Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Słyszałam, że można wysłać prośbę o autograf Johnnego... Możecie mi podać jakieś szczegóły?

slodka10papryka

Po pierwsze: Jeżeli chcesz dostać jakiejś konkretnej odpowiedzi to nie dawaj tematowi tytuł "Pytanko ;)", bo połowa użytkowników pomyśli, że to znowu jakiś spisek.

Po drugie: Ten temat już był, więc wystarczy jeżeli go dokładnie przejrzysz http://www.filmweb.pl/topic/846894/Autograf+Johnny%27ego+Depp%27a+!!.html .

Po trzecie: Jak papryka może być słodka? (no dobra może być, ale słodka jest niedobra).

Po czwarte: Autograf, który zapewne w przyszłości dostaniesz nie będzie miał nic wspólnego z ręką Deppa (najwyżej z jego długopisem).

I po piąte: Ja nie wiem jak wysłać prośbę (właśnie ze względu na punkt czwarty nigdy mnie to nie interesowało), więc Ci nie pomogę, ale...

...powodzenia!!

"I nadal trzymam za ciebie kciuki"...

ulterior_dreamer

Dziękuję za konstruktywną krytykę, ale odwal się od mojego nicka, a jak mi nie pomożesz, to po jakiego grzyba tu piszesz..?

użytkownik usunięty
slodka10papryka

ja tesz chce jego autograf :(..........................

Masz................................................................

edekL

Droga slodka10pa pryka,

"Dziękuję za konstruktywną krytykę,(...)"-wybacz, że sponiewierałam twą dumę i honor, ale takież to otrzymałam zadanie (aby unicestwić wszystkich tajnych szpiegów, agentów, spiskowców i pokemonów).

"(...)ale odwal się od mojego nicka,(...)"-wybacz, jeżeli masz aż takie uprzedzenia na punkcie papryki, to zaczynam wierzyć, że papryka słodka też jest bardzo dobra.

"(...)a jak mi nie pomożesz, to po jakiego grzyba tu piszesz..?"-piszę, bo na fw każdy może podać swą opinie, zdanie, komentarz, krytykę oraz chciałam podać ci linka na temat autografu Deppa, bo nie wszyscy są na tyle inteligentni, żeby przejrzeć wszystkie tematy na forum, a nie tylko siedem pierwszych, a po za tym nie miałam co robić, bo wszystkie inne tematy były pozajmowane przez bardzo natarczywego pokemona-pussy...

...no niestety teraz ten też jest już zainfekowany.

Tyle miałam do powiedzenia.

Jeszcze jakieś pytanie..?

Jak nie, to wiedz, że nadal trzymam za Ciebie kciuki..!

użytkownik usunięty
slodka10papryka

Papryko, Jeśli chcesz dokładnych informacji na temat autografu to przejrzyj chociażby 2 pierwsze strony tematów z tego forum, a przekonasz się, że tematów takich jak ten było (na tych 2 stronach) co najmniej z 5.

Nie jesteśmy tu modami, adminami ani nikim takim, więc do naszych obowiązków nie należy tak naprawdę odpowiadanie na dziesiątki takich tematów miesięcznie.
Zamiast pytania nas, mogłabyś też użyć opcji szukaj i znaleźć te co bardziej konkretne tematy. Tam wszystko jest dokładnie rozpisane, opisane i wyłożone wręcz na tacy.

Wiem, że nie zostałaś tu zbyt miło przywitana, ale zrozum nas - ile razy można przerabiać ten sam temat? Tutaj niestety w nieskończoność wałkujemy takie topic'i i niektórym nerwy mają prawo puścić. Inni mają odruch wymiotny, a inni po prostu ignorują... Radzę następnym razem poszukać, zanim stworzysz nowy temat, bo być może robisz to zupełnie niepotrzebnie :)

Pozdrawiam i trochę więcej dystansu do Siebie życzę ;)

użytkownik usunięty

T.K to co przed chwilO napisalaeS to bylo Do mnie ????????????

Tak papryko :DDDD .................................................