Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam pytanie. Na allegro są pościele, plecaki itd. z Jackiem Sparrow...
Ale nie chodzi mi w internecie tylko normalne sklepy.
A czy wiecie gdzie mogą być z nim przybory szkolne itp?
Gdzieś w Gdańsku lub okolicach najlepiej...
Niedługo zaczyna się szkoła. Fajnie byłoby mieć jakieś zeszyty, piórnik bądź coś z ulubionym aktorem obojętnie w jakiej roli ;))
Hmm... Proszę poomóóóćcc...

Detektyw_Pozytywka

Nie mam pojęcia.
Też bym chciała znać jakiś sklep, w którym jest dużo artykułów z Johnnym.
Ale w zeszłym roku w Auchanie kupiłam 3 zeszyty PzK ;) I jeszcze ich nie używałam xD Jeden mam z Willem, chyba go dam koleżance. Szkoda, że Sweeney nie jest taki sławny jak Piraci. Może w tym roku z nim byłyby zeszyty, hehe.
A z allegro kupiłam właśnie pościel ;))

UneFille

znaczy nie właśnie czyli teraz, bo mam ją od stycznia ;P

UneFille

Ja także chętnie bym kupiła jakieś artykuły z Orlando Bloomem, Johnnym Deppem lub wogóle ze zdjęciami z filmu z "Piratów z Karaibów...". Może w "Empiku" coś będzie?

Euhenia_2

Chodzi mi oczywiście o artykuły papiernicze: zeszyty, notesy.... Fajnie też byłoby mieć swojejgo idola na przykład na koszulce:-).

Euhenia_2

A'propo koszulek wie ktoś, gdzie można kupić tą, którą miała Winehouse: http://www.catwalkqueen.tv/Amywinehousetshirt-thumb.jpg ? :D

_bateman

Ok, ok, nieaktualne. Już znalazłam na ebay.
Teraz czekać, aż będę miała pieniądze <zaciera rączki>

_bateman

Mi wystarczy moja pościel z nim xD.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ja widzialam w Smyku takie bajery xD Mowie serio ^^

użytkownik usunięty
Astartte

Symboli satanizmu nie można chyba sprzedawać w "Smyku"?

A więc trzeba liczyć się z tym, że niedługo "Smyk" zniknie z powierzchni ziemi. Też tam widziałam te straszne przedmioty.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Taaa. W nocy wszystkie ,,Smyki" zostaną spalone.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

No, no. Sekta się Johnny'emu rozwija!

_bateman

Obejmie władzę nad światem. Jeżeli KTOŚ jej nie powstrzyma.

Detektyw_Pozytywka

Empik i tego rodzaju sklepy :) <za króóóóóóóóóóótki>

użytkownik usunięty
xXAgrafkaXx

tzn, że empik też spalą?

Detektyw_Pozytywka

Co do tematu...
To dziś znów byłam w Auchan (po zeszyty i duperele..) no i kupiłam trzeci zeszyt z Jackiem i dwie teczki ;D heh. Więc możesz tam skoczyć, jeśli jeszcze nie byłeś. Piórniki też mają i plecaki ale tylko z takim rysunkowym piratem przypominającym Jacka ;P

UneFille

Założycielko tematu kup sobie mózg na allegro:/

un_soleil

Tak się sklada, że to zalożyciel ^^
Ale jakie ladne... e... podsumowanie tematu, fakt.

UneFille

Po przeczytaniu posta odrazu wskakuje na strone Auchan, żeby zobaczyć na jakiej ulicy sie znajduje, i co? Nie ma takiego w Krakowie... Matko, ja na jakiejś wsi mieszkam.

p.s. Słońce jak zwykle wszystko ładnie podsumowało ;)

donis

A czy w "Empiku" mają zeszyty lub inne rzeczy z Johnnym i w ogóle z tego filmu "Piraci z Karaibów"? Bo zaglądałam na ich stronę i niczego nie znalazłam, ale może w sklepie są.

Euhenia_2

Uhm majtki z wizerunkiem Deppa jako Jacka...Widziałam,ale wszyscy sie na nie rzucali,więc pewno już nie ma:(A tak chciałam je kupić,ale zapomniałam wtedy portfela...:(Pozdrowienia

_Tanya_

A gdzie widziałaś te majtki;p

za krotki

Justina_7

ja kupilam sobie jeszcze taki magnez na lodowke czy cos z Johnnym (zdjecie bylo tam takie jak główne chyba) i napisane tam rozne rzeczy ale nie w polsce

Justina_7

Czy wogóle gdzieś w Polsce mają takie rzeczy....:-(? Zazwyczaj w polski sklepach znajduje coś na przykład ze Spidermenem, który nie był nawet w połowie tak wielkim hitem jak "Piraci z Karaibów..."

