Czy widzieliście? Wasz kochany Johnny Depp jest na 7 miejscu przez jakiegoś Terry O'Quinn!! Nie twierdzę że Johnny jest lepszym aktorem bo tego staruszka to wogle nie znam (Terry O'Quinn) ale no to mnie zszokowało! Johnny ma 35904 głosów a ten facet coś ponad tysiąc i jest wyżej w rankingu! Rozumiecie to?? Bo ja nie.
Szacunek oczywiście dla Al Pacino, Robert De Niro, Anthony Hopkins i Jack Nicholson bo oni mają głosów grubo ponad 10 000 ale ten Terry ?!?!?! 1000 głosów. zabawne
nowy sezon losta ruszył.
ja go tam lubie, no ale nie zasługuje na miejsce nawet w 50. a może i nawt w 100 najlepszych.
hahahaha, u got owned xD teraz wszystkie piszczące 15latki zaczną się ciąć że ich wielki idol spadł...
Och tak Anastazjo, zapewne jutro wszystkie już będziemy w grobach, a to forum nareszcie zostanie oczyszczone.
Peace;)
Terry rewelacyjnie gra Locka w Zagubionych,ale na szóste miejsce nie zasługuje.!.Poza tym ten ranking to jakaś lipa,ma o wiele mniej głosów, a jest szósty....,,,...???Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?
Nie ma tak łatwo, Aniołki przeżyły twój wirtualny romans z ramonem Anastazjo to i spadek Deppa przeżyją :)
zupełna beznadzieja. ma ledwo 1000 głosów i od razu wszystko idzie w dół przez niego osobiście nie uważam aby terry był dobrym aktorem. mogłbybyć tam naprawde kto inny, ale nie on!
ojeju jeju...to dlatego kochani,że rzeczony Terry jakis tam ma 1000 głosów,a właśnie od takiej liczby głosów zyskuje się miejsce w rankingu...ileż razy już tak było...
A tak w ogóle...to to prowokacja jest ?? ;D ;D Bo (proszę o wybaczenie) po tegorocznych świetach jestem tępa jak kilo gwożdzi ;P ;P
Powiem tak...mam 16 lat, nie znam tego całego Terry'ego i nie mogę ocenić czy jest dobrym aktorem, czy nie. Z drugiej strony uwielbiam Johnny'ego Deppa i uważam, że w zupełności zasługuje na to 6 miejsce. Owszem aktorzy tacy jak Pacino, czy De Niro są dobrze obsadzeni w rankingu, ale z tym, żeby do niego wskakiwać tak wysoko od 1000 głosów, to przesada.Po drugie dużo razy już tak było i nic nie możemy na to poradzić. Takie osoby i tak długo nie utrzymują się w top 10, nawet nie w top 100... a jakiś durny ranking to tylko ogólny zarys tego jak głosują inni na danych aktorów. I nie - pomimo, że można mnie uważać za "piszczącą 15-latkę", nie mam zamiaru się ciąć.
Zgadzam sie. Mam 15 lat i tez uwielbiam Johnny'ego Deppa, jednak nie obchodzą mnie jakies durne rankingi i nie mam zamiaru sie ciąć z powodu spadku Deppa na nizsze miejsce ani tez piszczec bo jest miejsce wyzej. Cenie go i nie obchodzi mnie zdanie innych bo dla mnie Johnny Depp jest dobrym aktorem, który świetnie daje sobie rade grając ekscrentyków, i chocby ktos dawał mi setku argumentów bym zmieniła zdanie to go nie zmienie. I nie wiem po co komenatrze typu '15-latki sikają czy piszczą na widok Deppa' bo ja mam 15 lat i nie sikam ani nie piszcze na widok Deppa, i takich dziewczyn jest o wiele więcej niz wam sie wydaje
A ja mam 12 lat, lubię Johnny'ego Depp'a i nie należę do "Aniołków". Ranking mam gdzieś, bo Filmweb i tak nie panuje co się na nim dzieje, bo osoby z 1000 punktów wskakują nagle na drugie, lub trzecie miejsca, a potem znowu spadają w dół. Johnny Depp i tak wróci na swoje szóste miejsce. A "Aniołki" mogłyby chociaż raz pomyśleć o sobie i o żenadzie, którą ciągle pokazują na tym forum, a nie ciągle pisać, myśleć i mówić - "Koffam Dżonego Dipa!!!!". Przecież tego, że "Aniołki" się poświęcają, Johnny Depp nigdy nie zobaczy! Żenada! :)
Miley - Powtarzam po raz któryś. Aniołków już nie ma. Mają swoje osobiste forum i tyle. Filmweb w sumie ma gdzieś ranking, bo to nie oni, tylko komputer oblicza średnią głosów i umieszcza osobę na jakimśtam miejscu. Na dole jest wzór, o ile pamiętam.
Irysek - jak już sobie kupiłaś mózg, to pewnie rozumiesz, że głupotą jest to, co napisałaś. Odnawianie tematów idiotyzmem? Ooooch, tak, róbmy nowe tematy, najlepiej niech ich będzie milion.
Koniec mojej pięknej wypowiedzi.
Twoja Osobista Gehenna odnawianie temtów nie nazywam idiotyzmem tylko odpowiadanie na posta w głupkowaty sposób jakby to dzień wcześniej powstał.
"Johnny Depp i tak wróci na swoje szóste miejsce. (...)" wychodzi na to, ze Miley nie wiedziała, że to z marca i myślała, ze to teraz ha ha!
no i co z tego terry gral w moich ukochanych lostach, a ci co glosuja to sa chorzy psychicznie na dode daja 10 a sa takie patalachy co daja na al pacina jedynki. zal. mi was