyscy dla Johnnego Deppa"
bo to fotum O Deppie albo Deppa, a nie DLA Deppa. :)

Zapewne chodziło o to, że każdy przychodzi tu dla Deppa, przecież nie wchodzisz na jego forum, żeby pogadać o byle czym, a może się mylę?

Lady_From_Burton_World

Ach Winona...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

":)" Dopisałam, to znaczy że nie jestem w złym humorze. Źle to odebrałaś :P

Być może :), ale to forum jest czasami wiecie- dobijające :/
Mogę zapytac co znaczyło "Ach Winona" ? ;)

Lady_From_Burton_World

Nic złego oczywiście zapomniałam tam dodać -> ;)
Podziwiam Twój zapał żeby jednak jakoś to forum zmienić...

zDEPPrawowana

hm
uniwersalny jest chyba każdy temat.
a ponadczasowy temat chyba nie istnieje, i nie powstanie.

Kadanada_Hadness

LUDZIE, WSTYDŹMY SIĘ:
Na fanklubie Gary'ego Oldmana Melody Jodie napisała:
aaa tam mnie nie przeszkadza jak ktoś przekręca nick ;-)
Niezły pomysł z tym fanklubem, ale to będzie taki porządny fanklub: z siedzibą i w ogóle :D Zrobimy konkurencję tym naDEPPtanym fankom naDEPPtanego DEPPPPPPa i ciekawe czy nas zjedzą.. ale te forum (chyba) nigdy nie stanie się takim śmietniskiem jak tamte, więc możemy spokojnie rozpocząć działalność.

O tak, moi drodzy, wyśmiewają nas na innych forach ;(
I co? Zrobiliśmy śmietnik <ja również swoim postem "Na czym wam..."> i teraz musimy coś z tym zrobić!!!

Gehenn

No to pięknie! Coś trzeba wymyślić...Czy ktoś jest na tyle optymistyczny by ratować to forum???

Gehenn

Tez słyszałam takie opinie i to na wielu innych filmwebowskich forach. I to jest dowód na to,że nie jestesmy jednak przerażliwione. A tak nawiasem mowiac to tak naprawde te apele sensu nie maja bo do nich nie dociera zupelnie nic. Chociaz i tak ostatnio jakby sie uspokoiło. Może to cisz przed burzą;)

zDEPPrawowana

kolejny beznadziejnie głupi temat. Zrozum: do nich NIC nie dociera, więc zrób zarówno i tym FAJNYM i NORMALNYM jak i tym głupim bezmózgom przysługę i daruj sobie. Zresztą wszyscy sobie darujcie, bo to jest po prostu żałosne...

strawberryfield

Hehe. Ktosiu z poprzedniego posta.... Ja i kilka filmwebowiczek/ów pragniemy wreszcie złotego wieku na tym forum:) chcemy się tego doczekać... Ja wierzę, że Aniołkom sie znudzi.... A PrInCeSiTy przestaną pisać tAkIe PoStY kOfFaNiUtKiE <333 xD !! ^^ ~~
No! Ten temat możemy uznać za akcję ratowania forum i wymyślania dogodnych tematów na Deppwoskie forum:)
A Ci, którzy się z nas wyśmiewają niech najpierw pochamują się pisząc na klawiaturce.. hehe ;P

zDEPPrawowana

Hm, piękna idea z tym ratowaniem forum. Ale zwróćcie, proszę, uwagę na to, iż Aniołki mają jeden temat, a tematów mających na celu zniszczenie Aniołków jest kilka.

blumenkohl

RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Madame

Wicie co. Z tym forum już nie da się nic zrobić. To wszystko zależy od moderatorów. My możemy sobie gadać i gadać a inni nadal będą zakładać tematy :) Jedyna rada to nie udzielac się na nich.

użytkownik usunięty

Ja proponuję(i pewnie to się nie spodoba)wyczyścic całe forum Deppa. ;]

użytkownik usunięty

Mi się podoba. Tylko jak?

UWAGA !!!

http://www.filmweb.pl/topic/811962/TEMAT+nr.+5-+KONTYNUACJA+nr.4.html?page=12

Zachęcam do przeczytania ostatniego postu ;););)

Madame

Znalazły na Ciebie zDEPPtana tajne akta! Okazuje się, że współpracowałaś!;-)

Madame

hahaha! Ludzie normalnie wywaliłam się z krzesła! zDEPPtana to było BOSKIE! W życiu się cholera tak nie uśmiałam! "Jak zostać Aniołkiem?" buhahaha, może wydajcie poradnik dla początkujących Aniołków. BTW, jak miło wejść na forum i poczytać poj****e wypowiedzi beznadziejnych hipokrytów, z e s z ł a m!!!

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

"12 stron.... dawno mnie tu nie bylo... rowniez jestem fanką:D o co chodzi?? jak zostać Aniolkiem? xD" buhahahahaha! Po tym co napisałaś!? A może to był sarkazm?

zDEPPrawowana

Co racja to racja, macie tu niezły bu...el siostry :) Ustawcie jakoś te durnowate panienki, bo z was zieją po innych forach.

zDEPPrawowana

osobiście zwisa mi to i powiewa co wypisują na innych forach, na temat tego forum.

