Witam!!!Oglądał ktoś już film ,,Sweeney Todd''???
Chodzi mi o to czy film jest fajny? (z Johnnym wszystko fajne,ale wole sie upewnić)no i czy ten film ma w sobie dużo musicalu...(osobiscie trzymam kciuki ze nie)
Z góry dzięki za odpowiedz...Pozdro
Film sam w sobie jest musicalem.
Oglądałam i powiem,że śpiewania jest sporo,ale Johnny'emu i większości aktorów wyszło ładnie więc da się przeżyc...
A soundtrack jest booski.
No i film naturalnie :)
Kate, mam dla ciebie dobrą wiadomość - na cały film, dialogów jest tylko ok 20min, reszta to kwestie śpiewane:)
Ja uważam, że to genialny film. Zanim go obejrzałem bałem się, że będzie dużo śpiewania. Okazało się, że śpiewania było dużo, ale było bardzo fajne!:) W tym filmie aktorzy zamiast wypowiadać swoje kwestie, wyśpiewywali je. Moim zdaniem wyszło to bardzo fajnie:) Wspaniała gra Johnnego Deppa jak i również innych aktorów. Ogólnie, moim zdaniem świetny film!
popieram.. ja uwielbiam musicale , ale jednak przyzwyczaiłam się do takich gdzie więcej jest mówionych tekstów a po prostu co jakiś czas są piosenki, tu więcej jest śpiewania, ale ścieżka dźwiękowa jest genialna... nawet jeśli nie lubisz takiej formy to niech cię to nie zniechęci bo naprawdę warto.. jeśli lubisz burtonowski klimat ;>
ten film jest po prostu esencją tego klimatu =)
Przekonujecie mnie...idzie juz sciagnac wersje angielską...na torrentach...niestety z anglikiem nie za bardzo mi idzie.;pp
a do kina napewno pojde:)