Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 244 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ostatnio słyszałam w radio, że Johnny wyreżyserował nowy teledysk Vanessy.
Wiecie coś na ten temat??? O jaki teledysk chodzi???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Frances_27

Tak, Zgadza się więcej możesz dowiedzieć się na moim blogu sweetparadis.blog.onet.pl
I jest tam ten teledysk

allison_2

http://www.youtube.com/watch?v=psHGKVVcHa8
to ten prawda???
a mam jeszcze pytanie do tego teledysku, czy ta tajemnicza postać w kapeluszy to nie jest czasami Johnny Depp???

Frances_27

Oczywiście że Johnny!!!!!!

Majus_5

tak myślałam:):)

Frances_27

Bardzo przyjemna piosenka i klimatyczny teledysk.
A tu macie drugi teledysk Vanessy, który został wyreżyserowany również przez Johnny'ego Depp'a => http://www.youtube.com/watch?v=y1YHgfhYcTo

...a komentarze w stylu:
"Ona była kiedyś taka ładna..."
to już zwykła zgryźliwość...

lepakkomies

jaka zgryźliwość dziewczyno? Opanuj się.

Boże mój, co za naród. co za pokolenie.

Kiedyś mi się podobała, kiedyś uważałam ją za ładną. Teraz mi się nie podoba i moim zdaniem nie jest ładna, w każdym razie sporo zbrzydła.

Kapujesz? Czy jeszcze jakiś masz problem? To Ci go zaraz wybiję z głowy.

Piszę takie komentarze na jakie mam ochotę, powinnas sie już tego nauczyć, jak jesteś tu pierwszy raz to to sobie zapamiętaj i od mojej osoby proszę delikatnie won.

omg, omg...te forum mnie załamuje.

Anastazja_2

"Kiedyś mi się podobała, kiedyś uważałam ją za ładną. Teraz mi się nie podoba i moim zdaniem nie jest ładna, w każdym razie sporo zbrzydła."
Widzisz, typowa zgryźliwość - zobaczymy jak Ty będziesz wyglądać w wieku 35 lat, po dwóch ciążach.

"Kapujesz? Czy jeszcze jakiś masz problem? To Ci go zaraz wybiję z głowy."
Na razie jedyną osobą, która ma jakiś problem (skądkolwiek by był) jesteś Ty.

"Piszę takie komentarze na jakie mam ochotę, powinnas sie już tego nauczyć, jak jesteś tu pierwszy raz to to sobie zapamiętaj i od mojej osoby proszę delikatnie won."
I vice versa (również radzę zapamiętać).

"omg, omg...te forum mnie załamuje."
Uważaj, żeby nie było za późno i nie nastąpiło całkowite załamanie.

Pozdrawiam.

lepakkomies

Że się tak do Ciebie zwrócę- idio...moja droga. Na pewno nie zobaczysz jak ja będę wyglądać w wieku 35 lat po dwóch ciążach, nie licz nawet na ten wspaniały widok.
Ja nie pisałam o jej figurze itd. bo tę akurat ma świetną. Chodzi mi o twarz. Kiedyś mi sie podobała, choć nigdy nie było rewelacji; znam mnóstwo piękniejszych kobiet także w jej wieku. Teraz nie podoba mi się w ogóle. Po pierwsze, w blond było jej lepiej a ta fryzura też nie za bardzo jej pasuje. Wiadomo, że czerwone szminki sa na czasie ale jej także niezbyt do twarzy. Do zębów sie nie przyczepie, bo to jej znak rozpoznawczy i nigdy mi nie przeszkadzały. Mnie się ona nie podoba i nie jest to żadna idiotyczna zgryźliwość tylko moje subiektywne zdanie, rozumiesz co to takiego? W każdym razie, odsylam do słownika. i nie chodzi tu Broń Boże o jakąś chorą zazdrość, że to kobieta Deppa czy cos w tym stylu- jeśli tego próbowałas się doszukać to odsyłam do zbuntowanych hot nastek z postów powyżej.

