Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na TVN Style, co tydzien, przyblizane sa sylwetki wielkich gwiazd. Nie tylko aktorow i aktorek, ale ich tez. Byl Tom Hanks, byla Whoopi Goldberg, Bruce Willis, teraz ma byc Brad Pitt. Kilka osob na forum TVN Style zebra o odcinek z Johnnym (watpie, zeby ktokolwiek odpowiedzialny za wyemitowanie odcinka przejmowal sie opiniami na tym forum, ale mozna probowac)Dobra, do rzeczy...
Jak dla mnie cos tu nie gra... Widzialam "Inside the actors studio" z Johnnym wlasnie na TVN Style, ale wczesniej znalazlam ten odcinek na Youtube, a jesli chodzi o program "Biography" nie znalazlam nic... ani na Youtube, ani na zadnej stronie... Moze taki odcinek w ogole nie powstal? Z drugiel strony widzialam nawet biografie Nigelli, (ona prowadzi program kulinarny :/)wiec jak mozna bylo nie zrobic odcinka z Johnnym Deppem! Po drugie, w kazdym wstepie tego programu przelatuja zdjecia niektorych gwiazd i ostatnie zdjecie to na moje oko Johnny...
Co wy o tym sadzicie? "Biography" To o ile mi wiadomo jest programem produkji BBC, ale ta wiadomosc nic mi nie pomogla w poszukiwaniach :/

Astartte

Jest napewno jest na you tube w chyba 4 filmikach całą biografia Johnny Deppa oglądałam kiedyś strasznie to długie dlatego pamiętam, pokazywali wszystko nawet zdjecia hotelu którego Johnny w swoim czasie zdemolował:) i Johnnego w kajdankach:) postaram sie poszukać ale nic nie gwarantuje:))))))

Edward_D__Woood

a właśnie i wiem że kiedyś na dwójce leciało ale dawno strasznie temu:)

Edward_D__Woood

Wielkie dzieki za odpowiedz ja jak cos znajde (moze w koncu sie uda) to tez dam linka :))) Pozdrawiam :D

Astartte

http://video.google.pl/videoplay?docid=-241209252688505322&q=johnny+depp&lr=lang _en&total=11359&start=30&num=10&so=0&type=search&plindex=9 nie wiem czy o to Ci chodziło ale jest takie coś w 7 częściach

Edward_D__Woood

To raczej nie jest dokladnie to, o co mi chodzilo, ale tez fajne ;D

Astartte

http://www.biography.com/biography/photo-gallery/evolution/celebrity-evolution.j sp
no jednak taki odcinek na 100% powstal, bo widze logo dokladnie tego programu no i jest Johnny:). A ja spanikowalam i az zalozylam temat :D No nic, teraz wystarczy czekac, az gdzies to wyemituja :D Na youtube nie ma, jakos chyba ludzie nie wpadli na to zeby tam wrzucic, ale jak sie wpisze "Biography Channel" to sa inne biografie z tej serji.