Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

The sexiest men of 2006:
http://women.aol.co.uk/the-sexiest-men-of-2006-johnny/article/200611220942099900 05?n=collection&p=The%20sexiest%20men%20of%202006:%20Josh%20Holloway%20women_por tal&c=women_portal

Można głosować bez limitu, wystarczy cofnąc strone i ponownie oddać głos :D

Elizabeth666

Co to za paranoja żeby James Blunt miał więcej głosów od Johnn'ego? Gwiazdor jednego przeboju seksowniejszy od gwiazdy od wielu lat? :):D

Laylala

No więc trzeba pomoc Johnnemu! głosujcie ile sie da. Nie pozwolimy wygrać Blunt`owi! :D

Laylala

Blunt...gwiazdor jednego przeboju?

Johnny to świetny aktor, ale fani potrafią narobić człowiekowi obciachu...

użytkownik usunięty
Elizabeth666

ok, oddałam chyba juz z 20 głosów ale sie nie poddaję :D głosować!!

Różnica pomiędzy Johnnym a Jamesem coraz bardziej sie zmniejsza! głosować!! głosować! :D

Elizabeth666

No JAZDA!!! Przeciez trzeba wynagrodzić Deppowi jeog wysiłek jaki wkłada z gre i w ogóle...GŁOSOWAC!!! Wystarczy 10-20 kliknięć dziennie jak tak każdy poklika to Depp wygra!!! No Ludzie głosujemy :D

użytkownik usunięty
KaLa_3

głosuję,głosuję...całkiem nieźle idzie;)

Ale my fajną atmosferke stwarzamy ;D Z naszym dopingiem napewno wygra!! GŁOSOWAĆ!!!

Elizabeth666

Jeszcze tylko troszke!!!! Głosujcie!!! Johnny musi wygrać!!! Ale nawet jak nie wygra, to my i tak wiemy, że jest najsexowniejszy!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW JOHNNY'EGO!!!

chiquita_13

No jedziemy dalej..przeciez już jest coraz mniejsza różnica jedziemy...dalej... Głosujemy...

KaLa_3

Głosujemy. Oddałam z 60 głosów i udział procentowy się nie zmienił. Ale różnica mniejsza :)

Elizabeth666

Oddałam już 47 głosów i głosuję dalej! Johnny musi wygrać :P

AnaMaria

Głosujemy, głosujemy!! Już niewiele brakuje, by Johnny objął prowadzenie!! A tak przy okazji to kto to jest ten Blunt, czy jak mu tam?? Przecież on nawet do pięt Johnny'emu nie dorasta, więc jak może być ciągle na prowadzeniu?! JOHNNY POTRZEBUJE WIECEJ NASZYCH GŁOSÓW!!!!!

chiquita_13

No to ja tez głosuje...jak szalona!!Nie ma innej opcji jak tylko jego zwycięstwo!!

Elizabeth666

bede glosowac,ale tak czy siak to bedzie tylko kolejny tytuł do kolekcji Johnny'ego.Przeciez juz został uznany za
-naseksowniejszego mężczyznę roku 2003 ,
-najpiękniejszego człowieka świata w 2001r,2005r ,
-najseksowniejszego aktora po 40stce w 2004r
-najseksowniejszego aktora wszechczasów 1995r,
-a takze Johnny to mężczyzna roku 2004 itd itd..

więc kolejny tytuł to tylko CZYSTA FORMALNOŚĆ:) hyhyhy pozdro

Elizabeth666

No!! i jest na prowadzeniu :D Dzięki nam wygra ;p.
rzeczywiście nagromadzilo mu sie troche tych tytulow, ale im więcej tym lepiej! Oby tak dalej.. :D

Elizabeth666

no spokojnie i tak wygra ..ale ...GLOSOWAC GLOSOWAC xD

brechta

Nie mozemy teraz przestać głosować bo tamten drugi moze przescignąc johhnego już nie musimy tka bardzo głosowac ale nie możemy tez odpusc wiec głosujemy nadal...!!!!

KaLa_3

No wreszcie Johnny prowadzi!! No, ale to jeszxcze nic pewnego ma dopiero 51%.

Elizabeth666

Glosuje :D:D:D:D
Musi wygrac;]
Narazie prowadzi;]

Elizabeth666

Glosujemy Glosujemy........................XD

Elizabeth666

=) Mimo że jestem facetem, też zagłosowałem ze ok 80 razy =) tak tylko żeby Johnny wygrał i żeby ludzie widzieli że jest najlepszy

evs

to super;]
Wreszcie jakis porzadny facet ;]]]

Elizabeth666

wlasnie;] witamy w naszym babskim ze tak powiem gronie;0

brechta

Witamy i zapraszamy do dalszego głosowania :)

KaLa_3

Ale stary temat... sonda jeszcze aktualna? To głosuję! (tak ze 100 razy)