Ja ogólnie lubię mieć problem, gdy ktoś pisze pierdoły i idiotyzmy :)

Niestety wobec Ciebie nie zrobię vice versa- póki będę miała ochotę powiedzieć Ci co myśle o Tobie tudzież na temat tego co piszesz, to będę to robić ;) niepotrzebnie zaczęłaś. Swoje rady proszę do kosza ;)

Pozdrawiam ;*

Anastazja_2

Anastazjo tu Cię popieram. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ludzie odpuście sobie. Na takiej samej zasadzie można by było powiedzieć że Brando był kiedyś przystojny a może podobał wam się (fizycznie bo aktorstwo to zupełnie inna bajka) w wieku 50 lat co? Vanessa nie wygląda źle, ale tez nie rewelacyjnie tak jak kiedyś prawda?

NonaT

Nonka Ty mnie zawsze popierasz ;* Co racja, to racja. Nie widzę żadnej rewelacji ;]

Anastazja_2

ha, widzisz jak często sie z Tobą zgadzam? :) Tylko czasem nie chce mi sie ludzi obrażać :)

NonaT

Ja także w 95% przypadków tego nie robię, ale czasem brak określeń ;>

Anastazja_2

ale na serio trzeba coś z tym forum zrobić bo to sie śmieszne zaczyna robić temat typu "nudzi mi sie" wywala z butów i pomyśleć że to moja rówieśniczka pisze.... wydaje mi sie że w wieku 18 lat trzeba prezentować jakiś poziom wypowiedzi :P

NonaT

jakie macie pomysły na poprawienie tego forum????

Frances_27

ja nie mam juz chyba żadnych.... nie da sie nikogo zmienić trzeba poczekac aż nasze pokolenie dorośnie :D ale tak serio to myslałam zeby zaangażować w to moderatorów żeby kasowali durne tematy, a Ty?

NonaT

tak szczerze to brakuje mi na tym forum kilku użytkowników. funkcjonuje tu od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że kiedyś było zdecydowanie lepiej. za każdym razem jak wchodzę na forum staram się coś wymyślić, ale żaden pomysł nie przychodzi mi do głowy. może trzeba jednak poczekać....

Frances_27

to chyba najbardziej pasywna forma ratowania :) musimy byc aktywni jutro nad czymś pomyslę :)

NonaT

a jeśli by tak zebrać siły i razem wymyślić jakiś temat, który przetrwałby wieki???(w przenośnym sensie:))

Frances_27

Wy chyba macie wpływ na te aniołki- pogadajcie z nimi na poważnie i uświadomcie, że to co robią to śmietnik. Od ich usunięcia należałoby zacząć, bo bez tego nic sie nie zrobi ;)

Anastazja_2

niestety to nieosiągalne one sie za bardzo zżyły ze soba nawet mają (mamy) forum na fora.pl ale to nic nie daje.... gadamy na gg ja jestem za usunieciem tego tematu chyba juz. bo.... np czego takich tematów nie ma na forum Pacino? Jego fani są dojrzalsi? a tak nawiasem cos sie was spytam ogladałyście the hilliwood show ? :D
http://pl.youtube.com/watch?v=lC-1mJVgE9U
durne jak jasna cholera ale sie pośmiac mozna :)

NonaT

powiem chamsko- to są tematy w stylu pierdolenie na życzenie.

Frances_27

Ed Wood załozył tu kiedys ekstra temat "ale normalne tematy sie tu nie przyjmują" :)

NonaT

faktycznie durne to show....
jeśli chodzi to aniołki Johnnego to nawet do nich nie należę. może po prostu zostawmy je w spokoju...

Frances_27

może po prostu znajdźmy i zastrzelmy

Frances_27

Ona była kiedyś taka ładna...

Anastazja_2

noo na tym teledysku bardzo kiepsko wyszła.

ogólnie teledysk kiepski

Anastazja_2

Zgadzam się, że zbrzydła...
Poza tym nie podoba mi się jej muzyka.
Z obejrzanych 4 teledysków podoba mi się 1...

UneFille

lepakkomies, dzięki za ten teledysk :)
nieważne czy komuś się podoba Vanessa czy nie, ważne, że Johnny uważa ją za piękność.takie jest moje zdanie i nie wszyscy muszą się z nim zgadzać.

Frances_27

zobaczcie w tym drugim teledysku w minucie 3:13 czyja jest pokazana ręka :)

Frances_27

to Johnny reżyserował????????????