Euhenia_2

ja kupiłam dzisiaj w intermarche zeszyt 32k. (grubszych nie było) ze Sparrowem xD

kamilakamila

biedny Johnny i i jego nieletnie fanki żallllllllllllllllllll

un_soleil

Racja żal,naprawdę żałosne to jest.Przestańcie błagam...Znieść nie moge takiego podejścia koszulki,majtki,trampki z Deppem i co jeszcze???Tampony z jego podobizną...lol

_Tanya_

A dmuchany Johnny gdzie??? Trzeba takiego mieć!!! Echhh macie racje kompletny żal...

_Tanya_

My tu mówimy o przyborach szkolnych.
Dlaczego by nie mieć zeszytu ze swoim ulubieńcem?
Hmm... ? Żal to jest mi was!
Czy ktoś tu wspomniał o koszulce, majtkach lub trampkach?
Pff... A kołdra to osobista sprawa i nie zabronisz im tego

Detektyw_Pozytywka

Przybory szkolne to ja sobie kupuję fioletowe, bo lubię fioletowy ;)
Ludzie no, może to zabrzmi śmiesznie, ale ja chyba już wyroslam z przyborów szkolnych z moim idolem. W sumie Johnny to nawet nie mój idol, tylko jeden z 80 ludzi kina i muzyki, których lubię i szanuję. Jeden z ulubionych xD
Ale ok. Nie, żebym chciala kogoś obrazić, ale to jest trochę na poziomie zeszytów itd. z pokemonami...

Gehenn

kiedyś były zeszyty z Beverly Hills i dużo osób je miało :)
jak ktoś lubi Johnny'ego i chce mieć taki zeszyt z nim, to czemu nie?
ja lubię "Miasteczko Halloween" i mam torbę z motywem z filmu, a wielbiciele Boba Marley'a mają zawieszki z nim na szyi :)
wszystko jest dla ludzi.
majtki to rzeczywiście lekka przesada, ale w przyborach szkolnych czy bluzce nie widzę nic nadzwyczajnego- mnóstwo osób ma bluzki z RHCP czy Nirvaną...

eM_Barrie

Wszystko zależy od gustu, czyli co kto lubi ;)

Gehenn

Moja znajoma ma torebkę z reżeserem Timem Burtonem. Nie widzę w tym nic złego. Kiedyś widziałam zdjęcie Katarzyny Cichopek w podkoszulku z nadrukiem Johnnego Deppa z "Piratów z Karaibów"(chciałabym mieć taką:-)). Widocznie to modne. Nie jest zależne od wieku: czy się jest nastolatką czy ma się 26 lat. Każdy lubi się otaczać rzeczami, które przypominają mu o kimś lub czymś co lubi. Prawda?

Euhenia_2

Torba? Z Timem?! DAAJ!
Koszulka? DAAJ!
Piórnik - nie, dziękuję.
Nie wiem czemu, ale mam takie sceptyczne podejście do przyborów szkolnych z idolami, noo.

użytkownik usunięty
Detektyw_Pozytywka

a papier toaletowy z Johnnym byś chciała?
zdradze że na każdym pasku jest Johnny który szelmowsko się uśmiecha, chyba na coś czeka...

Ja proszkuję bluzeczki z "Miasteczka Halloween", no ale podobno tylko w Disneylandzie sa ;( ;( ;(

Jak wiecie coś... dajcie znać :)

Yyy... wtrącając się do wątku stwierdzam, że... rzeczywiście przesada. Fajnie jest mięć koszulkę, torbę, czy coś w tym stylu, ale... Nie kupiłabym czegoś takiego :roll:

Eduard_Walker

Szukanie nie boli! Jak wpiszesz na allegro "nightmare before christmas" to wyskoczy ci tyle rzeczy: bluzy, bluzki torby itp itd z motywem maisteczk halloween.

Sandra317

Wiesz, chyba cię kocham :* :* :* (Mnie boli... uł i to bardzo- (szukałam 5 dni, ale nie woadłam na taką opcje :D :roll:)

Eduard_Walker

Nie ma tu co prawda tej mojej wymarzonej bluzki... ale to i tak sie przyda :*

Eduard_Walker

wypad siksy

Detektyw_Pozytywka

ja mam zeszyt z Johnnym Deppem, a kupiłam w realu heh;P

lorraine93

Z johnnym deppem czy raczej z jackiem sparrowem?

Sandra317

Z Jacusiem Wróbelkiem.

None200

Nie myślałyście kiedykolwiek o operacji plastycznej w celu upodobnienia się do waszego idola?

użytkownik usunięty
Tybii

Tybii, to jest jakieś rozwiązanie... :D