Czy idzie ktoś z was na premierę Sweeney'a do Cinema city zakopianka??? Tak sobie pomyślałam że moglibyśmy się wtedy poznać!!!
Madziu ma do Ciebie ogromna prośbe prosdpowiedz w tym teamcie jak odczytasz. ja już od 3 dni dzwonię do cimema city i nie moge sie dodzwonić żeby zarezerwować bilet! kurde a boje sie ze wszystko bedzie już zajete. lipa bede jeszcze próbować ale ... może masz jakis lepszy sposób?
Z tego co wiem, to na cinema city na ich str ww można rezerwować przez internet bilety. I też chce tak zrobić.
ok to musze teraz znaleśc ta stronkę :) dzieki za podpowiedź na to nie wpadłam chcialam zadzwonic ;)
Ale jeżeli chodzi Ci o Todd'a to nie wiem sama, bo nawet na tej str nie pisze kiedy będzie premiera :(
jest tylko wspomniane o sweeney toddzie ale repertuar jest od czwwartku do czwartku a tylko wypisane w repertuarze mozna rezerwowac fuck!
Wiesz, ja sama nie wiem. Pisałam do nich maila może 3-2 tygodnie temu i do tej pory nie ma odpowiedzi... :/ Kiedy będę? Nie wiem. A gdzie jest wspomniane?
Właśnie mam ten sam problem. Ale jak już coś to w sobotę idę do zakopianki(Piątek zapracowany...). Z podwórkowym Fanklubem Tima Burtona:D Zobaczę, co z tego wyjdzie (głupio tak czekać dwa miesiące na polską premierę i nie pójść).
Jak odpiszą, to powiedz co .
Chciałem sobie na sobotę zarezerwować bilecik.
Pf, w ogóle wzmianki nawet o filmie nie ma <oburzenie >
To była propozycja czy delikatna złośliwość...?
Dojadę do Krakowa w ciągu 1,5 godz. busem + około 2-3 godz. pociągiem..
Kiedyś bywałam często w Krakowie, w Salezjańskim Wolontariacie Misyjnym "Młodzi Światu".
W jakim kinie? I jak dawno? Było dużo miejsc? Sorki, że tak pytam, ale sama rozumiesz...
Mnie zdziwiło cinema-city w plazie w lublinie, bo tam jest tak dziwnie, że po lewo i prawo sale kinowe a na środku popcorn i te sprawy, za to żadnej informacji nie widziałam. Może źle patrzyłam... A jak jest u was w cinema?
Ja helios sosnowiec, albo Katowice, tudzież w najgorszym wypadku Cinema City w Silesia City Center (nie lubie tam chodzić)