Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z którą postacią graną przez deppa chciałybyście być.Ze zbuntowanym beksą,wrażliwym edwardem,itp.Ja chyba z Samem(z Beny i Joon), Gilbert Grape albo z Jackiem Sparrow (hehhhehehe ale byłby ze mnie pirat :)))

Lady_From_Burton_World

Musisz koniecznie poznać Alexa :):)

Yoko_ono

lepiej nie. przecież jest świeżo upieczoną mężatką.. nie psuj tego ;P

Willy ;** - pojechany, śliczny, cudowny, boski i tajemniczy, schizujący. do tego robi fajniutkie minki i super się uderza o szybę windy ;PP ;***** jest taki... muniu!!! ;DD

gosia2326

Gośka! Moja zaginiona siostro! ;DD

Lepiej bym Willego;*** nie opisała! ;P

Lady_From_Burton_World

Ja Williemu dalej mówię "nie"

Ichabod... :):)

Yoko_ono

Trudno ;P

Ty nie jesteś moją zaginioną siostrą ;D.
A co tam u Hausa? Już rzucił dla Ciebie tą...jakąś tam, co chodziła w za ciasnych ubraniach ;PP.

Lady_From_Burton_World

Mogę być Twoja zaginioną babcią :P:P

A nie widziała się z Hałsem ostatnimi czasy... póki co trzymam z Van Dortem :):P

Yoko_ono

Mam dwie, dzięki jednej niedługo nabawię się nerwicy, więc chyba nie skorzystam ;P.

Możesz być zaginioną żoną Lennona ;P

Lady_From_Burton_World

Nie przypominaj mi o tym draniu!!

No to mogę być zaginioną babcią z poprzedniego wcielenia

Yoko_ono

Muszę Ci o tym przypominać, bo on Cie wciąż kocha :///

Na szczęście mam już parę romansów na boku ;PP.

NIE CHCE BABCI!!!

Możesz być zaginioną...hmm...możesz być zaginioną siostrą, której nie uważam za siostrę (na wzór Meredith i Lexie w Greysach, kto ogląda ten wie ;p). Przyjdzie mi to z wielką łatwością, bo Meredith ma niemal identyczny charakter jak ja ;).

Minie trochę czasu, aż uznam Cię za rodzinę ;P.
Ale babci nie chce!

Lady_From_Burton_World

Ale ja już go nie kocham!!

Nie oglądam, nie wiem o co chodzi więc nie bawię się w takie zabawy.

Yoko_ono

A ja nie chcę kolejnej babci!

Dobrze, możesz być zaginioną ukochaną Van Dorta. Pasuje??? ;P

P.S. Może i go nie kochasz, ale on Ciebie tak, a w takiej sytuacji ja go nie ;P.

Lady_From_Burton_World

No to niech go sobie teraz kocha ktoś inny, nie wiem... może Małgosia Foremniak.

Yoko_ono

Może Angelina Jolie...
Brad by sobie odpoczął od produkowania dzieciorów.

Lady_From_Burton_World

nooo, szkoda bradzia. niech się teraz ten, ten, ten.. ten Lennon martwi!

Lady, moja zaginiona siostro jeśli będziesz chciała z kimś jeszcze ślub to wiesz - dajesz cynk i jedziemy ;DD

gosia2326

ps rozwodów nie organizuję ale mogę zrobić wyjątek

SAMIRA_2

Jedną z najbardziej pociągających postaci jakie zagrał Johnny jest według mnie George Jung, Frederick Abberline albo John Dillinger... No i oczywiści Jack Sparrow:)
Choć tak naprawdę to Johnny jest boski w każdej roli jaką gra.

Najchętniej wyszłabym za samego Johnn'ego:) (Gdybym tylko mogła!)

