Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

TOP100

użytkownik usunięty

Zakładam ten temat dla wszystkich nieumiejętnych, niewiedzących, szlachetnych i walecznych (niepotrzebne skreślić) którzy w porywie buntu przeciwko niesprawiedliwości świata, objawiającej się przebywaniem TW "Dżonego" poza pierwszą dziesiątką TOP100, zakładają niezliczoną ilość tematów. Oczywiście w pełni rozumiem wasze oburzenie, i chęć walki o dobre imię Deppa (co prawda gówno go obchodzi ta strona, ale co tam...) którego przejawem jest utrzymanie go na jak najwyższym pułapie w rankingu.

*Instrukcja obsługi TOP100:
Musicie jednak wiedzieć, że każdy aktor, którego liczba oddanych na niego głosów przekroczy 1000 automatycznie wskakuje na sam początek rankingu, jako że bezkrytyczne noty są zwykle niesamowicie zawyżone. Na szczęście kiedy tylko ten niecny proceder zostanie dostrzeżony,przez wasze czujne oko, natychmiast dołujecie nowo przybyłego aktora dając mu ocenę o wartości "1". Tym sposobem Starzy wyjadacze wracają na swoje wygodne posadki w top 10 a nowi wylatują z hukiem i słuch po nich ginie...

Uprzedzam pytania:
-nie, to wcale nie jest subiektywizm;
-nie, to także nie desperacja,obsesyjna mania prześladowcza, grypa ani chorobliwa "słit miłość" do rzeczonego aktora;
-tak, ten świat jest okrutny, brutalny i niesprawiedliwy;
-wiem, że to, że ktoś śmie być przed Depp'em w rankingu jest nie do przyjęcia, ale znoście to dzielnie, WY, bojownicy o jego honor...

*Po zapoznaniu się z treścią tego tematu skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Niektórym na tym forum to nawet kilkugodzinna konsultacja z psychiatra nie pomoże.

Tak czy inaczej wspieram i popieram Cię rękami i nogami a nawet dwunastnicą.

Yoko_ono

ja tez:) i trzynastnicą tez:D:) (apropo trzynastnicy to pisałam dzis probna mature z biol);D trzymac kciuki:D

Hmm, niektórzy są chyba bardzo emocjonalnie powiązani z tym rankingiem. Może to dla nich taka mała wyrocznia? Cóż, niezbadana jest psychika ludzka, więc czy tak czy siak także się pod tym podpisuję, nawet wątrobą i prawą gałką oczną^^.

Szkoda klawiszy na klawiaturze xD Ale widzisz, przynajmniej swoją bardzo ekspresyjną wypowiedzią zaistniałam na tej stronie, a nawet byłam dla niektórych natchnieniem ;P I na pewno się skonsultuję z lekarzem lub farmaceutą, tylko dlatego, że według Ciebie jest mi to potrzebne. Po prostu dla Ciebie jestem w stanie zrobić wszystko (oprócz pisania tu ekscytujących, wręcz skandalicznych komentarzy). xD Tak, to ja!

użytkownik usunięty
waldorf_and_bass

Prawda jest taka, że gdyby nie było ludzi zakładających durne tematy, nie byłoby nic do roboty na tym forum. Ono jest dosłownie napędzane tego typu bezsensem i w sumie dobrze :D

użytkownik usunięty

blablablablablablablablablabalablablablabla
bla bla bla
swieeeeetaaA SWieeeetaaaa i poooo swirrrrryyyaach

a myślała, że choć jeden temat może być BEZ ciebie...(pussy)

...ale nie, jak zwykle musiałaś wpierdoliic tu swój różowy, brokatowy, słitaśny, krejzolski, koffany, wariacki, cudowny...***

...teraz to już na pewno pójdę do lekarza