Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.pudelek.pl/artykul/7718/przekazal_milion_funtow_na_dzieciecy_szpital/

po prostu człowiek o złotym sercu.... dlaczego nie ma takich mężczyzn u nas , co dziewczyny? ;( ehhhhhhhhhhhh

cameron88

Jak to nie ma? Ja jestem. Też bym tak zrobił gdybym był w takiej sytuacji i miał tyle kasy:)

cameron88

to jest chyba 5 taki temat. nie moglas tego tam włozyc tylko musialas robic nowy? po co?

kamilakamila

prawdę mówiąc nic szczególnego - ma to daje

cobra666444

"prawdę mówiąc nic szczególnego - ma to daje " -Paris Hilton też MA i nie daje, podobnie jak Lindsay Lohan i masa innych aktorów. To jednak coś znaczy

Lady_From_Burton_World

Powiedzmy jedno, one nie są aktorkami, a szczególni9e ta wiecznie zaćpana Lohan

Black_Smog

On dał bo córkę mu uratowali...no ale nie tylko dał tę kasę ale również poszedł w przebraniu Sparrowa do dzieci znajdujących sie w tym szpitalu, i za to szczególnie należy mu sie pochwała...

piter141991

Z Lohan to może i by coś było (taka druga Duff na przykład) gdyby poszła na porządny odwyk i nabrała rozumu. A wracając do Johnnego to pomysł na przebranie się za Jacka był kapitalny :))

cameron88

Tia... I za to go kochamy :P

Chyba ten artykuł pojawił się kilka dni temu bo jeszcze jest na stronie głównej pudelka.

Nieaktywny_2

Nie dość, że dał pieniądze, to przebrał się z Jacka Sparrowa i opowiadał bajki to jeszcze uchonorował lekarzy i poprosił Disneya o kasę na szpital. Johnny ma złote serce i widać, że kocha dzieci.

cambelcherry

Dayah a skąd mam wiedzieć? mam szukać pośród tych tematów, żeby znaleźć właśnie te posty? myślisz, że nie mam co robić czy co? daj sobie siana dziewczyno.poza tym miałam ochotę to sobie dodałam.

cameron88

HAHAHHA a ja mialam ochote cie powkurzac wiec to zrobilam błehehe.
a jesli chodzi o tematy to wszystkie byly na pierwszej stronie, skoro ich nie widzialas to jestes z deka mało spostrzegawcza.

pzdr

cameron88

hmm on jest jedynym ZNANYM ci facetem o takiej hojności:)
pewnie inni też jakby mieli tyle kasy (nie wszyscy) tak by postąpili.

Fajnie postąpił, ale bardziej od tych pieniędzy podobało mi się to że spędził z dzieciakami ze szpitala parę godzin w stroju Jacka Sparrowa opowiadając im bajki - to jest według mnie więcej warte od pieniędzy ( i złote serceeeee:*). Nie uważacie??

Johnny wogóle jest super:*:*:*

cameron88

Hm. Jeżeli nie zrobił tego pod publikę to szacun, szacun... ;-)

blumenkohl

heh, Dayah nie wkurzyłaś mnie. Raczej zaskoczylaś swoją głupotą. Wiesz dobrze, że codziennie powstają tu nowe tematy ;) i patrzYłam na pierwsze tych parę postow i nie bylo. Ale nawet jakby były to i tak bym coś od siebie tu dodała. Tak też zrobiłam ;]