SAMIRA_2

Z Raphael`em z Odważnego z Axlem z Arizona Dream albo z Samem z Benny&Joon :)) Ewentualnie z Edwardem,bo to też cudowana postać ;p

SAMIRA_2

I znowu się przez Was rozmarzyłam... :)
Gilbert, bo jest seksowny i taki opiekuńczy, ale też potrafi postawić na swoim i nie jest przesadnie słodki ;) Czasem narwany, to lubię :P A rodzinę ceni ponad wszystko.
James bardzo ciekawy, mielibyśmy swój świat i swoje zabawki, ale wydaje mi się, że z czasem by mi się to znudziło. Chyba, że cicha woda brzegi rwie :P
Alex jest cudny, gdyby tylko był bardziej zdecydowany. Oj poszalelibyśmy razem haha :) Swoją drogą to jedna z moich ulubionych pozycji (oczywiście fimowych :P)
Sam też by się nadał. Nuda z nim na pewno nie grozi. Chętnie porobiłabym tosty żelazkiem. Umie gotować, sprzątać. Przy tym jest zaskakujący i czarujący. I ten jego świetny styl!
Don Juan znudziłby mi się za szybko, gdyby mnie tak wiecznie wielbił. Potrzebuję silniejszej ręki, bo wejdę na głowę, dlatego odpowiedni byłby chyba Gilbert, ale Sam też kusi :)
Aaah... chyba będę musiała przez Was obejrzeć jakiś film, bo czuje niedosyt.

kamiiisia

Hmm z wszystkim naraz ! ;D Tak ,wiem perwersyjna ze mnie kobieta ... :D

SAMIRA_2

Willy Wonka...
ah...

SAMIRA_2

James Barrie z "Marzyciela" lub Edward:):) Ale jako Jack też pasuje xD

SAMIRA_2

No i jeszcze Beksa ( miał trudny charakter w tym filmie) xD

Fallen_Angel_90

James Barrie był świetny! Sparrow też, chociaż wolę tego pierwszego. ;) Johnny sam w sobie jest ideałem, no może prawie, bo nie ma ideału.

Piano_222

Mówcie co chcecie ale dla Edwarda Nożycorękiego zrobiłabym wszystko. Jest cudowny a jego spojrzenie mnie po prostu zachwyca za każdym razem.

beautifully_decayed

Ichabod.
Wonka.
Dillinger.

to jest to;p

Piano_222

No Edward też był świetny, mam zamiar jeszcze zobaczyć Sweeney'a i Wrogów Publicznych. ;)

Piano_222

Zapomniałam o cudowny Willy'm. Po prostu był... słodki!

SAMIRA_2

Don Juan DeMarco ;D

Ewentualnie Sparrow, zakładając, że by się mył :D

peace1215

Sparrow świetny ^^

Tak, być z piratem! To by było coś!
Jeszcze Sweeney Todd jakby się przypałętał... Goliłby mi nogi tymi brzytwami xd

peace1215

o, jeszcze Ichabod Crane :D
za krótki.............

SAMIRA_2

Jack Sparrow byłby fajny albo Sweeney Todd XD. Ale chyba najbardziej z Edwardem.

nickola190

och tak, jackuś jest taki śłit, cute i wogle;**<33&%%

PS: ja bym wszystkich zaliczyła.

ulterior_dreamer

Moi faworyci to Ichabod Crane, chociaż nie miałby kto w naszym domu unicestwiać pająków, których i ja, i on panicznie się boimy... No to może James Barrie? Romantyk, który ma własny świat, chyba odpowiedniejszy dla mnie niż Crane. Eqsequo z Jamesem John Dillinger, bo tak. Ale wygrywa i tak Sweeney Todd;] Przy mnie nie miałby czasu na rozmyślanie o Lucy, ooooo nie. I na dobranoc śpiewałby mi kołysankę - My Friends, aż dreszcze na plecach przechodzą....

kietka

My friends było boskie;) ja przez dłuższy czas po obejrzeniu Sweeney'a miałam hopla na punkcie soundtracku.

GrLouie_

Ja też :)) Ale ja nie tylko na punkcie soundtracku ja też na punkcie filmu. Oglądałam go chyba codziennie XDD

nickola190

Ja soundtracku ze Sweeney'a słucham do dziś, znam na pamięć wszystkie teksty piosenek ;D

kietka

Ja też!! Jakie filmy jeszcze lubisz? Napiszę do ciebie wiadomość to sobie pogadamy :) Oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko :)

nickola190

Pisz śmiało;]

SAMIRA_2

mówcie co chcecie, dla mnie tylko Jack Sparrow albo jeszcze bardziej Roux:)

SAMIRA_2

Przede wszystkim Willy Wonka, on pasuje mi w całej swojej okazałości. Bo jest dziwny, jak zostało powiedziane wcześniej - tajemniczy, wyjątkowy, troszku ironiczny, no i taki.. wieczny dzieciak, po prostu. ^^ Kocham go, i już!
Poza tym James Barrie. Bo wrażliwy, z wielką wyobraźnią i niedorosły.

