Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Możecie mi coś wyjaśnić? Za dwa dni jest premiera Sweeneygo i NIGDZIE o tym nie piszą. Nie ma żadnych zapowiedzi, reklam, NIC! Do tego nie ma tego w kinie. Nie wiem co się dzieje... Mialo być 22 lutego! Tym czasem tutaj ani widu ani słychu...

lizzie

W multikinie jest, przynajmniej w Szczecinie, już zarezerwowałam bilety :P
No nie idą jakoś specjalnie w promocję, ale jak ktoś chce, to wszystko
można w necie znaleźć, zwiastuny, zapowiedzi.. [wszystko na pl. stronach]
Mogę Cię zapewnić, że Sweeney będzie 22 lutego, tyle że nie wszędzie ..

calin_a

w Poznaniu jest tylko w multikinie w starym browarze.

kamilakamila

a w lublinie nigdzie nie ma skandal!

calin_a

ja sprawdzałam w cinema-city.. i nie ma. Myślałam, ze nie ma po prostu dlatego, ze w moim kochanym mieście Lublin, czasem nie dają nie których filmów, ale sprawdziłam tez repertuar w Warszawie i Krakowie i tam tez nie ma... wkurzyli mnie tym, bo i tak wystarczająco długo czekam na ten film..

lizzie

w warszawie jest w cinema city ale w lublinie nie ma co za debilstwo jestem taka wnerwiona na to że aż... hmm.. strach!

NonaT

lizzie a pisałaś już do cinema city w lublinie ja pisałam już 2 razy i nawet nie raczyli odpowiedzieć.

NonaT

Teraz widzę, ze w Warszawie jest, ale jeszcze dzisiaj w południe nie było w żadnym mieście. Tez jestem wkurzona. Nie pisałam do cinema-city, ale chyba pójdę tam do nich i skopie im wszystkim tyłki! No bo to już przesada... WRRRR wkurzyli mnie jak nie wiem...

lizzie

w Rybniku niestety tez nie!:(
Jakby ktos chcial to w Tele Świat pisali o Sweeney Todd...

lizzie

Jak to nigdzie nie piszą? Już chyba w trzech gazetach widziałam coś o "Sweeney Todd". A to, że w radiu i w telewizji milczą na ten temat uważam za wielki plus, nienawidzę jak coś jest przereklamowane... ;-)

A już jutro dowiem się czy "Sweeney..." będzie wyświetlany w moim mieście... Oby!

lizzie

U mnie jest wszystko tak jak należy, bilety już zarezerwowane.

Anastazja_2

Ja też w Krakowie jak narazie nie zauważyłam żeby grali ;/

Anastazja_2

w tv wspomnieli o tym filmie w "CoZaTydzien",a tak to w kinach jeszcznie nie ma go w repertuarze,nawet nie widze nigdzie przedpremierowych pokazow.Niby w Atlaticu w Wwa,ale na stronie kina cicho-sza,czeski film ;/

urzyn

a ja sie ciesze, bo w Kielcach bedzie w dzien premiery.super, nie moge sie doczekac:)

kasanova

ehh bez beki co za gówno ;P
filmu z Johnnym nie reklamują! Dziwne..
w multikinie (Gdańsk) są tylko 3 repertuary dziennie...

kasanova

Ale ci fajnie... W Częstochowie (CinemaCity) było wszystko! Plakaty, taka jakby kolumna (z mordkom Deppa). Aż nagle... WSZYSTKO ZNIKNĘŁO! WSZYSTKO! TYDZIEŃ PRZED PREMIERĄ! TO JEST CHAMSTWO!

lizzie

Cinema City ssie
Mam 3 Cinema City w pobliżu i w żadnym nie ma Sweeneya.
Jest tylko w Heliosie w Katowicach.
No i tam już jest repertuar.

Kadanada_Hadness

Jeśli CinemaCity chce być kinem powszechnie znienawidzonym to jest na bardzo dobrej drodze.

lizzie

dlaczego ja nie mieszkam koło Multikina..
a tak to musze jechać do Krakowa.
jak to Katowic jade 40 minut. :/
wogóle to skandal żeby jakieś parszywe polskie komedie romantyczne były wyświetlane w każdym kinie, a Sweeney tylko w jednym < w moim przypadku>
loool. no cóż. Polska.

Kadanada_Hadness

Bez kitu, wyświetlają jakieś beznadziejne filmy, a oscarowej produkcji to już nie chcą... :/

lizzie

zwracam honor Cinema City <choć nie cały>
będzie w Silesi w podobnych godzinach jak w Heliosie.
Tylko pytanie. czy wpuszczą skoro mam 16. praktycznie w czerwcu 17. czyli 18 xDDD

Kadanada_Hadness

hehe to jak ja mam prawie 18 to mam juz prawie 20? a to prawie jak 21 czyli jestem bliska 30 :)?

NonaT

Wpuścić to na pewno wpuszcza :

lizzie

lizzie a ty tez do plazy sie wybierasz?

NonaT

No jak widać, nie wybieram się, bo w tym WALONYM KINIE tego nie grają!!!

lizzie

no własnie co jest w ferie były plakaty a teraz nie grają?

