Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Moje pytanie pierwsze pytanie brzmi następująco:
Dlaczego zakładane sa tu tak bezsensowne tematy, że czasami aż wstyd mi na to patrzeć?
"kolejna kontynuacja Aniołki Johnnego"..... 10 lat później..... "1000000 kontynuacja Aniołków Johnnego"....
Kolejne pytanie: Czy prawdziwi fani, bo tak sie chyba nazywacie, robią coś tak beznadziejnego? Chcecie się pokazać z jak najlepszej strony, jako fani? Spróbujcie tego: http://forums.johnny-depp.org/
No fakt, niektórzy mogą mieć problem, po angielsku... no ale... fani! czegoż sie nie robi, prawda???
Tam możecie sie dowiedzieć i pogadać na Deppowskie tematy....

Naprawdę powtarzane tematy są tak okrutne, to dosłownie jakiś SPAM... a jeszcze jak widzę "TaKiE sŁiT pRinCeSsKi" mam zawroty głowy i naprawdę rozumiem tych, którzy wzburzają się tutaj pisząc róże rzeczy na WASZ temat i na temat Johnnego....
Niektórzy sa tu naprawdę fajni i normalni....
I dlatego w swoim imieniu pragnę złożyć do WAS petycję! Prośbę! Nie wiem jak to nazwać.... NIE ZAKŁADAJCIE JUŻ TYCH KRETYŃSKICH TEMATÓW.....
Bo TO forum nie jest najczęściej odwiedzane przez fanów, ale najczęściej SPAMowane... aż przykro sie patrzy.....

Ha! i ja załozyłam (nie)potrzebny temat, ale uznajmy to za ostatni takowy..... BŁAGAM!

Ojej jak ja tu rzadko zaczynam zaglądać. Ja oczywiście też się przyłączam do akcji. A e-maila znam tylko takiego: redakcja@filmweb.pl

zDEPPrawowana

To samo minie, gdy laseczki przerzucą się na innego boga. Wtedy forum Deppa znormalnieje i będzie tu można pogadać o czymś interesującym. A na razie po prostu wchodź na fora angielskojęzyczne - więkoszść oszołomów słabo zna języki obce :).
No i pamiętaj, z pisania po ławkach imion ukochanego się wyrasta. Depp wyłysieje, dziewczyny wyleczą pryszcze - spamowanie się skończy tak nagle, jak się zaczęło.
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Jorjan

Mam nadzieję ;)

zDEPPrawowana

Brawo dla mądrej dziewczyny - założycielki tematu oczywiście. Ja kilkukrotnie brałem udzial w takich tematac, ale ci "prawdziwi fani" tylko potrafia zalozycz temat, "zgadnij co to za film". Także ja jesli cos pisze o Deppie - info, ciekawostka, to robie to tylko na głównym forum, no niestety innego wyjścia nie ma. Pozatym co druga dziewczyna z tego forum oglada filmy z Deppem bo od czasu Piratów z Karaibów nadeszła taka moda na ogladania z nim wszystkich filmów. W roku 2002 na forum Johnnego Deppa nie bylo ani jednej gry, ani jednej glupiej gry. Oczywiscie wszystkie dzifczyny piszą: "nie, pierwszym filmem z Johhnym jaki obejzalam to.." jakos kilka lat temu tych "fanek" nie bylo

zDEPPrawowana

Założyłaś niepotrzebny temat. Wszyscy i tak wiemy, że niestety, nie ostatni.
Nie będę się rozpisywać, bo już nie ma nad czym. Powiem tylko tyle: Dziewczyno, jeszcze nie tak dawno pisałaś do nas, że chcesz zostać Aniołkiem, a teraz obrzucasz nas błotem przy każdej okazji. Zdecyduj się.

nooooooooooooo

Chciałam tylko powiedzieć, że odnieśliśmy sukces.
Nie wiem, czy zauważyliście, jak szybko Johnny spada w top.
Wbrew pozorom ma to duże znaczenie, a mianowicie wszystkie Zawche Zakusie zapomniały już o POTC i nie dają Johnny'emu 10, a Al, Robert i Marlon nie dostają jedynek za wysokie miejsce na liście. Nareszcie Johnny spadnie na nikomu nie przeszkadzające 32 miejsce(mnie tam ta lista w ogóle nie obchodzi), a liczba tematów dramatycznie stanie na 1600-1800. I wreszcie będzie można podyskutować na poważnie.
Trzeba się tylko modlić, żeby nie nakręcono Piratów IV.

Gehenn

Zgadzam się z tobą. Może dzięki temu przestanie byc mnóstwo tematów o miłosci kogoś do Deppa xD (po obejrzeniu piratów xDxDxD) i wypowiedzi och ach jaki on cudowny... Wtedy chyba dopiero bedzie można normalnie pogadac.

zDEPPrawowana

jesteście nieźli. tak się naryłam z waszych postów, ze aż miło. powiem wam coś. ta strona została założona w zupełnie innych celach niż jest teraz. Była założona w celu DYSKUSJI z LUDŹMI NA POZIOMIE. niestety gatunek już dawno wymarły. możecie sobie nawet usunąć całą tą stronę, a i tak poje*ane dziewczynki wylecą ci z lodówki z tekstem "johnny forever". zaskoczę was, ale świata i społeczeństwa to wy nie zmienicie. po prostu dajcie sobie już spokój i tak już wszystko zostało powiedziane, a normalnej dyskusji o czymkolwiek (chociaż i tak nie najdziecie już dobrego tematu do porozmawiania) to nie będzie, bo i tak jakieś ścierwo w końcu wyskoczy z jakimś debilnym tekstem i cała machina zacznie się nakręcać od nowa. naprawdę tak trudno to pojąć???

strawberryfield

Smutna prawda, Strawberryfield.. Tak właśnie jest... Szkoda :(
Niemniej jednak, gdyby fora na filmwebie miały moderatorów, którzy nie tylko usuwaliby co zbędne, ale także mogli zwracać uwagę, a w przypadku nagminnego spamowania także banować użytkowników, to mogłoby to forum znormalnieć.

zDEPPrawowana

najgorsze jest to ,że te wszystkie fanatyczki deppa (nie mowie o fankach)
Jak sie wejdzie w dawane oceny przez nie na profilu to widac ze 1 dostały takie znakomitości jak Al Pacino,Brando,Hopkins a co najbardziej mnie denerwuje Robert De Niro, jak pusto trzeba miec w glowie by dac takie oceny tym geniuszom ?

zDEPPrawowana

Nie wiem po co ten temat. Zamiast zwracac wszystkim uwagę moze tak by zacząc samemu coś z tym zrobic i nie spamowac. Jeżeli tak dalej bedzie to forum zamieni się w wielki śmietnik z prośbami o nie spamowanie i bezsensownymi tematami. Nie czepiaj się innych. Jeżeli nie spamujesz to ok, a tych którzy nie wiedza do czego służy forum poprostu ignoruj. Jak ta osoba zobaczy, ze nikogo nie rusza jej bezsensowny temat to może się na drugi raz zastanowi zanim coś doda.