Możliwe, że do listy zostanie dopisany Kapelusznik, jego z "Alicji..." najbardziej wielbię. ;)

illusionis

Wonka - przez wzgląd na czekoladę..
John Dillinger - głównie przez broń...ale ogólnie jakiś taki cudowny był
"Git along little doggie, git along, git along"
James Barrie - wiadomo facet z wyobraźnia, marzeniami
Kapitan Jack - narąbany all the time, ale 1. rzeczą jaką bym mu kupiła
byłaby szczoteczka do zębów..

Kocham wszystkich ale Barrie i Dillinger najlepsi! (wciąż mam nadzieję, że
z J. Dillinger'em spotkam się w piekle;p)

SAMIRA_2

Z Jamesem Barriem albo z Georgem Jungiem, chociaż nie wiem czy ten drugi się zalicza.

SAMIRA_2

Ichabod Crane!! ;) to mój numer jeden :)
w następnej kolejności Jack Sparrow albo John Dillinger :)
a najlepiej byłoby wybrac z każdej postaci najlepszą cechę i połączyc to w całosc z wyglądem Deppa lub Ichaboda Crane'a ;D
warto pomarzyc.. :)

Crazy_Joanka

Ja z Willy'm Wonką i Mort'ym Rainey'm . ; )

narkomankaxd

Jack Sparrow xD ale to by było zdecydowaie duże wyzwania być z taką osobą, która jest poniekąd egocentrykiem (świata nie widzi oprócz Czarnej Perły i morza), Edward z filmu "Edward nożycoręki", wrażliwy, budzący ciepłe uczucie, facet fajny ale czy się nadaje na bycie z kimś? zdecydowanie to typ samotnika, któremu też niesprosta piersza lepsza osoba, próbująca zaspokoić tylko potrzebę bycia, a nie współistanienia. Osobiście najbardziej chciałabym być z Johnym Dilingerem ("Wrogowie publiczni"), Depp zagrał tę postać rewelacyjnie :) bardzo mi się podobała

SAMIRA_2

Zdecyowanie Gilbert Grape. Opiekuńczy, troskliwy i ogólnie ideał. : DD

SAMIRA_2

Na pierwszym miejscu bezapelacyjnie WADE WALKER! Mmm... kocham tą postac... Nie dośc, że facet wyglądał bosko, to jeszcze miał charakter buntownika i lubił się zabawic ;P A poza tym, mam sentyment do tego filmu. Oglądałam go, jak byłam mała i nawet nie miałam pojęcia, kto to niby jest ten Depp? I ten genialny soundtrack!:*
Potem Jack Sparrow... Co z tego, że nie umyty, rozpijaczony? O takie rzeczy się nie dba, jak się kocha!:D (heh...xD) Co to by było za życie z takim szalonym, cwanym piratem...
Axel Blackmar. Ten też miał coś w sobie:) Nie byłoby nudno, o nie:D
To są trzy postaci, które uwielbiam, ale ogólnie każda postac grana przez Johnny'ego jest świetna.

SAMIRA_2

James Barrie, Ichabod Crane albo Jack Sparrow.
No i oczywiście John Dillinger!
Trudny wybór, ale ogólnie ja bym się zadowoliła każdą jego rolą, gdybym nie miała wyboru :P

chakalaka

Zgadzam się nie ma to jak Ichabod i John Dillinger (z John'em wieczorem zasypiam)! Ale zapewne każdą postacią bym się zadowoliła (byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie!)!...

SAMIRA_2

A ja zaprezentuję swoją listę:
1. Edward Nożycoręki-za wszystko, to jest mój nr 1. xD
2.Willy Wonka-podobała mi się ta postać, w dodatku miałabym dużo czekolady. XD
3.Victor van Dort-taką ciapę bym chciała, był przeuroczy. ;P
4.Sam-na pewno bym się nie nudziła, a nuda często mi doskwiera. ;)