Majus_5

to na 100 % ręka Johnny'ego. Wystarczy zauważyć tatuaż

Majus_5

ręka Johnnego jest dowodem na to, że to on wyreżyserował teledysk Vanessy :)

Frances_27

A ja powiem tak- bardzo lubię muzykę Vanessy i to się dla mnie liczy przede wszystkim. Jeśli chodzi o wygląd to nie, nie mogę przyznać, że jest jakąś szczególną pięknością, ale znowuż strasznie brzydka też nie jest. Ot, zwykła, przeciętna. Jeśli Johnny widzi w niej coś więcej to ok- mi nic do tego. A teledysk- tak samo jak piosenka bardzo mi się podoba.

A co do aniołkowego forum to już zdecydowałam- ja będę się tam udzielać jedynie wtedy, kiedy wyniknie dyskusja na temat filmów Johnnego (co niestety zdarza się bardzo rzadko) i raz na jakiś czas dam może wiersz o którejś postaci Johnnego (zamieściłam już 3). Z przykrością muszę stwierdzić, że z każdą kontynuacją to sie robi coraz gorsze :/ a rozmowa jakoś nie dotyczy Johnnego, tak jak było to na początku.

Lady_From_Burton_World

chwała Ci za to, widzę, że po kolei zaczyna każda z was coś rozumieć.

Anastazja_2

o włąnsie Winona, dobre podejscie, ja tez tak teraz bede robic ( z reszta tak też robilam od poczatku) :D

pozdrówki :)

NonaT

nareszcie!
spowrotem dodaje Winonke,a Anastazje juz dodaje (do ulubionych:D)
Ale sie juz ludzie nawracają...gdyby tak reszta się nawróciła ://

Frances_27

Gdy miałam jescze naście lat ( tak jak Wy teraz...)powtorzałam wkółko ,że Vanessa to dziewczyna , która nie zasługuje na tego wspaniałego , cudownego , sexownego etc. etc....Pewna bliska mi osoba przywiozła mi prosto z Paryża jej płytę. ,,Divine Idylle,, Uwielbiam muzykę tej dziewczyny , którą ANASTAZJA , mająca się za osobę dorosłą(18 lat tak?) I dodająca do swego postu jakze wysublimowanw<<WON<< uznała za brzydką.....To takie płytkie dziewczyno . Vanessa nie jest żadną sztuczną pięknością ale jest poprostu urocza...
Mimo wszytko pozdrawiam.

Frances_27

co do teledysku to całkiem, całkiem ;) jak dla mnie Vanessa wcale nie jest brzydka, ma oryginalną urodę i fajnie się rusza w tym teledysku, trochę podobnie do Shakiry ;p pozdrawiam.

Frances_27

hm... moim zdaniem Vanessa nie jest pieknościa ale widzialam juz brzydsze osoby od niej :P a tak po za tym nikt z nas jej w sumie nie widzial na zywo wiec nie mozemy stwierdzic znam ludzi ktorzy wystepuja w TV i na ekranie zupelnie inaczej wygladaja niz na żywo (ladniej lub brzydziej zalezy) no a co do tego ze tematy sie nie przyjmuja hm... wydaje mi sie ze wiekszosc fajnych osobek uciekla z filmwebu na inne fora...

Eli_6

Eli
znasz jakieś inne fora???
chyba czas sobie urozmaicić życie;P

Frances_27

wiesz co... nie wiem czy lubisz piratow wiec mi trudno powiedziec byla tu kiedys taka fajna grupa osob no ale wywalali nas stad ciagle no i jakos tek wyszlo ze zalozylismy sobie swoje forum no ale... tak po za tym to nie :P ale przy tym wiekszosc osob (ktorzy lubili deppa :P) stad sie zwinela hehe

Eli_6

masz racje, sporo osób ubyło. i tak jakby to forum powoli zamierało:(
oby to się zmieniło...ja się nigdzie nie spotkałam z innymi forami niż to na filmwebie. może czegoś jeszcze poszukam:)

Frances_27

hm... nom powoli zamiera i powoli fanki "na minute" stad juz sie wynosza bo od potc minelo troche czasu hm...