Kadanada_Hadness

Według mnie :
a) nie powinniśmy zakładac tematów na forum ot tak, w stylu "nudzi mi się, dajcie jakąś fote Deppa" czy "jak co tydzień pytam czy jest coś o Johnnym w gazecie", bo to jest właśnie głupie zaśmiecanie forum. A więc- zanim klikniecie na dodaj nowy temat przemyślcie to 5 albo i 10 razy
b) nie powinniśmy zakładać tematów powtarzającyh się typu "najlepsza rola", "najlepszy film". Wystarczy poszukać i odnowić stary temat.
c) jeśli ktoś chce reklamować swoje blogi to może to robić na ogólnym, a nie tutaj, NAWET wtedy, gdy blog dotyczy Deppa, bo tak naprawdę, ten temat nie dotyczy samego Deppa tylko czyjejś reklamy
d) nie patrzmy na to co piszą o nas na innych forach, bo ja np.: mam to gdzieś
e) tematy zakładane przez rózne stworki typu Allan, Pussycat i inne można od razu zgłaszać do usunięcia, a nawet jeśli ich nie usuną to zwyczajnie nie odpowiadać tak, by spadły sobie na ostatnią stronę
f) nie zakładajmy też 12 wersji jednej gry, bo często można zobaczyć, że są trzy tematy o róznych tytułach z grami, a praktycznie wszystko jest tam tak samo.
g) koniec z apelami i co za tym idzie kontynuacjami, bo chociaż sama tam pisałam wiem, że to straszne zaśmiecanie forum. Ale pamietajcie - zero nowych kontynuacji= zero nowych apeli, żeby nie było tak, że ktoś narzeka bez powodu.

Oczywiście to tylko luźna propozycja

Lady_From_Burton_World

Ciara... tak to był sarkazm... Ty jedyna to rozgryzłaś:)
Dziewczynki się chyba nie kapnęły o co chodzi... hah...
Te 7 punktów jakie napisała Klauduś powinniśmy ogłosić regulaminem tego forum ;) Takie cos powinno być umieszczone jako pierwszy post i nie spadać w dół... Tylko pytanie brzmi how?
Żeby tylko 1/3 się do tego stosowała byłoby inaczej....

zDEPPrawowana

zDEPPtana cieszę się, że chociaż ty poparłaś mój pomysł ;). Według mnie to forum jest tak zawalone, że przynajmniej połowe tematów powinni usunąć w ogóle. Pamiętacie jak kiedyś były tu kontynuacje tematu o autografie, w których też nie pisano o niczym konkretnym? No właśnie, takich zbędnych tematów jest dużo więcej.

zDEPPrawowana

Taa jasne chyba tylko Ty w to wierzysz.. ten pościk to tylko jeden przykład, znalazło by się więcej ale nie chcę Cię bardziej ośmieszać...
Nie mam nic przeciwko waszej idei ratowania czy też zmieniania tego forum na lepsze... Tylko w Twoim wydaniu to ci dopiero IRONIA,NIEZGODNOŚĆ,PRZECIWIEŃSTWO itd;)

pozdro

Madame

niby czemu?

Lady_From_Burton_World

*Klauduś* mój post nie był do Ciebie tylko do zDEPPtanej, jeśliś są jakieś wątpliwości co do tego...:)

Lady_From_Burton_World

*powtarzających - mój błąd

Lady_From_Burton_World

To moje pytanie teraz: Jak można założyć nowy, interesujący, zgodny z naszym 'regulaminem' napisanym przez Winonę(przyzwyczaiłam się. Mogę cie tak nazywać?), inteligentny, o tematyce filmu i Johnny'ego Deppa temat? Wszystko już było. Ja nie mam pomysłów.

Gehenn

Spokojnie, nic na siłę:D Na pewno coś wymyslimy.. Sasasasasa...

Gehenn

Aha i jeszcze coś. Ja myślę, że u nas jest wszystko, co występuje na innych forach - prowokacje, gry, pytania o ulubione role itp, ale na forum Johnny'ego tego jest po prostu milion razy więcej.

użytkownik usunięty
Gehenn

To może postarajmy się odświezyc stare, ale ciekawe tematy? (tak aby te wszystkie, które teraz przodują, poszły w niepamięc)

Forum Johnny'ego ma 57 stron. Pierwsze 10 stron ma na ogół 0 odpowiedzi. Prawie na każdej stronie jest temat 'Jest moim ideałem', 'Johnny', 'Johnny Depp', 'Jack Sparrow' itp. Na około co 5 stronie jest temat(2 lub 3)'W jakiej roli Johnny podobał wam się najbardziej' Są oczywiście też powtarzające się gry i prowokacje. Bosko, nie?

Gehenn

Pierwsze 10 stron od końca*

Gehenn

Właśnie o to chodzi. Ludzie zakładają tu tematy dość bezmyślnie (nie mówię o wszystkich) i według mnie te tematy, które maja zero odp. a są na ten sam temat są niepotrzebne. Wiem, że nikt ich nie skasuje, ale gdyby ich nie było...to byłoby lepiej. Przynajmniej mniej stron zawalonych tym samym.

Lady_From_Burton_World

I to co ja napisałam, to nie jest żaden regulamin, bo kim ja jestem, żeby tu regulaminy wrpowadzć ;). To tylko luźne wytyczne, a czy ktoś z nich skorzysta czy nie, to już mnie nie obchodzi.

Gehenn

ja właśnie też przed chwil a przejrzałam całe forum, żeby (za radą) odświerzyć jakiś stary, fajny temat. no niestety. Wszystkie tylko "najlepszy film, "najgorsza kreacja", "on jest słooodki!", "kocham JohNego DEEpa" itp. Czy tych tematów nie da się jakoś usunąć? ;]

użytkownik usunięty
donis

To już nie mam zadnych rad...;] (prócz wyczyszczenia forum)

golonka, jestem za

Gehenn

no dobra, ale jak to załatwić?

użytkownik usunięty
donis

Może wystarczy wyobrazic sobie, że wszystko usunięto:) Uwierzcie mi...to nie jest trudne.