Nigdy nie byłam wielką fanką Johnny'ego Depp'a,nie specjalnie interesuje mnie jego biografia oraz informacje o tym co lubi robic w wolnym czasie,ale jest w tym człowieku coś co wyzwala we mnie jedno z najważniejszych uczuc-SZACUNEK.Szanuję go za to że jest sławny dzięki swojej pracy i ogromnemu talentowi jaki posiada.To dzięki swoim kreacją przyciąga do siebie ludzi,którzy chcą go oglądac.Jeżeli niektórych ludzi ze świata show biznesu,którzy pokazują swoją bieliznę (a raczej jej brak) nazywa się 'gwiazdami' to Johnny jest przy nich całym wszechświatem.Pozdrawiam fanów Johnny'ego Depp'a.
Nie wierzę... normalnie nie do wiary - dziewczyno, czy ty wiesz, co zrobiłeś? wiesz!?
Założyłaś pierwszy od paru miesięcy temat, nie będący spamem. Jestem Ci za to autentycznie wdzięczna :)
A co do szacunku, to ja wiem... ? Nie powiedziałabym o szacunku do Depp'a. Podziwiam go w pewnym stopniu, bo najwyżej cenimy u innych cechy, których sami nie posiadamy, a ja nie talentu do gry (aktorskiej czy na czymkolwiek) nie posiadam. I za to mogę powiedzieć, że go podziwiam. Szacunek wydaje mi się zbyt wielkim słowem i zbyt dużą wartością, aby można było obdarzyć nią kogoś tak na dobrą sprawę zupełnie nam nie znajomego...
Zgadzam się. Szacunek to może trochę za duże słowo. Jakby to nazwać... respekt bardziej luźnie brzmi :P I nie tak formalnie.
ps. doczekaliście się sensownego tematu.
To prawda,że ciężko mówić z wielkim przekonaniem o szacunku czy jakichś wyższych uczuciach do człowieka, którego znamy tylko mediów,
ale słuchając tego co mówi i patrząc jak się zachowuje mogę powiedzieć,że uważam go za dobrego człowieka i po prostu bardzo fajnego faceta :)
a odnosząc się do wypowiedzi założycielki tematu "Jeżeli niektórych ludzi ze świata show biznesu,którzy pokazują swoją bieliznę (a raczej jej brak) nazywa się 'gwiazdami' to Johnny jest przy nich całym wszechświatem"
to sam Depp powiedział,że nie chce robić kariery przez zdejmowanie koszulki, wolałby raczej zgolić włosy, a nawet brwi ^^
i to nie są tylko słowa,bo potwierdza to w swoich filmach :)
Ja go podziwiam. Szacunek to za dużo, ale podziw jest, jak zresztą dla wielu dobrych aktorów i aktorek.
Uważam aktorstwo za piękny zawód (chociaż często niewdzięczny) i nie sądzę, żebym potrafiła grać przez około 20 lat postaci, które się od siebie czymś różnią. Dodatkowo lata wystrzegania się komercji i nie sprzedawanie życia prywatnego- za to należy się podziw ;)
łał, temat na poziomie...
...nie darzę Deppa, żadnym szacunkiem, ani respektem. Nie znam go z perspektywy życia prywatnego. Znam bohaterów, których tworzy w filmach. I to jedynie do nich mogę czuć "respekt" (co się może wydawać chore). A co do Deppa, to podziwiam jego pracę, zaangażowanie i nieuginanie się przed mediami...
...lubię go.
o, to ja się zgadzam z moją przedmówczynią, ja go w jakimś stopniu podziwiam jako człowieka również, także z powodów które zostały wyżej wymienione, wiadomo,że wywiady to tylko namiastka jego ..życia , bo o życiu i pracy w nich opowiada, ale kierując się tym , naprawdę bardzo podoba mi się jego podejście do tegoż życia,rodziny, przyjaciół, pracy ,SIEBIE :)
podziwiam to, bo właśnie takie podejście mnie się podoba i chciałabym mieć podobne ;)
a jeśli chodzi o zawód aktora.. oczywiście podziwiamy w tym zawodzie głównie talent, bo moim zdaniem (i chyba nie tylko moim ;) ) takowy posiada, ale nie stwierdził mam talent wiec nie bede sie staral, zainteresowało go to wiec, mimo ze nie odebrał zadego wykształcenia w tym kierunku to uczył się sam :) i wg mnie jest to godne podziwu,(nie tylko u niego, zresztą)bo nie każdy ma tyle motywacji by samemu zdobywać wiedzę i tyle osiągnąć