NonaT

zróbmy na nich nadonke napiszmy do nich z prośba o sweenyego :) co wy na to? moze im sie oliwa w głowie przeleje i dadza nam to czego chcemy :)

NonaT

Jeśli w tym kraju się jeszcze konsumenta szanuje to może się udać :P

Hmm.. Ja mam obawy co do tego czy Sweeneya obejrzę,
no niby jadę z tatą, ale jeżeli będą się coś sapać..
Eh trzeba będzie tatuta namówić, niech się napręży i zrobi parę dziwnych min, wtedy się chyba nie odezwą xd
Swoją drogą podobno nie wyglądam na swój wiek, ale wątpię żebym wyglądała na 18.. ja się boję się.

calin_a

eh ja też nie wygladam na swoj wiek. ostatnio (2 klasa liceum) jakaś nauczycielka nowa sie mnie pytała czego ja tu potrzebuję, powiedziałłam ze ja tu juz 2 rok do szkoły chodze a ona mi na to że myslała ze jestem z podstawówki ;/

NonaT

ee, ale tu już chyba kobieta przesadziła ;p W wakacje 2 lata temu
jacyś kolesie kłócili się z moją matką, że ja mam 16 lat i oni nie
wierzą iż mój wiek wynosi 13,5 xd Dowód im pokazywała głupia kobieta xDD

lizzie

współczuję wam... ;-)

lizzie

Ja tak jak NonaT ! To chamstwo! Jutro zadzwonię do nich t się popytam i Ci Nona powiem :)

Nieaktywny_2

własnie mi odpisali z CC w Lublinie :(

"Witam,
niestety dystrybutor filmu zdecydował że jego kopie trafią do innych kin. Polecam kontakt poniżej.

WARNER BROS. ENTERTAINMENT POLSKA
ul. Okrężna 9, 02-916 Warszawa
tel.: 0 22 351 20 00 fax: 0 22 351 20 01
www.warnerbros.com
nie mają adresu mailowego ogólnego bezosobowego

Pozdrawiam/Regards"

NonaT

Cudownie! JA tego nie rozumiem. W CC w Warszawie to mogą grac, ale tutaj już nie?! I niby jak to do innych kin, skoro w innych tez nie ma!! W Kosmosie patrzyłam to nie ma... cudownie po prostu...

lizzie

hah, wchodzę na onet, a tam wyskakuje mi reklama Sweeney'a ;D
Czyli jednak coś się dzieje ..

lizzie

To tak jak u mnie.... Niby w cinema city nawystawiali plakatów i wszystkiego a dwa dni przed premierą w repertuarze nie ma nawet śladu filmu... Jedynie w multikinie ....

Gosiak_91

Ja jakoś muszę rodziców namówić, żeby mnie zawieźli do Katowic. Może się zgodzą i obejrzę ten film w przyzwoitych warunkach (znaczy się w kinie)...

nooooooooooooo

Co do lubelskieco Cinema-City. Wczoraj byłam w kasach i się spytałam czy będzie. Pan odpowiedział, że będzie tylko nie wiadomo kiedy :/

nooooooooooooo

Na forum Sweeney'a i na forum Alana Rickmana widzę taki sam bulwers. Ilość miast w których puszczają Sweeney'a zgodnie z planem można policzyć na palcach. Wszyscy wysyłają maile z prośbą o jakieś inof do swoich kin i NIC!!!!! W większości nawet nie słyszeli o takim filmie!!!!! Np u mnie w Rzeszowie w Heliosie :/ porażka!!!!! Podobno to wina dystrybutora, cytuję:

"Witam,

niestety dystrybutor filmu zdecydował że jego kopie trafią do innych kin. Polecam kontakt poniżej.

WARNER BROS. ENTERTAINMENT POLSKA
ul. Okrężna 9, 02-916 Warszawa
tel.: 0 22 351 20 00 fax: 0 22 351 20 01
www.warnerbros.com
nie mają adresu mailowego ogólnego bezosobowego

Pozdrawiam
Regard"

większość z nas dostała taka samą odpowiedź :/ słowo w słowo. Po prostu mają gotowy wzór i wysyłają wszystkim to samo!!!! Szczyt ignorancji!!!!!
Ja osobiście jestem strasznie zawiedziona!!!! Na film czekałam od pół roku, a nasze szanowne kina poleciały sobie z nami w kulki!!!! A potem się dziwią, że ludzie ściągają filmy z Internetu.....

Karola

Faktycznie niesłychanie cicho jest w mediach "Sweeney Todd". Widziałam wzmiankę w jednej gazecie i jeden niepozorny plakat w jakimś przejściu podziemnym. Na stronach internetowych kin pustki na ten temat, nawet nie wspomną w "premierach"...:/ Co prawda z seansem nie mam problemu, bo mieszkam w Warszawie, ale gdybym nie była fanką Johnny'ego, nigdy w życiu bym nie wpadła na to, że w ogóle coś takiego grają... A i jeszcze na stronach nie podają ograniczeń wiekowych... Z kilku źródeł wiem, że film jest od 18 lat, ale nie wiem, jak w kasie na to patrzą...Idę w grupie paru osób niepełnoletnich, sama też nie mam 18 lat, ale skoro kino nie udziela informacji, to chyba nie mój problem...