Możecie mi coś wyjaśnić? Za dwa dni jest premiera Sweeneygo i NIGDZIE o tym nie piszą. Nie ma żadnych zapowiedzi, reklam, NIC! Do tego nie ma tego w kinie. Nie wiem co się dzieje... Mialo być 22 lutego! Tym czasem tutaj ani widu ani słychu...
W multikinie jest, przynajmniej w Szczecinie, już zarezerwowałam bilety :P
No nie idą jakoś specjalnie w promocję, ale jak ktoś chce, to wszystko
można w necie znaleźć, zwiastuny, zapowiedzi.. [wszystko na pl. stronach]
Mogę Cię zapewnić, że Sweeney będzie 22 lutego, tyle że nie wszędzie ..
ja sprawdzałam w cinema-city.. i nie ma. Myślałam, ze nie ma po prostu dlatego, ze w moim kochanym mieście Lublin, czasem nie dają nie których filmów, ale sprawdziłam tez repertuar w Warszawie i Krakowie i tam tez nie ma... wkurzyli mnie tym, bo i tak wystarczająco długo czekam na ten film..
w warszawie jest w cinema city ale w lublinie nie ma co za debilstwo jestem taka wnerwiona na to że aż... hmm.. strach!
lizzie a pisałaś już do cinema city w lublinie ja pisałam już 2 razy i nawet nie raczyli odpowiedzieć.
Teraz widzę, ze w Warszawie jest, ale jeszcze dzisiaj w południe nie było w żadnym mieście. Tez jestem wkurzona. Nie pisałam do cinema-city, ale chyba pójdę tam do nich i skopie im wszystkim tyłki! No bo to już przesada... WRRRR wkurzyli mnie jak nie wiem...
Jak to nigdzie nie piszą? Już chyba w trzech gazetach widziałam coś o "Sweeney Todd". A to, że w radiu i w telewizji milczą na ten temat uważam za wielki plus, nienawidzę jak coś jest przereklamowane... ;-)
A już jutro dowiem się czy "Sweeney..." będzie wyświetlany w moim mieście... Oby!
w tv wspomnieli o tym filmie w "CoZaTydzien",a tak to w kinach jeszcznie nie ma go w repertuarze,nawet nie widze nigdzie przedpremierowych pokazow.Niby w Atlaticu w Wwa,ale na stronie kina cicho-sza,czeski film ;/
ehh bez beki co za gówno ;P
filmu z Johnnym nie reklamują! Dziwne..
w multikinie (Gdańsk) są tylko 3 repertuary dziennie...
Ale ci fajnie... W Częstochowie (CinemaCity) było wszystko! Plakaty, taka jakby kolumna (z mordkom Deppa). Aż nagle... WSZYSTKO ZNIKNĘŁO! WSZYSTKO! TYDZIEŃ PRZED PREMIERĄ! TO JEST CHAMSTWO!
Cinema City ssie
Mam 3 Cinema City w pobliżu i w żadnym nie ma Sweeneya.
Jest tylko w Heliosie w Katowicach.
No i tam już jest repertuar.
dlaczego ja nie mieszkam koło Multikina..
a tak to musze jechać do Krakowa.
jak to Katowic jade 40 minut. :/
wogóle to skandal żeby jakieś parszywe polskie komedie romantyczne były wyświetlane w każdym kinie, a Sweeney tylko w jednym < w moim przypadku>
loool. no cóż. Polska.
zwracam honor Cinema City <choć nie cały>
będzie w Silesi w podobnych godzinach jak w Heliosie.
Tylko pytanie. czy wpuszczą skoro mam 16. praktycznie w czerwcu 17. czyli 18 xDDD
zróbmy na nich nadonke napiszmy do nich z prośba o sweenyego :) co wy na to? moze im sie oliwa w głowie przeleje i dadza nam to czego chcemy :)
Jeśli w tym kraju się jeszcze konsumenta szanuje to może się udać :P
Hmm.. Ja mam obawy co do tego czy Sweeneya obejrzę,
no niby jadę z tatą, ale jeżeli będą się coś sapać..
Eh trzeba będzie tatuta namówić, niech się napręży i zrobi parę dziwnych min, wtedy się chyba nie odezwą xd
Swoją drogą podobno nie wyglądam na swój wiek, ale wątpię żebym wyglądała na 18.. ja się boję się.
eh ja też nie wygladam na swoj wiek. ostatnio (2 klasa liceum) jakaś nauczycielka nowa sie mnie pytała czego ja tu potrzebuję, powiedziałłam ze ja tu juz 2 rok do szkoły chodze a ona mi na to że myslała ze jestem z podstawówki ;/
ee, ale tu już chyba kobieta przesadziła ;p W wakacje 2 lata temu
jacyś kolesie kłócili się z moją matką, że ja mam 16 lat i oni nie
wierzą iż mój wiek wynosi 13,5 xd Dowód im pokazywała głupia kobieta xDD
własnie mi odpisali z CC w Lublinie :(
"Witam,
niestety dystrybutor filmu zdecydował że jego kopie trafią do innych kin. Polecam kontakt poniżej.
WARNER BROS. ENTERTAINMENT POLSKA
ul. Okrężna 9, 02-916 Warszawa
tel.: 0 22 351 20 00 fax: 0 22 351 20 01
www.warnerbros.com
nie mają adresu mailowego ogólnego bezosobowego
Pozdrawiam/Regards"
Cudownie! JA tego nie rozumiem. W CC w Warszawie to mogą grac, ale tutaj już nie?! I niby jak to do innych kin, skoro w innych tez nie ma!! W Kosmosie patrzyłam to nie ma... cudownie po prostu...
To tak jak u mnie.... Niby w cinema city nawystawiali plakatów i wszystkiego a dwa dni przed premierą w repertuarze nie ma nawet śladu filmu... Jedynie w multikinie ....
Ja jakoś muszę rodziców namówić, żeby mnie zawieźli do Katowic. Może się zgodzą i obejrzę ten film w przyzwoitych warunkach (znaczy się w kinie)...
Co do lubelskieco Cinema-City. Wczoraj byłam w kasach i się spytałam czy będzie. Pan odpowiedział, że będzie tylko nie wiadomo kiedy :/
Na forum Sweeney'a i na forum Alana Rickmana widzę taki sam bulwers. Ilość miast w których puszczają Sweeney'a zgodnie z planem można policzyć na palcach. Wszyscy wysyłają maile z prośbą o jakieś inof do swoich kin i NIC!!!!! W większości nawet nie słyszeli o takim filmie!!!!! Np u mnie w Rzeszowie w Heliosie :/ porażka!!!!! Podobno to wina dystrybutora, cytuję:
"Witam,
niestety dystrybutor filmu zdecydował że jego kopie trafią do innych kin. Polecam kontakt poniżej.
WARNER BROS. ENTERTAINMENT POLSKA
ul. Okrężna 9, 02-916 Warszawa
tel.: 0 22 351 20 00 fax: 0 22 351 20 01
www.warnerbros.com
nie mają adresu mailowego ogólnego bezosobowego
Pozdrawiam
Regard"
większość z nas dostała taka samą odpowiedź :/ słowo w słowo. Po prostu mają gotowy wzór i wysyłają wszystkim to samo!!!! Szczyt ignorancji!!!!!
Ja osobiście jestem strasznie zawiedziona!!!! Na film czekałam od pół roku, a nasze szanowne kina poleciały sobie z nami w kulki!!!! A potem się dziwią, że ludzie ściągają filmy z Internetu.....
Faktycznie niesłychanie cicho jest w mediach "Sweeney Todd". Widziałam wzmiankę w jednej gazecie i jeden niepozorny plakat w jakimś przejściu podziemnym. Na stronach internetowych kin pustki na ten temat, nawet nie wspomną w "premierach"...:/ Co prawda z seansem nie mam problemu, bo mieszkam w Warszawie, ale gdybym nie była fanką Johnny'ego, nigdy w życiu bym nie wpadła na to, że w ogóle coś takiego grają... A i jeszcze na stronach nie podają ograniczeń wiekowych... Z kilku źródeł wiem, że film jest od 18 lat, ale nie wiem, jak w kasie na to patrzą...Idę w grupie paru osób niepełnoletnich, sama też nie mam 18 lat, ale skoro kino nie udziela informacji, to chyba nie mój problem...